Anladigim canım hayırlısı olsun yarın test yapıcam belli olur artık herjhalde bat yarın çünküTweety22 ben netten okumuştum
Adete yakın bilmem ne hormonu yüksek çıktığı için de ikinci çizgi olabilirmiş
Yani bence bu yöntem garanti değil
AminnnAnladigim canım hayırlısı olsun yarın test yapıcam belli olur artık herjhalde bat yarın çünkü
Canım inşallah agebesindir ama benimki çok daha koyuydu ama adet olmuştumKızlar bat in yarin bu biraz önce yaptığım ovulasyon testim acaba gebelik olabilir mi? Ya da mistik mi oluştu acaba kist oluşunca da böyle cizgicikar mi?
Canım sanırım gebe degilim çünkü test yaptım bugün negatif Batum da bugün eger olsaydı çıkardı zatenCanım inşallah agebesindir ama benimki çok daha koyuydu ama adet olmuştum
Bence ya bu ay tekrar yumurtladınız ki bu küçük bir ihtimal yada hamilesiniz ki bu daha büyük bir ihtimal betanız düşük olduğu için testini negatif diye düşünüyorumKizlar yardaminiza ihtiyacim var!!!
Ben pik gunum adetin 17 gunu ve bu gun 21 gun ovu testi hergun uyguluyorum yani 19 gunu siliklesdi tam degl ama silikde pike gore"
Ama dun 20 gunu oylene kadar silikdi
Oylenden sora yine pik oldum bu gunde hala pik im yani aldaki resim bu gun yapdim dunki testimde ayni Eki Görüntüle 2201542 sizce neden pik olyorum
Geb testi yapdim ki daha erken olmasina ragmen negatif
Bilmiyorum canm ya bakim testim siliklesirse yumurtlamisimdir yineBence ya bu ay tekrar yumurtladınız ki bu küçük bir ihtimal yada hamilesiniz ki bu daha büyük bir ihtimal betanız düşük olduğu için testini negatif diye düşünüyorum
Benim 3 gün üst üste pik olmustu bide adetime 1 hafta kala yani onun öncesinde de 14 ile 15. Günde piktiBilmiyorum canm ya bakim testim siliklesirse yumurtlamisimdir yine
Ama pik devam ederse bilemedim artik ...
Yani anlicagin bir gun silik oldu ilginc
Hamile olsamda ovu testi adete yakin gosterir diye bilyordum!
Bakalim nasil olacak
Yani cnm hamilemisin?Benim 3 gün üst üste pik olmustu bide adetime 1 hafta kala yani onun öncesinde de 14 ile 15. Günde pikti
Yok canım sonradan adet oldum olabiliyor yani bazenYani cnm hamilemisin?
Bu demek olyor yine yum olyormuyum
Evet 3 aylık şimdi bebegimHamile olabildiniz mi
Allah bağışlasınEvet 3 aylık şimdi bebegim
Canım merhaba nasılsın var mı bi gelişme. Ben Ekim ayında ovulasyon testi almadım ama ne zaman yumurtladıgımı biliyorum 18 Ekim son ilişki 21ekim yumurtlama günü ve bugün 31ekimde testler pozitif :) Eki Görüntüle 2202024
Yaa hamile misiiin çokk sevindiiimCanım merhaba nasılsın var mı bi gelişme. Ben Ekim ayında ovulasyon testi almadım ama ne zaman yumurtladıgımı biliyorum 18 Ekim son ilişki 21ekim yumurtlama günü ve bugün 31ekimde testler pozitif :) Eki Görüntüle 2202024
O9o90İnşallahh
Hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsinCanım merhaba nasılsın var mı bi gelişme. Ben Ekim ayında ovulasyon testi almadım ama ne zaman yumurtladıgımı biliyorum 18 Ekim son ilişki 21ekim yumurtlama günü ve bugün 31ekimde testler pozitif :) Eki Görüntüle 2202024
Galiba evet :) çok çok erken 3haftalık dahaYaa hamile misiiin çokk sevindiiim
Çok teşekkür ederim canımO9o90
Hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin