MerhabaKizlar benim dun ovulasyon pozitif kopkoyu gebelik negatifti bugun ikiside pozitifAllah isteyen herkese nasip etsin
Hamile olabildiniz miArkadaşlar benimde ovulasyon testinde silik 2. Çizgi çıktı ne demek oluyor bu yardım edermisiniz
Merhaba tekrardan5 gün test için erken inşallah hamile kalırsın. Beklemek zor.
Hamile kalabildiniz miSelam kızlar,
Bebişi olacaklara hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
Forumları bir süredir yakından takip ediyorum. 3 aydır çalışmalar sürüyor bu ay cok umutluyum daha önce hissetmediğim kasık ağrıları ve bel ağrısı oldu. Ancak sizin gibi ovulasyon testinden hamilelik ihtimalimi kontrol etmek istedim ve bende ovulasyon testi silik çıktı. İki gün sonra kontrol ettim daha silikti. Bu testlerin gebelik testine göre daha kesin sonuc verdiğini yazmıs bazı arkadaslar ama gercekten öylemi? 2 gün sonra bat.ım ve gebelik testi yaptıgımda negatif cıktı. Biliyorum kimse kesin birşey söyleyemez sadece fikrinizi almak istedim, kan testi için erken olduğunu düşünüyorum yumurtlama tarihim bundan 1 hafta önceydi
Hamile olabildiniz miBenimde yumurtlamadan sonra testlerim siliklesti adetime 1 hafta var ama bi koyulasiyor bi aciliyor anlamadim ya Eki Görüntüle 1774116
Yok cnm hamile değilimHamile kalabildiniz mi acaba
SağolunYok cnm hamile değilim
Canım ben bunu yazdığım tarihi bile unuttum ve hala bebeğim yokHanile olabildiniz mi
Biliyorum çok zorCanım ben bunu yazdığım tarihi bile unuttum ve hala bebeğim yok
Merhaba. 6 ay sonunda hamile kalabildim. hsg filmi çekildikten bir ay sonra klomen kullandım ve catlatma iğnesi vuruldum o şekilde oldu çok şükür. bu bahsettiğim ay yalancı hamilelik belirtileri yaşamıştım, tamamen psikolojik.Hamile kalabildiniz mi
Amin aminMerhaba. 6 ay sonunda hamile kalabildim. hsg filmi çekildikten bir ay sonra klomen kullandım ve catlatma iğnesi vuruldum o şekilde oldu çok şükür. bu bahsettiğim ay yalancı hamilelik belirtileri yaşamıştım, tamamen psikolojik.
Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah, size de
Amin canım inşallah rabbim olmayan herkese hepimize nasip eder imşallahBiliyorum çok zor
Ama sabret
Dua et
Hayırlısıysa olsun inşaallah
İnşallahhAmin canım inşallah rabbim olmayan herkese hepimize nasip eder imşallah
Merhaba canımKızlar bat in yarin bu biraz önce yaptığım ovulasyon testim acaba gebelik olabilir mi? Ya da mistik mi oluştu acaba kist oluşunca da böyle cizgicikar mi?
Normalde hep zamanında olurdu 28 günde 29 günde şıp gelirdi ve hiç bir zaman adetten birgün önce böyle çıkmazdı bakalım hayırlısı olsun tabiki haber veririm bat yarın zaten birkaç güne belli olur varsa da yoksaa inşallah u konuda anlayan biri varsa yardımcı olurMerhaba canım
Ben de ilk kez denediğim için bilgim yok
Her zaman gününde mi oluyorsun peki regl?
Ben de merak ettim
Bana yazmasssın dimi
Unutursun
Amin canımNormalde hep zamanında olurdu 28 günde 29 günde şıp gelirdi ve hiç bir zaman adetten birgün önce böyle çıkmazdı bakalım hayırlısı olsun tabiki haber veririm bat yarın zaten birkaç güne belli olur varsa da yoksaa inşallah u konuda anlayan biri varsa yardımcı olur
Yok canım Bayadır ovulasyon ile takip ediyorum yumurtlamamı daha önce birkez daha böle çıkmıştı adetten birgün önce merdivenden düştüm Dr düşük yapmışsın demişti umarım bu da gebelik belirtisidirAmin canım
Ovulasyon testini adetten önce ilk kez yapmıyorsun yani dimi??? Doğru mu anladım
Üzüldüm dile kolay biliyorumYok canım Bayadır ovulasyon ile takip ediyorum yumurtlamamı daha önce birkez daha böle çıkmıştı adetten birgün önce merdivenden düştüm Dr düşük yapmışsın demişti umarım bu da gebelik belirtisidir