Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kızlar merhaba; yarın adet olmam gerekiyor Yani bata 1 gün kaldı. Üstteki bata 3 gün kala, alttaki de az önce Yani bata 1 gün kala yaptığım lh testleri, bi bakıverin gözünüzü seven var mı bi umut?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 157
merhaba benimde bat 11 ağustos. Dün benimde ovulasyon testim koyuya yakındı sabah da ilk idrarla yaptım silikti. Bekliyorum ben de :)

Kizlar merhaba bu ay tam ovulasyon gerceklestigi an bebek icin denedij maalesef adet oldum eminim yumurtlama gunu olduguna cunku ovulasyon testi cok koyu cikti neden hamile kalamadim

Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım yaklasık 4 aylık evliyim hiç korunmadık bu ay bende kullandım ovü. Testini tam koyuluğu yakalayamadım ama 14 ile 16 günlerde c çizgisine yakın koyuluktaydı. Adetime 10 gün kala yaptım kopkoyu cıktı acaba geç mi yumurtladım yoksa hamiş miyim bilemiyorum bugün tekrar yapacam ovü. Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize

Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım yaklasık 4 aylık evliyim hiç korunmadık bu ay bende kullandım ovü. Testini tam koyuluğu yakalayamadım ama 14 ile 16 günlerde c çizgisine yakın koyuluktaydı. Adetime 10 gün kala yaptım kopkoyu cıktı acaba geç mi yumurtladım yoksa hamiş miyim bilemiyorum bugün tekrar yapacam ovü. Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
Canım merhaba adete 10 gün kala test kopkoyu çıkmışsa o gün ve ertesi günü ilişki yaşayarak hamile kalma ihtimalini yükseltebilirsin.

Adete iki gün, var ovulasyon testim..bilmiyorum, olduğunu da sanmıyorum ama belki olumlu bir şey duyarım diye yollamak istedim..gebelik testi yapmak için bana bir heves olur belki..zira geçmişte hiç olumlu sonuçlanmayan kötü tecrübemiz çok olunca..

Eklentiler

• 2018-08-14 12.36.42.jpg
    2018-08-14 12.36.42.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 113
Adete iki gün, var ovulasyon testim..bilmiyorum, olduğunu da sanmıyorum ama belki olumlu bir şey duyarım diye yollamak istedim..gebelik testi yapmak için bana bir heves olur belki..zira geçmişte hiç olumlu sonuçlanmayan kötü tecrübemiz çok olunca..
İnşallah hamilesinizdir kaçkere yaptınızda pozitifti benimde adete 4 gün varken böyle çıktı ertesigün yaptım negatif bugünde adet oldum daha önceleri hiç pozitif çıkmamıştı bende ümitlenmiştim hakkınızda hayırlısı olsun

Büyük ihtimalle hamilesin canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bugün yaptım sadece..daha önce yine ovulasyon testi ile pozitif görmüş (ancak o zaman çok daha koyuydu) ancak ilerleyen zamanlarda kaybetmiştim..zaten tüp bebek hastasıyım normal yoldan imkansız gibi bişey..ama arada içime böyle umut düşüyor..bir gün o umudu yakalayacağıma inanmak istiyorum..belki bugün belki de başka bir gün..

X