Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Olabilir canım yarın bir daha dene daha kötü çıkabilir başlamış gibi sanki ya d başlıyor benimde böyle oldu 21 martta

Cevabın için çok sağol canım.... peki bugün dahil bir kaç gün üst üste yapsak sorun olurmu ? yani gün aşırı değil hergün :)

Biz 4 yıldır evliyiz..35 yaşındayım..3 kere tüp bebek denedik..maddi manevi psikolojik olarak yorulduk..ara verelim, dinlenelim dediğimiz arada mucizemiz kendiliğinden geldi bizi buldu..diliyorum ki hiç de bırakmayacak..mutluluğumuz tarif edilemez...diliyorum bebişiniz sizi de bşran evvel bulur..

Çok sağol canım benim Allahım sonunda kavuşturacak evladiniza çok sevindim senin adına inan varya hep dua ediyorum insan bakarken böyle şeylerden haberdar olmuyor ancak yaşayınca biliyor inşallah isteyen herkesin hayırlı evlatları olsun

Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel kardeşim, isteyen herkese de hayırlısından nasip etsin

Ayy canım benim ya nasıl mutlu ettin beni Allah razı olsun Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah

Aynen bu super oldu :) benim bir sonraki adet günüm 5 nisana denk geliyor bakalım hayırlısı :)

Kızlar benim yumurtlama günüm 21 marttı aradan 4 gün geçmesine rağmen ovulasyon testinde hala silik çıkıyor bu ne demek oluyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…