Benimde olmam lazım yarın falan. Bi deneyeyim bakalım ne çıkıcak benm ovuda :)Merhaba hanımlar buay ovulasyon testi kulandım çift çizgiyide yakaladık değerlendirdik ama malesef dün adet oldum 1 seneyi geçti önümüzdeki ay doktora gitmeyi planlıyorum hayırlısı artık (Ovulasyon testini bata 2 gün ve 1 gün kala denedim 2. Çizgi silik bile çıkmadı bilgilendirme amaçlı yazıyorum)
Merhaba 2 gündür girmiyordum nete inşallah hamilesinizdir böyle olanlar genelde hamile oluyor bata 1 gün kala hiç çizgi çıkmamıştı adet oldunuzmuKızlar bi bakar mısınız sanki benm testlerim tekrar koyulaşmaya basladı. Boluyo anlamadm. Göğüs hassasiyetim 10 gune yakındır var hiç gecmedi. Delircem ya.Eki Görüntüle 2170387 Eki Görüntüle 2170388
Bilmiyorm ki adet olmayı bekliyorm. Dün ovu testi yapmadm evde değildim. Biraz geçsin birazdan yapcam. Bakalım ne çıkıcak . :) gebelik testi de henüz yapmadm negatif görmekten çok korkuyorm artk . Boyle bi umut bekliyorm bakalım nolcak :)Merhaba 2 gündür girmiyordum nete inşallah hamilesinizdir böyle olanlar genelde hamile oluyor bata 1 gün kala hiç çizgi çıkmamıştı adet oldunuzmu
Beklemek zor ama bence yarın sabahı bekleyin buay baya umutluydum kesin hamileyim diyordum 5tane gebelik testi yaptım negatif gördükçe daha çok üzüldüm sabredin bakalımBilmiyorm ki adet olmayı bekliyorm. Dün ovu testi yapmadm evde değildim. Biraz geçsin birazdan yapcam. Bakalım ne çıkıcak . :) gebelik testi de henüz yapmadm negatif görmekten çok korkuyorm artk . Boyle bi umut bekliyorm bakalım nolcak :)
Yok gebelik testi değil ovulasyon testi ypıcam koyulaşma var mı diye bakcamBeklemek zor ama bence yarın sabahı bekleyin buay baya umutluydum kesin hamileyim diyordum 5tane gebelik testi yaptım negatif gördükçe daha çok üzüldüm sabredin bakalım
Merhaba naptınız yaptınızmı testYok gebelik testi değil ovulasyon testi ypıcam koyulaşma var mı diye bakcam
Yaptm ama sanırım adet oluyormMerhaba naptınız yaptınızmı test
Normal çıkmıs . Lh hormonu bu kadar normalde var zaten vücudumuzda.Kızlar ovülasyon testi.Yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçti sizce durum nedir ?
Sizde durum ne adet oldunuzmu sizinkinde baya koyu çıkmıştıNormal çıkmıs . Lh hormonu bu kadar normalde var zaten vücudumuzda.
Bata kaç gün var
İnşallah hamilesinizdir ama ümitlenmek için erken benim bata 3 4 gün varken böyle çıkıyordu 1 kala ve bat gününde hiç çizgi yoktu bekleyin 2 gün kala bidaha yapın bakalım koyu çıkıp hamile olanlarda var olmayanlarda hakkınızda hayırlısı olsun8 9 gün kaldı
Merhaba merak ettim hamilemisiniz sonuç belli oldumu acaba
Adetime çok var ama ben erken yumurtluyorum genelde adetim bitiyor birkaç güne yumurtluyorum o yüzden yumurtlamadan sonraki geçen süre önemli. Bu ikinci gebeliği ilkinde böyle bir şeyi denememiştim. Ama hiçbir zamanda anında bu kadar t c den koyu çıkmamıştı.adetine kac gün kala yaptin cnm ovulaayontestini ona gore yorumlayabilirsin. eğer 2-3 gun varsa supheli hamile olma ihtimalin var ama cokta guvenilir bir durum degil