Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kızlar merhaba. Geçen ay ilişkiden hemen sonra adet oldum ve 3-4 gun sürdü. Adetten 14 gün sonra çok az kahverengi lekelenme yaşadım.adet olduktan sonra ilişki yaşamadım ama bu ay adet donemim 3-4 gundur geçiyor. Sizce hala hamilelik riski var mıdır? :KK43:
Ben de sanmıyorum canım ya

Eklentiler

• 20180825_224620.jpg
    20180825_224620.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 80
Valla canım kafam karıştı. Gebelik olsa daha koyu çıkar diye biliyorum ama emin de olamadım. Bence sen yarın da yap bi gozlemleyelim. Pazartesi de gebelik testi alır yaparsın
3 gün oldu kahverengi akıntım azar azar geliyo arada arastırdım yerleşme kanaması olabilirmis yarın denicem yine canımm

Ben ovulasyon testiyle öğrendim iki gün vardı elimde test yoktu yaptım koyu çıktı sonra erken gebelik ve normal gebelikte yaptım çıktı koştum kan verdim pozitifti. Ovulasyon cidden varsa koyu çıkıyor önceki 2 ayda denemiştim silikti iki üç gün kala ovulasyon.

Kızlar merhaba dün gece planlanan ilişki oldu. Bu ay bi daha olamayacak malesef eşim şehirdışına çıkıyor. Ben de ecelsiz gün dün ve bugün ovulasyon testi yaptım. Bakalım yumurtlama günüme ne kadar yakınım tutacak mı merak ediyorum.

En üstteki adetten itibaren 9.gün
Ortadaki 10.gün ve o gece ilişki oldu.
En alttaki de 11.gün yani bugün
Yarın ve yarından sonra da yapacagım

Eklentiler

• IMG_20180826_124508_837.JPG
    IMG_20180826_124508_837.JPG
    34,4 KB · Görüntüleme: 49
Ayyyy çok sevindim peki senin kaçıncı gün böyle çıktı ovulasyonun aynı anda gebelik testinde çıktı mı.
Tesekkur ederim canim. Benim regl 12.gunu pik oldu o gece ve bir sonra ki gece degerlendirdik. Sonra 2 defa daha gun asiri oldu. Son 3 gun avi yaptigimda tam pik olmasada koyu cikiyordu erken gebelik testi aldim 2 dk icinde hafif koyu cizgi belirdi sonrada kanda cikti. Cok sukur. Ovi testi kullanin kizlar sık sık takip edin. Ben bundan sonra 2 ay klomen catlatna ignesi yaptim olmadi. Sonra hic bir sey yapmiycam dedim bu ay oldu. Ovi testini ilk defa kullanmistim. Allah tum isteyenlere versin. Cok sukur

Tesekkur ederim canim. Benim regl 12.gunu pik oldu o gece ve bir sonra ki gece degerlendirdik. Sonra 2 defa daha gun asiri oldu. Son 3 gun avi yaptigimda tam pik olmasada koyu cikiyordu erken gebelik testi aldim 2 dk icinde hafif koyu cizgi belirdi sonrada kanda cikti. Cok sukur. Ovi testi kullanin kizlar sık sık takip edin. Ben bundan sonra 2 ay klomen catlatna ignesi yaptim olmadi. Sonra hic bir sey yapmiycam dedim bu ay oldu. Ovi testini ilk defa kullanmistim. Allah tum isteyenlere versin. Cok sukur
Benim De ilk gebeliği böyle oldu yani bi çok koyu iken bi de ertesi gün ilişki oldu ve oğlum oldu senin de erkek olma ihtimali yüksek belli olunca bizimle paylaşırsanız sevinirim

Ya ne güzel konustun öylee inşallahhhh rabbim nasip etsin bizedeee sağlıkla kucagına al ☺☺ kahverengi akıntı varmıydı sende
Canim allah razi olsun. Akintim vardi ama berrakti sanirim o akinti regl gunumde gelir. Bugun sizin icin ovi testi yaptim pik olmak uzere. Yani cidden hamissen pik gibi oluyor

Benim De ilk gebeliği böyle oldu yani bi çok koyu iken bi de ertesi gün ilişki oldu ve oğlum oldu senin de erkek olma ihtimali yüksek belli olunca bizimle paylaşırsanız sevinirim
Allah bagislasin canim. Paylasirim tabii. Bende okumustum pik gunu ve sonraki gun iliski olursa erkek olur diye. Hayirlisi. Saglikla gelsin ins.

Kızlarrr bugün yine ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi c den çok daha koyuydu aslında ben yarın pozitifi bekliyordum ama bugun oldu çok daha umutluyum hamile kalbilecegim konusunda çünkü şansım biraz daha artmış oldu böylelikle ovulasyona 48_72 saat kal ilişki yaşanmış oldu bu da testlerim.

X