- 5 Aralık 2017
- 151
- 117
- 33
İnsallah öyleyimdir cok istiyorum yeni düştüğüm oldu allah isteyen herkese nasip etsin insallah dua edelim birbirimizeBence hamilesin allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum
Allahım nasip eylesin inşallah canım bebek isteyen herkese dua ediyorumAslında dahada koyu çıktı telefondan tam gorünmedi. bugUn gidicem test yaptırmaya lütfen dua edin
Canım testlerın baya koyu üstelik daha var adetine. Ya 2 gün sonra gebelik testini tekrarla yada yarın kan ver kanda kesin varsa cikarKızlar bende dünden beri ovulasyonlar çift çizgi çıkıyor acaba hamile miyim gebelik testlerinde bi şey çıkmıyor bata 4 ya da 5 gün var dün sabah-akşam ve bu sabah-öğlenki testlerim bir bakar mısınız son adet tarihim 4 Mart sizce kan versem çıkar mı ?
Tamam canım yarın kan vericem inşallah çıkar. Daha fazla test yapamicam artık aklım karıştı iyice :)Canım testlerın baya koyu üstelik daha var adetine. Ya 2 gün sonra gebelik testini tekrarla yada yarın kan ver kanda kesin varsa cikar
Tamam canım yarın kan vericem inşallah çıkar. Daha fazla test yapamicam artık aklım karıştı iyice :)
Yok canım kan verdim sonuç negatifSonuc almissinzdir gebelik varmiydi
Değerlendir canım ama bir kaç Güne daha koyu olur bence bende de böyleydi daha koyulaştıBugünkünün tek hali
Cnm regl olmama 3 4 gün varDeğerlendir canım ama bir kaç Güne daha koyu olur bence bende de böyleydi daha koyulaştı
Benimde öyleydi canım hatta regl olmama 3 gün kala böyleydi ama malesef kan verdim negatif çıktı demek ki yumurtlamışım o gün sen boşa harcama değerlendirCnm regl olmama 3 4 gün var
Tamam cnm sağolasınBenimde öyleydi canım hatta regl olmama 3 gün kala böyleydi ama malesef kan verdim negatif çıktı demek ki yumurtlamışım o gün sen boşa harcama değerlendir
Yok canım kan verdim sonuç negatif
Amin canım teşekkür ederim :)Testlerde baya koyuydu ama demekki guvenmemek lazim.ins tez zamanda gebe kalirsinz
Canım testin silik hamile değilsin bence. Allah gönlüne göre versinEki Görüntüle 2134517 Sizce hamilemiyim ovulasyon wardı elimde adet olmam geren günde yaptım hala adet olmadım ama kasık ağrım war olacakmışım gibi..
Saol cnm hayırlısı bakalımCanım testin silik hamile değilsin bence. Allah gönlüne göre versin
Keşke banada cevap verseydinizCanım testin silik hamile değilsin bence. Allah gönlüne göre versin