Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben şu an labopuick ovulasyon testi kullanıyorum. Adetten itibaren tahmini 16. günde yumurtlama oluyor diye tahmin ediyorum. Bugün 13. gün, yaptığım ovu testinde varla yok arası çok silik bi çizgi çıktı. Biraz daha koyu çıkması gerekmez miydi? Sizlerde ne zaman koyulaşmaya başladı çizgi?

Kizlar reglime 4 gun var gec mi yumurtluyorum dune gore cizgim koyulasti

Eklentiler

• CFCDB596-8372-414F-8A7D-62B554289490.jpeg
    12,9 KB · Görüntüleme: 180
Yapmaya devam et canım B yarın bile koyulaşmayı yakalayabilirdin bence

Herkese günaydın Uzun zamandır forumu takip ediyordum. Yeni üye oldum. Burada okuduklarımdan çok şey öğrendim ve bir gün ben de hamile kalırsam üye olup yazacağım dedim. Ben de ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenlerdenim. Bat a 2 varken ovulasyon ve gebelik testimi paylaşıyorum. Tabi görür görmez kan vermeye gittik ve beta hcg 151 şükürler olsun artık ben de söyleyebiliyorum hamileyimm diye İnşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağıma almak da nasip olur. Allahımm hepinize, isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Aaa hayirli olsun cok guzel bi duygudur Allah herkese yaşatsın insallah benimde bat bugun yarin test yapicam dua edin lütfen

Aaa hayirli olsun cok guzel bi duygudur Allah herkese yaşatsın insallah benimde bat bugun yarin test yapicam dua edin lütfen
İnşallah sen de görürsün pozitifi tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkes bu muhteşem duyguyu yaşasın yeter ki umudunuzu kaybetmeyin, sakın stres yapmayın

Canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallah

Kızla merhabalar ben ovu takip ettim testlerle ve geçen hafta salı günü koyuyt gördüm...ancak sonra tabiki silik oldu bugün adete 6gün var ve test yaptım ovu testi gayet köyü çıktı sanki ovu dan bir gün sonrası gibi bakın teste sizce hamile olabilir miyim ama gebelik testi de yaptım negatif?

Eklentiler

• IMG-20180509-WA0041.jpeg
    11,5 KB · Görüntüleme: 265
Ben 8. Günden itibaren yapamaya başladım hep silikti.silik günlerde birer gün arayla denedik. 13. Günden itibaren 2 gün koyduydu.o iki gün arka arkaya denedik.cok şükür hamileyim.yapmaya devam edin bı kaç güne koyulaşır insllah

test yapmaya devam et, koyuluk artarak devam ediyorsa umut vaadediyorsun demektir

Merhaba arkadaşlar adetim geçeli 4gün oldu dün erken gebelik bugün de normal Albi gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon ekteki gibi sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20180519_224325_579.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 222
Kizlar bunlar benim ovulasyon testlerm 1. resimdeki bugun yaptığım ovulasyon testim 2. de dun yaptigim bugün adet günüm şuan da henüz bisey yok. sizce nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…