Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhaba hanımlar buay ovulasyon testi kulandım çift çizgiyide yakaladık değerlendirdik ama malesef dün adet oldum 1 seneyi geçti önümüzdeki ay doktora gitmeyi planlıyorum hayırlısı artık (Ovulasyon testini bata 2 gün ve 1 gün kala denedim 2. Çizgi silik bile çıkmadı bilgilendirme amaçlı yazıyorum)

Merhaba hanımlar buay ovulasyon testi kulandım çift çizgiyide yakaladık değerlendirdik ama malesef dün adet oldum 1 seneyi geçti önümüzdeki ay doktora gitmeyi planlıyorum hayırlısı artık (Ovulasyon testini bata 2 gün ve 1 gün kala denedim 2. Çizgi silik bile çıkmadı bilgilendirme amaçlı yazıyorum)
Benimde olmam lazım yarın falan. Bi deneyeyim bakalım ne çıkıcak benm ovuda :)

Kızlar bi bakar mısınız sanki benm testlerim tekrar koyulaşmaya basladı. Boluyo anlamadm. Göğüs hassasiyetim 10 gune yakındır var hiç gecmedi. Delircem ya. :KK43:
Screenshot_20180718-220112.jpg
Screenshot_20180718-220057.jpg

Eklentiler

• InShot_20180718_220342426.jpg
    InShot_20180718_220342426.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba 2 gündür girmiyordum nete inşallah hamilesinizdir böyle olanlar genelde hamile oluyor bata 1 gün kala hiç çizgi çıkmamıştı adet oldunuzmu
Bilmiyorm ki adet olmayı bekliyorm. Dün ovu testi yapmadm evde değildim. Biraz geçsin birazdan yapcam. Bakalım ne çıkıcak . :) gebelik testi de henüz yapmadm negatif görmekten çok korkuyorm artk . Boyle bi umut bekliyorm bakalım nolcak :)

Bilmiyorm ki adet olmayı bekliyorm. Dün ovu testi yapmadm evde değildim. Biraz geçsin birazdan yapcam. Bakalım ne çıkıcak . :) gebelik testi de henüz yapmadm negatif görmekten çok korkuyorm artk . Boyle bi umut bekliyorm bakalım nolcak :)
Beklemek zor ama bence yarın sabahı bekleyin buay baya umutluydum kesin hamileyim diyordum 5tane gebelik testi yaptım negatif gördükçe daha çok üzüldüm sabredin bakalım

Kızlar ovülasyon testi.Yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçti sizce durum nedir ?

Eklentiler

• 6C2556ED-035D-4AF6-853A-E1F782724656.jpeg
    6C2556ED-035D-4AF6-853A-E1F782724656.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 145
Merhaba arkadaşlar,
Adetimin bittiği gün yani 5.gün akşamı şüpli ilişki oldu ve o gün ve ertesi günü ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı. İlişkiden 7gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testi ise anında komployu bir t oldu t çizgisi c den daha koyuyu resmi ekleyeceğim. Sizce hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20180731_120306_306.JPG
    IMG_20180731_120306_306.JPG
    50,4 KB · Görüntüleme: 94
adetine kac gün kala yaptin cnm ovulaayontestini ona gore yorumlayabilirsin. eğer 2-3 gun varsa supheli hamile olma ihtimalin var ama cokta guvenilir bir durum degil

adetine kac gün kala yaptin cnm ovulaayontestini ona gore yorumlayabilirsin. eğer 2-3 gun varsa supheli hamile olma ihtimalin var ama cokta guvenilir bir durum degil
Adetime çok var ama ben erken yumurtluyorum genelde adetim bitiyor birkaç güne yumurtluyorum o yüzden yumurtlamadan sonraki geçen süre önemli. Bu ikinci gebeliği ilkinde böyle bir şeyi denememiştim. Ama hiçbir zamanda anında bu kadar t c den koyu çıkmamıştı.

X