- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonumun ekran camı çok çizik olduğu için pek anlayamadım ama efektli olan fotoğrafta bir çizgi var gibiKızlar merhaba bat 7ekim ve teslerim böyle yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2195351 Eki Görüntüle 2195350 Eki Görüntüle 2195349
Caanim ben adetgunumgectikden sonra ilk gebeligimde hamilenoldugumu ogrenmisdim. T cden koyu oldugu zaman bence 1 gebeliktesti al yap hayurli sonuclar insallahMerhaba arkadaşlar bugün adet günüm ve ovulasyon testim böyle çıktı. Bilenler yorum yapabilir mi acaba ?
Canim murvetdiye bi arkadasinda oyle gosteriyordu testlerin hatasi olabilir diyorlar kan verdi bisi cikmadi seni kirmaknistemem ama baska test denermisinKızlar merhaba bat 7ekim ve teslerim böyle yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2195351 Eki Görüntüle 2195350 Eki Görüntüle 2195349
Yarın yakınımda nöbetçi bulursam alıcam canım olmazsa pazartesiye kalıcak bakalım hayırlısı olsun :)Caanim ben adetgunumgectikden sonra ilk gebeligimde hamilenoldugumu ogrenmisdim. T cden koyu oldugu zaman bence 1 gebeliktesti al yap hayurli sonuclar insallah
Guzel haberlr insallah ilk gebeligimden once ovilasyonda denerdim hic cift cizgi cikmzdi sonra uzefinden okdr zaman gecmiski bi bakim dedim . Koyuluk beni benden aldi hemen kana gittim 5ha+4gunlukdumYarın yakınımda nöbetçi bulursam alıcam canım olmazsa pazartesiye kalıcak bakalım hayırlısı olsun :)
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun bu mutluluk :)G
Guzel haberlr insallah ilk gebeligimden once ovilasyonda denerdim hic cift cizgi cikmzdi sonra uzefinden okdr zaman gecmiski bi bakim dedim . Koyuluk beni benden aldi hemen kana gittim 5ha+4gunlukdum
Allahım herkese nasipetsin hep dua ediyorum
Canım sen kesin hamiledin tebrik ederimMerhaba arkadaşlar bugün adet günüm ve ovulasyon testim böyle çıktı. Bilenler yorum yapabilir mi acaba ?
Hemen gebelik testi yap canım sonucu da yazMerhaba arkadaşlar bugün adet günüm ve ovulasyon testim böyle çıktı. Bilenler yorum yapabilir mi acaba ?
Hmm haklısın o zaman umutlanmak gerekCanim murvetdiye bi arkadasinda oyle gosteriyordu testlerin hatasi olabilir diyorlar kan verdi bisi cikmadi seni kirmaknistemem ama baska test denermisin
Reglden bir gün öncesi için sanki negatif gibi duruyor ama regl gecikmeniz olursa tekrar yapabilirsiniz, Bazen idrara geç karışabiliyor Hcg hormonu.Kızlar merhaba bat 7ekim ve teslerim böyle yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2195351 Eki Görüntüle 2195350 Eki Görüntüle 2195349
Ben de şimdi miratech marka testin birçok kişide bu şekilde yalancı pozitif çıkardığını okudumReglden bir gün öncesi için sanki negatif gibi duruyor ama regl gecikmeniz olursa tekrar yapabilirsiniz, Bazen idrara geç karışabiliyor Hcg hormonu.
Umarım gebesinizdir :)
Şahsen ben yaptığım testlerde hiç yanlış sonuca rastlamadım. Ya aldıklarım iyi markalardı ya da şans. İki gün sonra tekrarlarsanız daha da netleşir durum inşallah. Eğer varsa eczaneden BebeTime markasını da alabilirsiniz. Birkaç kez kullandım, hiç yanlış sonuç vermedi.Ben de şimdi miratech marka testin birçok kişide bu şekilde yalancı pozitif çıkardığını okudum
İlk gebeliğimde afetten bir gün önce negatifti adet günü predictor erken gebelik testi yaptım o da silikti.
Teşekkür ederim eğer pztesi de regl olmazsam tekrar farklı marka test alıp yapacagım.Şahsen ben yaptığım testlerde hiç yanlış sonuca rastlamadım. Ya aldıklarım iyi markalardı ya da şans. İki gün sonra tekrarlarsanız daha da netleşir durum inşallah. Eğer varsa eczaneden BebeTime markasını da alabilirsiniz. Birkaç kez kullandım, hiç yanlış sonuç vermedi.
Valla canım hiç anlamam üzgünümKızlar
Proklatin 19.26
Tsh 3.83
Fsh 16.66
Lh 7.27
Kızlar yorumlarsanız sevinirim
Gecenlerde atmisdin hayalet gibiydi ki hamilelik olsaydi koyulasmasi lazimKızlar merhaba bat 7ekim ve teslerim böyle yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2195351 Eki Görüntüle 2195350 Eki Görüntüle 2195349
Yok henüz olmadım sen de var mı bi şeyDolunaydan cnm regl oldunmu
Valla kafam karışık canımGecenlerde atmisdin hayalet gibiydi ki hamilelik olsaydi koyulasmasi lazim