Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhabalar. Benim de bata 3 ve 2 kala ovulasyon testlerim ancak gebelik testi negatif henüz

bu testlerden sonra 4.gün Laboquick marka hcg testi ile kaç saat sonra çıktığını bilmediğim silik çizgi ve 5. gün yine aynı marka ile yine ne kadar sürede çıktığını bilmediğim biraz daha koyu silik çizgi gördüm. Fakat çizgiler hemen çıkmadığı için çok önemsemedim. Bu arada ovulasyon testini en son cuma günü yeniledim hala koyuydu ancak c çizgisinden daha koyu değildi. Bugun başka bir marka gebelik testi ile hemen çıkan pembe renkli silik çizgimi gördüm. SAT 31 ağustos ama BAT ne zaman yada ne zamandı anlamadım bu ay.

Gebelik testinde cift cizgiyi gordun yani cokguzel. Sat dedigin ne oluyor anlamadim pek uzagim konudan. Bende 31 agustosda adet olmusdum gecen ay. Suan 5+3 haftaligim coksukur

Gebelik testinde cift cizgiyi gordun yani cokguzel. Sat dedigin ne oluyor anlamadim pek uzagim konudan. Bende 31 agustosda adet olmusdum gecen ay. Suan 5+3 haftaligim coksukur

Öncelikle size hayırlı olsun. Yani benim de son adet tarihim 31 Ağustostu. Sanırım geç yumurtlama oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…