Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Hamile kalabildiniz mi

Kızlar merhaba bugün jinekolojik muayene oldum alttan adetime 3 4 gün var koyu kahverengi kanamam var sizce normal mi

Hamile kalabildiniz mi
Merhaba. 6 ay sonunda hamile kalabildim. hsg filmi çekildikten bir ay sonra klomen kullandım ve catlatma iğnesi vuruldum o şekilde oldu çok şükür. bu bahsettiğim ay yalancı hamilelik belirtileri yaşamıştım, tamamen psikolojik.
Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah, size de

Amin amin
Allah bağışlasın

Kızlar bat in yarin bu biraz önce yaptığım ovulasyon testim acaba gebelik olabilir mi? Ya da mistik mi oluştu acaba kist oluşunca da böyle cizgicikar mi?

Eklentiler

• IMG_20181028_141419.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar bat in yarin bu biraz önce yaptığım ovulasyon testim acaba gebelik olabilir mi? Ya da mistik mi oluştu acaba kist oluşunca da böyle cizgicikar mi?
Merhaba canım
Ben de ilk kez denediğim için bilgim yok
Her zaman gününde mi oluyorsun peki regl?
Ben de merak ettim
Bana yazmasssın dimi
Unutursun

Merhaba canım
Ben de ilk kez denediğim için bilgim yok
Her zaman gününde mi oluyorsun peki regl?
Ben de merak ettim
Bana yazmasssın dimi
Unutursun
Normalde hep zamanında olurdu 28 günde 29 günde şıp gelirdi ve hiç bir zaman adetten birgün önce böyle çıkmazdı bakalım hayırlısı olsun tabiki haber veririm bat yarın zaten birkaç güne belli olur varsa da yoksaa inşallah u konuda anlayan biri varsa yardımcı olur

Amin canım
Ovulasyon testini adetten önce ilk kez yapmıyorsun yani dimi??? Doğru mu anladım

Amin canım
Ovulasyon testini adetten önce ilk kez yapmıyorsun yani dimi??? Doğru mu anladım
Yok canım Bayadır ovulasyon ile takip ediyorum yumurtlamamı daha önce birkez daha böle çıkmıştı adetten birgün önce merdivenden düştüm Dr düşük yapmışsın demişti umarım bu da gebelik belirtisidir

Üzüldüm dile kolay biliyorum
İnşallah bu sefer sağlıkla, hayırla gelsin evladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…