Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Twbrik ederim canm. Saglıkla kucagına almak nasip olsn inşallah. Bizlerede dua et :)

Gebelik testinin fotosunuda koyar msn
Gebelik testin nasıl cikti cnm silikmi odami böyle koyu kan testi verdinmi
Gebelik testim ikiside aynı koyulukta çıktı şimdi onu paket yaptım akşam eşime gösterince atarım burayada :)) çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah :) kanıda yarın vermeyi düşünüyorum

Yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı adetin gectimi cnm tebrik ederim allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin

Yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı adetin gectimi cnm tebrik ederim allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin
Adetim 6 ekimdi ama yumurtlama zamanımı bilmiyorum takvimden veya ovulasyondan takip etmedim bu ay. İşin sırrı bu zaten canım kendi haline bırakacaksın o zaman oluyor ancak. Ben önceki aylar günde kaç kere girer bakardım yumurtlama zamanıma o gün ilişki olmadıysa stres olurdum bak olmıcak yine diye.

Çok heycanlı ya :) bende bi kaç gun snra gebelik uapmayı düşünüyorum ama ovu hala koyu değil o kadar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…