Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar bugün adet günüm ve ovulasyon testim böyle çıktı. Bilenler yorum yapabilir mi acaba ?

Eklentiler

• 6396EA67-26F3-4A08-A597-410B784829D5.jpeg
    6396EA67-26F3-4A08-A597-410B784829D5.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 49
G
Yarın yakınımda nöbetçi bulursam alıcam canım olmazsa pazartesiye kalıcak bakalım hayırlısı olsun :)
Guzel haberlr insallah ilk gebeligimden once ovilasyonda denerdim hic cift cizgi cikmzdi sonra uzefinden okdr zaman gecmiski bi bakim dedim . Koyuluk beni benden aldi hemen kana gittim 5ha+4gunlukdum
Allahım herkese nasipetsin hep dua ediyorum

G

Guzel haberlr insallah ilk gebeligimden once ovilasyonda denerdim hic cift cizgi cikmzdi sonra uzefinden okdr zaman gecmiski bi bakim dedim . Koyuluk beni benden aldi hemen kana gittim 5ha+4gunlukdum
Allahım herkese nasipetsin hep dua ediyorum
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun bu mutluluk :)

Reglden bir gün öncesi için sanki negatif gibi duruyor ama regl gecikmeniz olursa tekrar yapabilirsiniz, Bazen idrara geç karışabiliyor Hcg hormonu.
Umarım gebesinizdir :)
Ben de şimdi miratech marka testin birçok kişide bu şekilde yalancı pozitif çıkardığını okudum :KK43:
İlk gebeliğimde afetten bir gün önce negatifti adet günü predictor erken gebelik testi yaptım o da silikti.

Ben de şimdi miratech marka testin birçok kişide bu şekilde yalancı pozitif çıkardığını okudum :KK43:
İlk gebeliğimde afetten bir gün önce negatifti adet günü predictor erken gebelik testi yaptım o da silikti.
Şahsen ben yaptığım testlerde hiç yanlış sonuca rastlamadım. Ya aldıklarım iyi markalardı ya da şans. İki gün sonra tekrarlarsanız daha da netleşir durum inşallah. Eğer varsa eczaneden BebeTime markasını da alabilirsiniz. Birkaç kez kullandım, hiç yanlış sonuç vermedi.

Şahsen ben yaptığım testlerde hiç yanlış sonuca rastlamadım. Ya aldıklarım iyi markalardı ya da şans. İki gün sonra tekrarlarsanız daha da netleşir durum inşallah. Eğer varsa eczaneden BebeTime markasını da alabilirsiniz. Birkaç kez kullandım, hiç yanlış sonuç vermedi.
Teşekkür ederim eğer pztesi de regl olmazsam tekrar farklı marka test alıp yapacagım.

X