Cok uzuldum cnm silik bile yokMüjdemi isterim demek isterdim ama negatif canım iki farklı marka ile yaptımEki Görüntüle 2196005
Umıd edıyorum ama bakalım bat a 4 gunMalesef canım. Ama herkeste de aynı olacak değil inş hamilesindr
Gebelik testinin fotosunuda koyar msnOvulasyon testim adet olmam gereken günde böyle çıkmıştı. Bugün gebelik testi yaptım ve hamileyim birlerine umut olur belki :))
Gebelik testin nasıl cikti cnm silikmi odami böyle koyu kan testi verdinmiOvulasyon testim adet olmam gereken günde böyle çıkmıştı. Bugün gebelik testi yaptım ve hamileyim birlerine umut olur belki :))
Twbrik ederim canm. Saglıkla kucagına almak nasip olsn inşallah. Bizlerede dua et :)
Gebelik testinin fotosunuda koyar msn
Gebelik testim ikiside aynı koyulukta çıktı şimdi onu paket yaptım akşam eşime gösterince atarım burayada :)) çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah :) kanıda yarın vermeyi düşünüyorumGebelik testin nasıl cikti cnm silikmi odami böyle koyu kan testi verdinmi
Gebelik testim ikiside aynı koyulukta çıktı şimdi onu paket yaptım akşam eşime gösterince atarım burayada :)) çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah :) kanıda yarın vermeyi düşünüyorum
Adetim 6 ekimdi ama yumurtlama zamanımı bilmiyorum takvimden veya ovulasyondan takip etmedim bu ay. İşin sırrı bu zaten canım kendi haline bırakacaksın o zaman oluyor ancak. Ben önceki aylar günde kaç kere girer bakardım yumurtlama zamanıma o gün ilişki olmadıysa stres olurdum bak olmıcak yine diye.Yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı adetin gectimi cnm tebrik ederim allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin
T cızgısı c den daha koyu. Hayırlı olsun cnm. Kac günde bı adet oluyonOvulasyon testim adet olmam gereken günde böyle çıkmıştı. Bugün gebelik testi yaptım ve hamileyim birlerine umut olur belki :))
30 günde oluyorum canım teşekkür ederim darısı başına olsun inşallah :))T cızgısı c den daha koyu. Hayırlı olsun cnm. Kac günde bı adet oluyon
Çok heycanlı ya :) bende bi kaç gun snra gebelik uapmayı düşünüyorum ama ovu hala koyu değil o kadar :/Gebelik testim ikiside aynı koyulukta çıktı şimdi onu paket yaptım akşam eşime gösterince atarım burayada :)) çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah :) kanıda yarın vermeyi düşünüyorum
Bu benim adet olmam gereken günde yaptığım ovulasyon canım. O gün gebelik yapsam o da koyu çıkardı büyük ihtimal. Ne kadar var adetine ?Çok heycanlı ya :) bende bi kaç gun snra gebelik uapmayı düşünüyorum ama ovu hala koyu değil o kadar :/
Amin cnm bende 23 gunde oluyom bnmkıde sılık cıztı bakalım koyulascakmı30 günde oluyorum canım teşekkür ederim darısı başına olsun inşallah :))
Foto atsana senınkı nekadar koyuÇok heycanlı ya :) bende bi kaç gun snra gebelik uapmayı düşünüyorum ama ovu hala koyu değil o kadar :/
7 - 8 gun içinde olmam lazım.Bu benim adet olmam gereken günde yaptığım ovulasyon canım. O gün gebelik yapsam o da koyu çıkardı büyük ihtimal. Ne kadar var adetine ?
İnşallah koyulaşır canım :))Amin cnm bende 23 gunde oluyom bnmkıde sılık cıztı bakalım koyulascakmı
Daha varmış canım zaman geçsin inşallah hemen güzel haberini alalım :))7 - 8 gun içinde olmam lazım.
Bu şekilde canım. Bakalım hayırlısı :/Foto atsana senınkı nekadar koyu
Amin canım inşallah. Tesekkür ederimDaha varmış canım zaman geçsin inşallah hemen güzel haberini alalım :))
Bnmkımden daha koyu sankıBu şekilde canım. Bakalım hayırlısı :/