Sonucun ney cnm.. genelik testi yaptın mı hemen hemen aynı testimizBugünkünün tek hali
Yapmadım cnm , yapmamdaSonucun ney cnm.. genelik testi yaptın mı hemen hemen aynı testimiz
Neden adet mi oldunYapmadım cnm , yapmamda
Canım seninkini görmedim. İnsan bir cevap bekliyor bu duyguyu çok iyi bilirim. Yorumlarsam testini senin testinde silik ama senin 3 4 günün daha var belki bat günü birden koyulasir şu zamn da yapılan testlerde.ne var diyebiliyoruz nede yok diyoruz. 3 gün öncesinde de gebeligi öğrenenler de var bat günü ogrnenlerde. Sende inşallah hemilesindir. Yarın yine tekrarla bak koyulaşma varmiKeşke banada cevap verseydiniz
Yooo, artık tek çizgi görmekten yoruldumNeden adet mi oldun
Bugün yaptım cnm ve maalesef ii değil sonuçCanım seninkini görmedim. İnsan bir cevap bekliyor bu duyguyu çok iyi bilirim. Yorumlarsam testini senin testinde silik ama senin 3 4 günün daha var belki bat günü birden koyulasir şu zamn da yapılan testlerde.ne var diyebiliyoruz nede yok diyoruz. 3 gün öncesinde de gebeligi öğrenenler de var bat günü ogrnenlerde. Sende inşallah hemilesindir. Yarın yine tekrarla bak koyulaşma varmi
Yooo, artık tek çizgi görmekten yoruldum
Bal busa bugünküCanım seninkini görmedim. İnsan bir cevap bekliyor bu duyguyu çok iyi bilirim. Yorumlarsam testini senin testinde silik ama senin 3 4 günün daha var belki bat günü birden koyulasir şu zamn da yapılan testlerde.ne var diyebiliyoruz nede yok diyoruz. 3 gün öncesinde de gebeligi öğrenenler de var bat günü ogrnenlerde. Sende inşallah hemilesindir. Yarın yine tekrarla bak koyulaşma varmi
Hakkında herşeyin hayırlısı olaun cnmBal busa bugünkü
Sanırım hamile değilsin.Bal busa bugünkü
Aynen , açık renge dönüştü .. kısmetSanırım hamile değilsin.
Yeni yumurtluyor olabilirsin canımMerhaba bayanlar adet tarihim 1 gün geçti gebelik testim negatif çıktı fakat ovulasyon testim bu şekilde bikaç gündür umut varmı sizce ?? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Canım merhaba bende birkaç gün önce hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrendim adet olmam gereken gün yaptığımda T çizgisi çok kalın ve çok koyuydu ve hemen çıkmıştı hatta yumurtlama günlerinde bile hiç o kadar koyu görmemiştim.. umarım sende hamilesindir. Tekrar yap bence yine koyuysa gebelik testi yaparsın.Merhaba bayanlar adet tarihim 1 gün geçti gebelik testim negatif çıktı fakat ovulasyon testim bu şekilde bikaç gündür umut varmı sizce ?? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Canım şimdi tekrar yaptım oda kopkoyu çıktı yarım sabah gebelik testi yapıcam inşallah Rabbim bebişime kavuşturur benide. Allah seninde bebişini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına alırsın inş. Şuan çok umutlandım umarım güzel haberler bende alırım.Canım merhaba bende birkaç gün önce hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrendim adet olmam gereken gün yaptığımda T çizgisi çok kalın ve çok koyuydu ve hemen çıkmıştı hatta yumurtlama günlerinde bile hiç o kadar koyu görmemiştim.. umarım sende hamilesindir. Tekrar yap bence yine koyuysa gebelik testi yaparsın.
Yok canım çok oldu yumurtlayalı.Yeni yumurtluyor olabilirsin canım
İnşallah canım ovulasyon testim kopkoyuydu ama gebelik testi silikti benim belki senin de ondan belli olmamıştır gebelik testinde merakla bekliyorum umarım güzel haber verirsin..Canım şimdi tekrar yaptım oda kopkoyu çıktı yarım sabah gebelik testi yapıcam inşallah Rabbim bebişime kavuşturur benide. Allah seninde bebişini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına alırsın inş. Şuan çok umutlandım umarım güzel haberler bende alırım.
O zaman gebelik testini tekrarla ilk idrarinla inşallah vardirYok canım çok oldu yumurtlayalı.
Cnm sonuç??Yok canım çok oldu yumurtlayalı.