Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm şimdi gördüm senin testlerini demek bu ay yok olsun napalım kosmetBende hep cift cizgi cikardi kuzum nasip kismet
Ikimiz ayni gunKızlar merhaba beklenen adet tarihim 7 Ekim yani son dört gün. Son birkaç gündür ovulasyon testi yapıyorum ama hep negatif bu şekilde olup yine de hamile olabilir miyim ki
Merhaba neredeyse hiç çıkmıyor gibi bu arada senin resmin yüklenme iş yükler misin bi bakmak istedim karşılaştırayımIkimiz ayni gun
Ama nasil cikmiyor hicmi yok t cizgisinde
Benim her ay ovudan sonra siliklesyor ve adete 1 hafta kala resimdeki gibi koyulasyor
Sonuç negatif.Bu arada bunu da şimdi yaptımEki Görüntüle 2194759
Evet negatifSonuç negatif.
Ilginc Aynen cnm hic yok cizgi sen bu testi oylen yapdinmi?Canım bu testime bi bkr mısın negatif de bi de sen bak sen yaptın mı bgn gebelik testi ya da ovulasyon testi Eki Görüntüle 2194788 Eki Görüntüle 2194789 Eki Görüntüle 2194790
Evet hayalet gibi var cizgiT nin başladığı yerde hafif bir çizgi görüyor gibiyim az önce fotolar testi yeni yapmışken çekilmiş olanlar şimdi yükleyeceklerim de test kuruduktan sonra ve o gördüğümü sandığım çizgi kuruyunca belirginlesir ancak ovulasyon testi hala yeterli koyulukta değilEki Görüntüle 2194791 Eki Görüntüle 2194792
Evet en iyisi tam günümde hatta erkenden regl olayım da önümüzdeki ayı değerlendireyim :) senden de güzel hbrlerinizi bekliyorumEvet hayalet gibi var cizgi
Ama bu sekil ovulasyondan sonra olyor canm
Bukdsr negtif testlerden sonra bende senin gibi dusunyorum erken regl .......Evet en iyisi tam günümde hatta erkenden regl olayım da önümüzdeki ayı değerlendireyim :) senden de güzel hbrlerinizi bekliyorum
Gözün aydın. Allah bebeğini sağlıkla kucağına versin. Elinde ovulasyon testi varsa yapar mısın? Gebeysen nasıl çıkıyor acaba?Evet malesef negatif gorunuyor kuzum. Lh de adetten dolayi 1 lh artisi var gibi ama bekle bakalim
Amin sagol canim . Allah razi olsunYokcanim kalmadi elimde ovilasyonda benim gebeliligim ilk cocugumda cok koyuydu c den.Gözün aydın. Allah bebeğini sağlıkla kucağına versin. Elinde ovulasyon testi varsa yapar mısın? Gebeysen nasıl çıkıyor acaba?