Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhaba cnm kac ay ovulasyon test kulandin
Gunde kac defa ovu test yapdin
Dokdora gitdinmi
Tam anlamıyla aslında bu ay kullandım geçen ay çizgiyi görünce bırakmıştım bide sadece o gün ilişki olmuştu..meğer sonrası da önemliymiş Kimyasal gebelik geçirdiğimde Dr gitmiştim herşey yolunda..ayrıca zaten Allah nasip ederse bu dördüncü hamilelik olacak ilki 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında 3 aylık korunmadan sonra allah ıma şükürler olsun tekrar hemen hamile kaldım ve şuan 3.5 yaşında bir oğlum var..( Dr kontrolünde yumurta takibi oldu tabi).kimyasalı sayarsak 3 gebelik olmuş oluyor..nasip bakalım bu ay umudum yok ovs testte hiç pozitif yakalamadım çünkü..denemelere hala devam bir umut olur diye ama sanmıyorum..nasip artık hayırlısı

Cok gecmis olsun!!!
Ogulunda uzun ömurlu olsun insallah
zaten bu adet duzensizligi olmasi yum gununu yakalamak icin zor
Sen hormon testi yapdir
Hormonlardan adet duzeni bozulur
Ben mesela bir ay 14-15 yum olyorum
Bir ay 21 gun yum olyorum
Yani degisyor
Ama ovu testde yumu yakalayama'man anlamadin zaten pik olursa yaklasik 12 saat hatta benim 24 saat pik olyor
Sonra siliklesyor oda yavas yavas
Hayirlisi insallah :)

Ovs testinde yakalayamamın iki nedeni var ya yumlar kiste dönüştü çaylayamadı yada henüz o zamana gelmedi..bat 11 kasım

Merhaba kızlar test yaptım dün silikti bugün tekrar yaptım daha belirgin ovulasyon yaptım oda pozitif çıktı galiba hamileyim 15 ay yazmışım 17 aydır deniyoruz
Tebrik ederim gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsin inş..ovu testleri gebeliği gösteriyor çünkü bende öyle öğrenmiştim

Merhaba cnm yumdan sonra 12 gunum cumartesti olur
aaa degerler firlamiş şekerim bebişin seninle

Dolunaydan cnm benimde yarin yumdan 10 gunum
Her gun yapyorum test negatif
Acaba yarin kan versemmmi ne
Ben de 9.gün yaptım iki tane negatifti ve bekledim hephbelki çıkar diye sinir oldum çıkmadı am 10. Gün akşamüstü yaptım çıktı ertesi gün de kam 1 kasımda 36 çıktı Tahminim 31 ekimde 24falandı kan idrar çok daha düşğktür. Bence yarın yine test yap aynı zamanda da sağlık ocagına kan aldır ücretsiz

Ay cnm umutlanyorum sen diyince ama cok korkyorum
Icimdende bir ses hayir hamile deglsin diyor
Canim sen idrarini kac saat tutarak geb testi yapdin
He bide senin gazin varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…