- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Vet maalesef canm. Bnm fotoda hatta daha bi silik çıktı. Senin kaç gun var adete ? Bnm 8 gun falan varBnmkımden daha koyu sankı
Bi daha çektim . Bakalım inşallah ikimizinde koyulaşır.Bnmkımden daha koyu sankı
Bnm adet sıklıgın kısa 23 gunde oluyom. Bugun yumurtlamadan sonrakı 8. Gun bata 4 gun varE
Vet maalesef canm. Bnm fotoda hatta daha bi silik çıktı. Senin kaç gun var adete ? Bnm 8 gun falan var
Merhabalar. Benim de bata 3 ve 2 kala ovulasyon testlerim ancak gebelik testi negatif henüz
Hım bnmde yumurtlamanın 7.gunuBnm adet sıklıgın kısa 23 gunde oluyom. Bugun yumurtlamadan sonrakı 8. Gun bata 4 gun var
Yok cnm olmadım daha ama bence en gec yarına olır ım gibi sende durumlar nasılCok uzuldum cnm silik bile yok
Regl olmadin daha dmi
Canim ilk yapdigin trst vardiya . Onu bidaha alma bakarmisn seni umutlandirdi kiminle konussam ayni testten umutlu gosteriyor. Baska marka al bundan sonraMüjdemi isterim demek isterdim ama negatif canım iki farklı marka ile yaptımEki Görüntüle 2196005
Canim bendede ayni olmadim test negatifYok cnm olmadım daha ama bence en gec yarına olır ım gibi sende durumlar nasıl
Canim.o belli olmuyor ya bende oviden bakip gebeliktesti yaodim benim cok koyuyduKızlar adete 4gun kala yaptım sızce umud varmı negatif mı boyle benım gıbı cıkıp hamıle olan oldumu
Yapmadım canım.Gamzelikiziniz canm sen adwt gununden önce yapmısmıydın ovu testi
Gebelik testinde cift cizgiyi gordun yani cokguzel. Sat dedigin ne oluyor anlamadim pek uzagim konudan. Bende 31 agustosda adet olmusdum gecen ay. Suan 5+3 haftaligim coksukurbu testlerden sonra 4.gün Laboquick marka hcg testi ile kaç saat sonra çıktığını bilmediğim silik çizgi ve 5. gün yine aynı marka ile yine ne kadar sürede çıktığını bilmediğim biraz daha koyu silik çizgi gördüm. Fakat çizgiler hemen çıkmadığı için çok önemsemedim. Bu arada ovulasyon testini en son cuma günü yeniledim hala koyuydu ancak c çizgisinden daha koyu değildi. Bugun başka bir marka gebelik testi ile hemen çıkan pembe renkli silik çizgimi gördüm. SAT 31 ağustos ama BAT ne zaman yada ne zamandı anlamadım bu ay.
Gebelik testinde cift cizgiyi gordun yani cokguzel. Sat dedigin ne oluyor anlamadim pek uzagim konudan. Bende 31 agustosda adet olmusdum gecen ay. Suan 5+3 haftaligim coksukur
Sagol canim. Adet olmadin dimi kan felan verdinminÖncelikle size hayırlı olsun. Yani benim de son adet tarihim 31 Ağustostu. Sanırım geç yumurtlama oldu.
Sagol canim. Adet olmadin dimi kan felan verdinmin
Adet olacağın gün yaparsan ve çok çok koyu çıkarsa güven ancak ona canım.Gamzelikiziniz canm sen adwt gununden önce yapmısmıydın ovu testi
Pki canm tsk ederim ovu testim 2 3 tane kaldı zaten boşa harcamayayım ben en iyisi o zmnAdet olacağın gün yaparsan ve çok çok koyu çıkarsa güven ancak ona canım.
Hemsıre arkadasım vardı test ı ona gosterdım bunyede herzaman lh var bu o farklı bısey degıl dedı umutlar sondu bat 13u beklıcemPki canm tsk ederim ovu testim 2 3 tane kaldı zaten boşa harcamayayım ben en iyisi o zmn
Evet canm lh her zaman var vucutta . Koyulugu önemliHemsıre arkadasım vardı test ı ona gosterdım bunyede herzaman lh var bu o farklı bısey degıl dedı umutlar sondu bat 13u beklıcem