Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Dün yaptım ama bgn yapmadım yarınyalıp yapacagım
Senin pik gunun nezamandi
Simdi diyecem gec dollenme dir ama gec dollenme demek gec yumurtlama anlama na gelir
Genelde yum gunu+ 14 regl olunur
Ben klomen kullandim sanirim o etkiliyordur
Sen yine yapsaydin bu gun

Senin pik gunun nezamandi
Simdi diyecem gec dollenme dir ama gec dollenme demek gec yumurtlama anlama na gelir
Genelde yum gunu+ 14 regl olunur
Ben klomen kullandim sanirim o etkiliyordur
Sen yine yapsaydin bu gun
23ü öğleden sonra pikti. Ve o gece deli gibi ağrım oldu benim hep olur o günler. İlk gebeliğimde 13.günde erken gebelik silikti öğrendim. Elimde test yoktu bgn yarın alıp yapıcam ama başka marka alacagım. Sen hiç ovulasyon yaptın mı bgnler

23ü öğleden sonra pikti. Ve o gece deli gibi ağrım oldu benim hep olur o günler. İlk gebeliğimde 13.günde erken gebelik silikti öğrendim. Elimde test yoktu bgn yarın alıp yapıcam ama başka marka alacagım. Sen hiç ovulasyon yaptın mı bgnler
Tamam hamile olabilirsin zaten idrara 10 12 gunde azda olsa gecer zaten adetden once silik gosterir bece sen hamilesin
Test resimleeinde görunyor :super:
Sen 1 testlemi denedin yogsa o gunu 2 testlemi?
Benim lh test hala resimdeki gibi degisen bisey yok cnm

Valla kafam karışık canım
Tamam hamile olabilirsin zaten idrara 10 12 gunde azda olsa gecer zaten adetden once silik gosterir bece sen hamilesin
Test resimleeinde görunyor :super:
Sen 1 testlemi denedin yogsa o gunu 2 testlemi?
Benim lh test hala resimdeki gibi degisen bisey yok cnm
Ben senin lh testini gmremedim türlü :KK43: bir tane test yaptım üç tane ayrı foto çektim en belirgin bu. Ama çıplak gözle görülmedi hiç :KK43:

Eklentiler

• IMG_20181007_204608_474.JPG
    IMG_20181007_204608_474.JPG
    69,6 KB · Görüntüleme: 92
Aa senin lh baya koyu olmasina ragmen adet olduysan lh guvenilmiyor sanirim
Bu ne simdi acaba adete yakin yum olyormu ?
Valla yine o ay yumurtlamıştım her gün test yaptım akıntım ağrım oldu sonra silikleşti bi süre silikti sonra yavaştan koyulaşmaya başladı ve kan testim negatif idi.

Valla yine o ay yumurtlamıştım her gün test yaptım akıntım ağrım oldu sonra silikleşti bi süre silikti sonra yavaştan koyulaşmaya başladı ve kan testim negatif idi.
Ilgin lh inanmicam artik!!!
Bende sogan kuru uyguluyorum biran once gelsin diye dun yapdim ve bugun ama hala tik yok
Bare biraz senin kadar silik gorseydim kuru uygulamazdim ama geb testlerim cok temiz hatta 3 marka ylada yapdim yok yok
Sen yarin test yap bakalim nasil olacak

Ilgin lh inanmicam artik!!!
Bende sogan kuru uyguluyorum biran once gelsin diye dun yapdim ve bugun ama hala tik yok
Bare biraz senin kadar silik gorseydim kuru uygulamazdim ama geb testlerim cok temiz hatta 3 marka ylada yapdim yok yok
Sen yarin test yap bakalim nasil olacak
Bakma benim test mimli imiş yalancı pozitifte Yarın yazarım yine artık önümüzdeki aya bakacagız

Kızlar adete 4gun kala yaptım sızce umud varmı negatif mı boyle benım gıbı cıkıp hamıle olan oldumu

Eklentiler

• Screenshot_20181008-093330.png
    Screenshot_20181008-093330.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 222
X