- 27 Mart 2017
- 601
- 283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm regl oldum! Sende durumlar nasilYok cnm olmadım daha ama bence en gec yarına olır ım gibi sende durumlar nasıl
Bende sabaha karşı oldum :)Cnm regl oldum! Sende durumlar nasil
İnşallah bu ay ikimizde hamile kaliriz!!!Bende sabaha karşı oldum :)
Sağlıkla olsun da ininşall canım haberleşiriz yine.İnşallah bu ay ikimizde hamile kaliriz!!!
canim bat gunun ne zaman? yumurtlaman ne zamandi bir de?sızce umut varmı 15 gun yumurtladım bugun 19 gunum testı sabah yaptım .
canim bat gunun ne zaman? yumurtlaman ne zamandi bir de?
Merhabalar benim en son regl tarihim 14 eylüldü. 32 günde bir oluyorum son 6 aydır. dün olmam lazım ama hala reglm gelmedi. ovuluasyon testlerimi lütfen yorumlar mısınız? sizce ben ne zaman yumurtladım. normalde 2 ekimde yumurtlamam lazım ama o gün silik 6 ile 8 ekimde koyu. Geç yumurtladıysam negatif çıkmasının nedeni daha erken olmasımıdır? bide en son 8 ekimde birliktelik oldu. lütfen yardım edin
Aayyy hamilesinnn cok sevindim prensesmi pasami geliyor saglikla gelsin ninnosun cok. Mutlu oldummmCanim silik cikti hep cikar zaten ovuda t nin koyu olmasi lazim c ye yakin ya da c kadar.
Canım şuşan belli olmaz ve yine de çok inanma benim başıma geldi daha önce yazmıştım zaten. İnşallah l sağlıkla ve keyifle hamile kalırsınsızce umut varmı 15 gun yumurtladım bugun 19 gunum testı sabah yaptım .
Merhabalar benim en son regl tarihim 14 eylüldü. 32 günde bir oluyorum son 6 aydır. dün olmam lazım ama hala reglm gelmedi. ovuluasyon testlerimi lütfen yorumlar mısınız? sizce ben ne zaman yumurtladım. normalde 2 ekimde yumurtlamam lazım ama o gün silik 6 ile 8 ekimde koyu. Geç yumurtladıysam negatif çıkmasının nedeni daha erken olmasımıdır? bide en son 8 ekimde birliktelik oldu. lütfen yardım edin[
Canım bence 6 ekim pik yani 7ekimde yumurtlama olmuş bir gün canlı kalsa 8 ekimdeki ilişkiden hamile kalabilirsin peki 8inden önce ne zaman ilişki oldu bence gebelik trstinde bugün çıkar
Sagol canim :) kizim.olucak Allah nasip ederse.seninkiler nasilAayyy hamilesinnn cok sevindim prensesmi pasami geliyor saglikla gelsin ninnosun cok. Mutlu oldummm
Bence umutlan. Benim ilk gebeliğimde 14. Günde erken gebelik testinde çıkmıştı. 13. Gün normal gebelik testinde çıkmamıştıdün akşam yaptım yine negatif Umutlanmayayım o zaman. Hala regl olmadım. 30 eylül ile 8 ekime kadar nerdeyse hergün ilişki oldu.