Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Benim yarın gelecek kesin. Son üç gündür beyaz yapışkan azıcık akıntım vardı sarıya dönmüştü şimdi ise bugün sütlükahveye döndü

sızce umut varmı 15 gun yumurtladım bugun 19 gunum testı sabah yaptım .

Eklentiler

• B414202C-BED6-4576-A5AB-2995A952CB7D.jpeg
    B414202C-BED6-4576-A5AB-2995A952CB7D.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 155
Merhabalar benim en son regl tarihim 14 eylüldü. 32 günde bir oluyorum son 6 aydır. dün olmam lazım ama hala reglm gelmedi. ovuluasyon testlerimi lütfen yorumlar mısınız? sizce ben ne zaman yumurtladım. normalde 2 ekimde yumurtlamam lazım ama o gün silik 6 ile 8 ekimde koyu. Geç yumurtladıysam negatif çıkmasının nedeni daha erken olmasımıdır? bide en son 8 ekimde birliktelik oldu. lütfen yardım edin

Eklentiler

• ovuluasyonnn.jpg
    ovuluasyonnn.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 159
Merhabalar benim en son regl tarihim 14 eylüldü. 32 günde bir oluyorum son 6 aydır. dün olmam lazım ama hala reglm gelmedi. ovuluasyon testlerimi lütfen yorumlar mısınız? sizce ben ne zaman yumurtladım. normalde 2 ekimde yumurtlamam lazım ama o gün silik 6 ile 8 ekimde koyu. Geç yumurtladıysam negatif çıkmasının nedeni daha erken olmasımıdır? bide en son 8 ekimde birliktelik oldu. lütfen yardım edin

Bana yardımcı olabilecek kimse yokmu? Hala adet olmadım. sabah yaptım test ama sanki görmek için bakarsan belli belirsiz ikinci çizgi var gibi. bibakıyoru göremiyorum bi bakıyorum var. kendi çizgiside olabilir

Canım bence 6 ekim pik yani 7ekimde yumurtlama olmuş bir gün canlı kalsa 8 ekimdeki ilişkiden hamile kalabilirsin peki 8inden önce ne zaman ilişki oldu bence gebelik trstinde bugün çıkar
Merhabalar benim en son regl tarihim 14 eylüldü. 32 günde bir oluyorum son 6 aydır. dün olmam lazım ama hala reglm gelmedi. ovuluasyon testlerimi lütfen yorumlar mısınız? sizce ben ne zaman yumurtladım. normalde 2 ekimde yumurtlamam lazım ama o gün silik 6 ile 8 ekimde koyu. Geç yumurtladıysam negatif çıkmasının nedeni daha erken olmasımıdır? bide en son 8 ekimde birliktelik oldu. lütfen yardım edin[

Canım bence 6 ekim pik yani 7ekimde yumurtlama olmuş bir gün canlı kalsa 8 ekimdeki ilişkiden hamile kalabilirsin peki 8inden önce ne zaman ilişki oldu bence gebelik trstinde bugün çıkar

dün akşam yaptım yine negatif:KK43: Umutlanmayayım o zaman. Hala regl olmadım. 30 eylül ile 8 ekime kadar nerdeyse hergün ilişki oldu.

Kızlar benim ovulasyonda geçen hafta bütün koyu yakalamıştım ondan sonra silikleşti ve bir süre sonra hiç gözükmeyecek kadar inçe oldu çizgi. Bütün öylesine bir daha yaptım çok koyu değil ama son silik halinden daha koyu hani yumurtlamaya yakın çıkar ya çizgi aynı öyle. Neden olmustur sizce

canlar bugün hala regl olmadım. kan testide yapmak istemiyorum idrarda görmeden. Bugün yeni yeni akıntım başladı. Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi? Regl den önce de olur mu akıntı? Sarı yapışkan uzayan bi kıvamı var. geç döllendiyse bile en erken yumurtladıktan kaç gün sonra döllenme olur?

Birde karnımın sol tarafında karıncalanm agibi böle sanki iğne batırılıyomuş gibi bir sızı oldu 2 kere. Böyle olan varmı?

X