- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
Yok bende olmadim daha geb testler negatifYok henüz olmadım sen de var mı bi şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bende olmadim daha geb testler negatifYok henüz olmadım sen de var mı bi şey
En yapdinmi geb testValla kafam karışık canım
Dün yaptım ama bgn yapmadım yarınyalıp yapacagımEn yapdinmi geb test
Senin pik gunun nezamandiDün yaptım ama bgn yapmadım yarınyalıp yapacagım
23ü öğleden sonra pikti. Ve o gece deli gibi ağrım oldu benim hep olur o günler. İlk gebeliğimde 13.günde erken gebelik silikti öğrendim. Elimde test yoktu bgn yarın alıp yapıcam ama başka marka alacagım. Sen hiç ovulasyon yaptın mı bgnlerSenin pik gunun nezamandi
Simdi diyecem gec dollenme dir ama gec dollenme demek gec yumurtlama anlama na gelir
Genelde yum gunu+ 14 regl olunur
Ben klomen kullandim sanirim o etkiliyordur
Sen yine yapsaydin bu gun
Tamam hamile olabilirsin zaten idrara 10 12 gunde azda olsa gecer zaten adetden once silik gosterir bece sen hamilesin23ü öğleden sonra pikti. Ve o gece deli gibi ağrım oldu benim hep olur o günler. İlk gebeliğimde 13.günde erken gebelik silikti öğrendim. Elimde test yoktu bgn yarın alıp yapıcam ama başka marka alacagım. Sen hiç ovulasyon yaptın mı bgnler
Valla kafam karışık canım
Ben senin lh testini gmremedim türlü bir tane test yaptım üç tane ayrı foto çektim en belirgin bu. Ama çıplak gözle görülmedi hiçTamam hamile olabilirsin zaten idrara 10 12 gunde azda olsa gecer zaten adetden once silik gosterir bece sen hamilesin
Test resimleeinde görunyor
Sen 1 testlemi denedin yogsa o gunu 2 testlemi?
Benim lh test hala resimdeki gibi degisen bisey yok cnm
Haklisin gozukmuyor fazla ama bidaha yaparsan koyulastiysa zaten hamilesin demekBen senin lh testini gmremedim türlü bir tane test yaptım üç tane ayrı foto çektim en belirgin bu. Ama çıplak gözle görülmedi hiç
Benim başıma geldi bak resim yüklüyorum adetim 4 gün gecikmilti ama 5.gün regl oldum hamile değildimBu cnm benm ih aynisi Eki Görüntüle 2195888
Aa senin lh baya koyu olmasina ragmen adet olduysan lh guvenilmiyor sanirimBenim başıma geldi bak resim yüklüyorum adetim 4 gün gecikmilti ama 5.gün regl oldum hamile değildim Eki Görüntüle 2195893
Valla yine o ay yumurtlamıştım her gün test yaptım akıntım ağrım oldu sonra silikleşti bi süre silikti sonra yavaştan koyulaşmaya başladı ve kan testim negatif idi.Aa senin lh baya koyu olmasina ragmen adet olduysan lh guvenilmiyor sanirim
Bu ne simdi acaba adete yakin yum olyormu ?
Ilgin lh inanmicam artik!!!Valla yine o ay yumurtlamıştım her gün test yaptım akıntım ağrım oldu sonra silikleşti bi süre silikti sonra yavaştan koyulaşmaya başladı ve kan testim negatif idi.
Bakma benim test mimli imiş yalancı pozitifte Yarın yazarım yine artık önümüzdeki aya bakacagızIlgin lh inanmicam artik!!!
Bende sogan kuru uyguluyorum biran once gelsin diye dun yapdim ve bugun ama hala tik yok
Bare biraz senin kadar silik gorseydim kuru uygulamazdim ama geb testlerim cok temiz hatta 3 marka ylada yapdim yok yok
Sen yarin test yap bakalim nasil olacak
Hayirlisi insallah hamilesindir yarin mujdeyi versin insallah!!!!Bakma benim test mimli imiş yalancı pozitifte Yarın yazarım yine artık önümüzdeki aya bakacagız
Yine de teşekkür ederimValla canım hiç anlamam üzgünüm
Senın ovulasyon boylr cıkıp negatif se bnde umud yokBenim başıma geldi bak resim yüklüyorum adetim 4 gün gecikmilti ama 5.gün regl oldum hamile değildim Eki Görüntüle 2195893
Malesef canım. Ama herkeste de aynı olacak değil inş hamilesindrSenın ovulasyon boylr cıkıp negatif se bnde umud yok