Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Adete iki gün, var ovulasyon testim..bilmiyorum, olduğunu da sanmıyorum ama belki olumlu bir şey duyarım diye yollamak istedim..gebelik testi yapmak için bana bir heves olur belki..zira geçmişte hiç olumlu sonuçlanmayan kötü tecrübemiz çok olunca..
Valla canım gebelik var gibi bence sen bi test yap bize de haber ver:)

Valla canım gebelik var gibi bence sen bi test yap bize de haber ver:)
Az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım..hayalet çizgiye de razıydım ancak o bile yok
Olur da iki güne adet olmazsam tekrarlarım, adet olursam zaten sonuç yine hüsran..

Eklentiler

• 2018-08-14 14.51.45.jpg
    2018-08-14 14.51.45.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 141
Reglime 10 gün varken ovülasyon testi yaptım yarın pik olacakmış gibi koyu çıktı 2. Çizgi. Napsam ümitlensem mi :KK49:
Sabah hcg testi yaptım 1 saat sonra falan çok silik çizgi belirdi. Onun geçerliliği olduğunu düşünmüyorum gerçi.

Canım naptın merak ettim ben tam beklenen günümde adet oldum
Ben de o günün akşamına adet oldum..her zamanki gibi yanlış alarm..zaten yeterince koyu olmadığının farkındaydım..nasip, kısmet ne denilenilir ki..Allah ım elbet bir gün yüzümüze gülecek, evlat hasretiyle yanan herkese güleceği gibi..

Merhabalar ben yarını bekliyorum :) ovulasyon günümden 3 gün öncesi ilişki planlıyorum böylelikle kız olma ihtimalini kısmen arttıracagımı düşünüyorum inşallah sağlıkla nasip olır
İnşallah canımm Adetim 4 gün geçikti 4.gün yani dün kahverengi geldi ondan sonra gelen giden yok dün bu saatlerde olmuştum anlam veremedim

Kızlar merhaba. Geçen ay ilişkiden hemen sonra adet oldum ve 3-4 gun sürdü. Adetten 14 gün sonra çok az kahverengi lekelenme yaşadım.adet olduktan sonra ilişki yaşamadım ama bu ay adet donemim 3-4 gundur geçiyor. Sizce hala hamilelik riski var mıdır? :KK43:

X