Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Keşke banada cevap verseydiniz
Canım seninkini görmedim. İnsan bir cevap bekliyor bu duyguyu çok iyi bilirim. Yorumlarsam testini senin testinde silik ama senin 3 4 günün daha var belki bat günü birden koyulasir şu zamn da yapılan testlerde.ne var diyebiliyoruz nede yok diyoruz. 3 gün öncesinde de gebeligi öğrenenler de var bat günü ogrnenlerde. Sende inşallah hemilesindir. Yarın yine tekrarla bak koyulaşma varmi

Bugün yaptım cnm ve maalesef ii değil sonuç offf uğraşmaktan yoruldum. Aralıkta tüp bebekte hamile kaldım ama 2 aylıkken kalbi durdu..

Yooo, artık tek çizgi görmekten yoruldum
Bal busa bugünkü

Eklentiler

• image.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 146
Merhaba bayanlar adet tarihim 1 gün geçti gebelik testim negatif çıktı fakat ovulasyon testim bu şekilde bikaç gündür umut varmı sizce ?? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• DA5ED479-1676-4011-BD24-52AB1060F1F0.jpeg
    20 KB · Görüntüleme: 206
Bikaç gün sonra kendi soruma kendim cevap vermiş olucam artık başkalarına yararlı olurum umarım :) :)

Merhaba bayanlar adet tarihim 1 gün geçti gebelik testim negatif çıktı fakat ovulasyon testim bu şekilde bikaç gündür umut varmı sizce ?? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Canım merhaba bende birkaç gün önce hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrendim adet olmam gereken gün yaptığımda T çizgisi çok kalın ve çok koyuydu ve hemen çıkmıştı hatta yumurtlama günlerinde bile hiç o kadar koyu görmemiştim.. umarım sende hamilesindir. Tekrar yap bence yine koyuysa gebelik testi yaparsın.

Canım şimdi tekrar yaptım oda kopkoyu çıktı yarım sabah gebelik testi yapıcam inşallah Rabbim bebişime kavuşturur benide. Allah seninde bebişini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına alırsın inş. Şuan çok umutlandım umarım güzel haberler bende alırım.

İnşallah canım ovulasyon testim kopkoyuydu ama gebelik testi silikti benim belki senin de ondan belli olmamıştır gebelik testinde merakla bekliyorum umarım güzel haber verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…