Canim ya istanbuldayimmİzmir deysen alayım :))
Hahahha :)))Canim ya istanbuldayimm
Yakin olsaydim hemen simdi evine brakirdim ya
Sen kan tahlili verdinmi?
Aha niyeymis o cnm niye umudun kirildi ne olduHahahha :)))
Yaptırdım ama sonuç yarın ya da pazartesi çıkar ama benim umudum kırıldı bi kere
Ovulasyon testleri çok işe yarıyor inşallah kısa zamanda rabbim nasip eder isteyen herkese.Allah bağışlasın
Darısı bizlere :)
Canim senin akintin varmi?Hahahha :)))
Yaptırdım ama sonuç yarın ya da pazartesi çıkar ama benim umudum kırıldı bi kere
Amin aminnnOvulasyon testleri çok işe yarıyor inşallah kısa zamanda rabbim nasip eder isteyen herkese.
Canm yazdıgını anlayamadm. Yani hiç artmamıs mı ?Kızlarrr dünkü beta 36 çıkmış ilk gebelik testi 31ekimdi pozitif verdi kanktesti de 1kasım b hcg 36
Ya çok sevindim tebrik ederim:) sağlıcakla al İnşaAllah kucağına .Yok canım erken daha 10.gün bak
İki günde bir artması gerekmez mi iki gün olmamış ki .Kızlarrr dünkü beta 36 çıkmış ilk gebelik testi 31ekimdi pozitif verdi kanktesti de 1kasım b hcg 36
Yok cnm ilk 31ekimde evde test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün kan aldırdım 36 çıktı bat da 4kasımCanm yazdıgını anlayamadm. Yani hiç artmamıs mı ?
Çok teşekkür ederim canım benim aminYa çok sevindim tebrik ederim:) sağlıcakla al İnşaAllah kucağına .
Hııı şimdi anladım yani bir kere kan testi yaptırdın ve 36 çıktı. Hamilesin hayırlsıyla o zmn :) tekrar ettir eger 2 katına artarsa sıkıntı yok demektir :)Yok cnm ilk 31ekimde evde test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün kan aldırdım 36 çıktı bat da 4kasım
Evet koyulasma var cnmGünaydın cnm akıntım yumurtlama dan sonra devam ever genelde bir hafta sonra durur son iki günde durdu gibi ama hep olan bi durum benim için değişik bir akıntı değil. Bak şimdi bi test daha yaptım bi baksna koyulaşma var mıEki Görüntüle 2202382
Tamam cnm hamilesin!!!!Kızlarrr dünkü beta 36 çıkmış ilk gebelik testi 31ekimdi pozitif verdi kanktesti de 1kasım b hcg 36
Hadi bakalım cnm pztesi de yaptıracağım yazarım yyine darısı başına cacan benimTamam cnm hamilesin!!!!
3 haftalik 10-50 arasinda olyor
Hayirli olsun cnm kesinlesdi
Amin inşallah benim baat 9 kasim inşallah bende guzel haberleri veririmHadi bakalım cnm pztesi de yaptıracağım yazarım yyine darısı başına cacan benim
Merhaba cnm kac ay ovulasyon test kulandinMerhaba kızlar..iyi günler hepinize..yazılarınızı epeydir okuyorum bende aranıza katılayım dedim 4 sene sonra tekrar dan..İki ay önce bi kimyasal gebelik geçirdim sonrasın da ovulasyon testi kullanmaya başladım ancak bi türlü çift çizgi yakalayamadım.bıgün 25. Gün olmasın rağmen sanırsam kiste dönüştü benim yumurta ve ovulasyon olmadı..bu arada adet düzensizliği var bende hiç günün de olmam.30 ile 37 günler arasında olurum hep..hakkımız da hayırlısı umarım güzel haberleri alırız hep beraber