- 3 Mart 2018
- 384
- 647
- 36
Canım bir şey yok normal benim başımada geldi geçen aylar afet oldumKızlar merhaba; yarın adet olmam gerekiyor Yani bata 1 gün kaldı. Üstteki bata 3 gün kala, alttaki de az önce Yani bata 1 gün kala yaptığım lh testleri, bi bakıverin gözünüzü seven var mı bi umut?
Harika AA çok sevindim darısı başımıza demek 4gü n önceden öğrendin erken gebelik testi ile mi öğrendinmerhaba benimde bat 11 ağustos. Dün benimde ovulasyon testim koyuya yakındı sabah da ilk idrarla yaptım silikti. Bekliyorum ben de :)
canım yanlış ifade ettim galiba. 4 gün önceden koyuydu ovulasyon testim gebelik var mı bilmiyorumHarika AA çok sevindim darısı başımıza demek 4gü n önceden öğrendin erken gebelik testi ile mi öğrendin
Hmmm olsun demekki var bi şeylercanım yanlış ifade ettim galiba. 4 gün önceden koyuydu ovulasyon testim gebelik var mı bilmiyorum
Canim merhaba.Kontrollerinizi yaptirdimiz miKizlar merhaba bu ay tam ovulasyon gerceklestigi an bebek icin denedij maalesef adet oldum eminim yumurtlama gunu olduguna cunku ovulasyon testi cok koyu cikti neden hamile kalamadim
Evet canım hicbir sorun yokCanim merhaba.Kontrollerinizi yaptirdimiz mi
insallah tez vakitte olur canimEvet canım hicbir sorun yok
Valla canım silikleştiği için yok gibi gebelik ama kesin de konuşmayız tabiKizlar benim sonuclarima da bakae misiniz.adete 4-5-6 gun kala
Canım merhaba adete 10 gün kala test kopkoyu çıkmışsa o gün ve ertesi günü ilişki yaşayarak hamile kalma ihtimalini yükseltebilirsin.Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım yaklasık 4 aylık evliyim hiç korunmadık bu ay bende kullandım ovü. Testini tam koyuluğu yakalayamadım ama 14 ile 16 günlerde c çizgisine yakın koyuluktaydı. Adetime 10 gün kala yaptım kopkoyu cıktı acaba geç mi yumurtladım yoksa hamiş miyim bilemiyorum bugün tekrar yapacam ovü. Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
İnşallah canımCanım merhaba adete 10 gün kala test kopkoyu çıkmışsa o gün ve ertesi günü ilişki yaşayarak hamile kalma ihtimalini yükseltebilirsin.
İnşallah hamilesinizdir kaçkere yaptınızda pozitifti benimde adete 4 gün varken böyle çıktı ertesigün yaptım negatif bugünde adet oldum daha önceleri hiç pozitif çıkmamıştı bende ümitlenmiştim hakkınızda hayırlısı olsunAdete iki gün, var ovulasyon testim..bilmiyorum, olduğunu da sanmıyorum ama belki olumlu bir şey duyarım diye yollamak istedim..gebelik testi yapmak için bana bir heves olur belki..zira geçmişte hiç olumlu sonuçlanmayan kötü tecrübemiz çok olunca..
Büyük ihtimalle hamilesin canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzAdete iki gün, var ovulasyon testim..bilmiyorum, olduğunu da sanmıyorum ama belki olumlu bir şey duyarım diye yollamak istedim..gebelik testi yapmak için bana bir heves olur belki..zira geçmişte hiç olumlu sonuçlanmayan kötü tecrübemiz çok olunca..