Ihtimal var mi sizce
Ihtimal var mi sizce.
Test yapabilirsin varsa çıkar
Ihtimal var mi sizce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapabilirsin varsa çıkar
Bence YÖK ama bu işler hiç belli olmuyor. Ben 1 senedir haftada en az 3 Kere ilişkiye girdiğim halde hamile kalamadım. Ama hiç ihtimal verilmeyen durumlarda hamile kalanlar olabiliyor o yüzden kesin de bir şey diyemiyorum.Ihtimal var mi sizce
Ihtimal var mi sizce.
Ben de sanmıyorum canım yaKızlar merhaba. Geçen ay ilişkiden hemen sonra adet oldum ve 3-4 gun sürdü. Adetten 14 gün sonra çok az kahverengi lekelenme yaşadım.adet olduktan sonra ilişki yaşamadım ama bu ay adet donemim 3-4 gundur geçiyor. Sizce hala hamilelik riski var mıdır?
Canım ovülasyon testi böyleFotoyu önce kes küçült sonra yükşe
Valla canım kafam karıştı. Gebelik olsa daha koyu çıkar diye biliyorum ama emin de olamadım. Bence sen yarın da yap bi gozlemleyelim. Pazartesi de gebelik testi alır yaparsınCanım ovülasyon testi böyle
Benimde boyle cikmisti bugun ve hamileymisim. Kanda kesinlestiValla canım kafam karıştı. Gebelik olsa daha koyu çıkar diye biliyorum ama emin de olamadım. Bence sen yarın da yap bi gozlemleyelim. Pazartesi de gebelik testi alır yaparsın
3 gün oldu kahverengi akıntım azar azar geliyo arada arastırdım yerleşme kanaması olabilirmis yarın denicem yine canımmValla canım kafam karıştı. Gebelik olsa daha koyu çıkar diye biliyorum ama emin de olamadım. Bence sen yarın da yap bi gozlemleyelim. Pazartesi de gebelik testi alır yaparsın
Ya ne güzel konustun öylee inşallahhhh rabbim nasip etsin bizedeee sağlıkla kucagına al ☺☺ kahverengi akıntı varmıydı sendeBenimde boyle cikmisti bugun ve hamileymisim. Kanda kesinlesti
Ben de sanmıyorum canım ya
Ben de sanmıyorum canım ya
Ayyyy çok sevindim peki senin kaçıncı gün böyle çıktı ovulasyonun aynı anda gebelik testinde çıktı mı.Benimde boyle cikmisti bugun ve hamileymisim. Kanda kesinlesti
Tesekkur ederim canim. Benim regl 12.gunu pik oldu o gece ve bir sonra ki gece degerlendirdik. Sonra 2 defa daha gun asiri oldu. Son 3 gun avi yaptigimda tam pik olmasada koyu cikiyordu erken gebelik testi aldim 2 dk icinde hafif koyu cizgi belirdi sonrada kanda cikti. Cok sukur. Ovi testi kullanin kizlar sık sık takip edin. Ben bundan sonra 2 ay klomen catlatna ignesi yaptim olmadi. Sonra hic bir sey yapmiycam dedim bu ay oldu. Ovi testini ilk defa kullanmistim. Allah tum isteyenlere versin. Cok sukurAyyyy çok sevindim peki senin kaçıncı gün böyle çıktı ovulasyonun aynı anda gebelik testinde çıktı mı.
Benim De ilk gebeliği böyle oldu yani bi çok koyu iken bi de ertesi gün ilişki oldu ve oğlum oldu senin de erkek olma ihtimali yüksek belli olunca bizimle paylaşırsanız sevinirimTesekkur ederim canim. Benim regl 12.gunu pik oldu o gece ve bir sonra ki gece degerlendirdik. Sonra 2 defa daha gun asiri oldu. Son 3 gun avi yaptigimda tam pik olmasada koyu cikiyordu erken gebelik testi aldim 2 dk icinde hafif koyu cizgi belirdi sonrada kanda cikti. Cok sukur. Ovi testi kullanin kizlar sık sık takip edin. Ben bundan sonra 2 ay klomen catlatna ignesi yaptim olmadi. Sonra hic bir sey yapmiycam dedim bu ay oldu. Ovi testini ilk defa kullanmistim. Allah tum isteyenlere versin. Cok sukur
Canim allah razi olsun. Akintim vardi ama berrakti sanirim o akinti regl gunumde gelir. Bugun sizin icin ovi testi yaptim pik olmak uzere. Yani cidden hamissen pik gibi oluyorYa ne güzel konustun öylee inşallahhhh rabbim nasip etsin bizedeee sağlıkla kucagına al ☺☺ kahverengi akıntı varmıydı sende
Allah bagislasin canim. Paylasirim tabii. Bende okumustum pik gunu ve sonraki gun iliski olursa erkek olur diye. Hayirlisi. Saglikla gelsin ins.Benim De ilk gebeliği böyle oldu yani bi çok koyu iken bi de ertesi gün ilişki oldu ve oğlum oldu senin de erkek olma ihtimali yüksek belli olunca bizimle paylaşırsanız sevinirim
İnşallah canım sağlıkla ve keyifle gelsin inşallahAllah bagislasin canim. Paylasirim tabii. Bende okumustum pik gunu ve sonraki gun iliski olursa erkek olur diye. Hayirlisi. Saglikla gelsin ins.