- 2 Ekim 2018
- 53
- 44
- 42
Bence umutlan. Benim ilk gebeliğimde 14. Günde erken gebelik testinde çıkmıştı. 13. Gün normal gebelik testinde çıkmamıştı
Cok sukur iyiler cnm buyuduk 2 yas olduk rabbim bir nefeste kucagina almayi nasip etsin prensesini insallah saglikla kalin... ecmainSagol canim :) kizim.olucak Allah nasip ederse.seninkiler nasil
Amin canim insallah..iyi bakin kendinize..karsilasmak guzel oldu uzun zaman sonra :) opuyorum..Cok sukur iyiler cnm buyuduk 2 yas olduk rabbim bir nefeste kucagina almayi nasip etsin prensesini insallah saglikla kalin... ecmain
Aynen cnm bende opuyorum dogum olunca beni etiketlermisin :)Amin canim insallah..iyi bakin kendinize..karsilasmak guzel oldu uzun zaman sonra :) opuyorum..
Amin amin cnm benim mutlaka yaz burayaYa suan okadar bi rahatlama geldiki icime. Insallah benimde oyledir ve insallah hamileyimdirde gec dollenmefir cok sagolasin. Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin
TamamdirAynen cnm bende opuyorum dogum olunca beni etiketlermisin :)
Amin amin cnm benim mutlaka yaz buraya
Bence hiç üzülme hemen önümüzdeki yıl için planlar yapmaya başla :) sen içini ferah tut ve inan benim de Kasım ayına kaldıMaalesef bu ayda olmadıDün akşam regl oldum... Çok üzgünüm.
Bence hiç üzülme hemen önümüzdeki yıl için planlar yapmaya başla :) sen içini ferah tut ve inan benim de Kasım ayına kaldı
Adete kaç gün var canımKızlar meraba bu ayın 15. De regl oldum 3 4 gün sürdü ovu testine başladım 9.gün bugün geçtiğimiz ayin batin 20. Gününde de koyu çıkmıştı regl oldum ama ovu testi bu kadar koyu çıkarmı 9. Gunde ovu test gebeliğide gösteriyor diye duydum geç dollenme olmuş olabilirmi
17 gün falan var canım adetim bu ayın 15 di 3 gün sürdü 4 gün akinti şeklindedir geç dollenme olmuş olabilirmi ki diyorum o zaman ayin 17 gibi kan testinde cikmamistiAdete kaç gün var canım
Yıl demişim amaMaalesef bu ayda olmadıDün akşam regl oldum... Çok üzgünüm.
İnşallah canım ininşallaSağol canım. yine ovuluasyon testlerinden alayım diyorum. Bide adetim biter bitmez her sabah ateşimi ölçmeye başlıcam. İncir kürü diyolar bide. Hiç yapmadım onu mu denesem bu ay? İnşallah önümüzdeki ay güzel haberlerimizi veririz birbirimize...
ÇıkarÇcanım benim hep ovulasyon günümde böyle çıkar ve 9. Günde çıkabilir normal.Kızlar meraba bu ayın 15. De regl oldum 3 4 gün sürdü ovu testine başladım 9.gün bugün geçtiğimiz ayin batin 20. Gününde de koyu çıkmıştı regl oldum ama ovu testi bu kadar koyu çıkarmı 9. Gunde ovu test gebeliğide gösteriyor diye duydum geç dollenme olmuş olabilirmi
Hamile kalabildiniz mi acabaKızlar ben de ovulasyon testinde piki gördükten iki gün sonra ovulasyon testi tek çizgi idi yani silik bile ikinci çizgi yoktu ama 3.gün bu şekilde çıktı gerçi bu kadar çabuk tepki vermez de işte bi umut :)Eki Görüntüle 2192563
Hamile olabildiniz miMerhaba hamilemisiniz acaba bende bu ay avulosyon testi kullandım bata 5 gün var test yaptım çok silik çıktı sizinki baya koyu merak ettim
Regl oldunuz muKızlar adetime 3 gün var bugün lh yaptım böyle çıktı gebelik testim yoktu aldım aradan bir saat geçti 1 saatlik idrarla gebelik yaptım ve negatif normalde diğer aylar adete yakın silik hatta hiç çıkmazdı baya umutlandım ama hcg negatif çıkıca umutlar yerle bir
Hanile olabildiniz miBenim silik çıktı 2-3 gün geciktim silik olunca negatifmi oluyo kızlar
MerhabaCanım 9 gün ovulasyonda çıkması için erken biraz adete yakın tekrarla silik çıkması normal