- 21 Mart 2017
- 990
- 578
Ovulasyon testi her zaman silik cikar vucudunda lh hormonu hep var yumurtlama zamaninda cok yükselirCevap verecek kimse yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testi her zaman silik cikar vucudunda lh hormonu hep var yumurtlama zamaninda cok yükselirCevap verecek kimse yok mu?
Teşekkür ederim canım cevabın içinOvulasyon testi her zaman silik cikar vucudunda lh hormonu hep var yumurtlama zamaninda cok yükselir
Sende durum ne ?Ovulasyon testi her zaman silik cikar vucudunda lh hormonu hep var yumurtlama zamaninda cok yükselir
Benim yumurtlamam daha yeni gecti bakalim beklemedeyiz hayirlisi :)Sen de durum ne ?
Sende durum ne ?
Ben gibisin canım inşallah hamileyizdir benimde adetime 10 gün var bakalım hayırlısıBenim yumurtlamam daha yeni gecti bakalim beklemedeyiz hayirlisi :)
4-5 nisan gibi işte insallah tutunur bebislerimiz..Ben gibisin canım inşallah hamileyizdir benimde adetime 10 gün var bakalım hayırlısı
21 martta pozitifti yani 11.gunumde adet tarihimiz aynı senin ne zamandi4-5 nisan gibi işte insallah tutunur bebislerimiz..
Ne zaman ovulasyon pozitifdi sende
Benimde 21 martda 18.günümde yumurtladim gecdi baya..21 martta pozitifti yani 11.gunumde adet tarihimiz aynı senin ne zamandi
Sağlıklı olsunda kiz olsun erkek olsun farketmez Allahım hayırlı bir evlat eylesin inşallah :)Benimde 21 martda 18.günümde yumurtladim gecdi baya..
Senin ki erkenmis tutarsa kiz olabilir :)
Amin cümlemize insallahSağlıklı olsunda kiz olsun erkek olsun farketmez Allahım hayırlı bir evlat eylesin inşallah :)
Adet döngü 32 günde bir mi senin kiAmin cümlemize insallah
Bu son aylarda sapitti.. aslinda 27du sonra düzensizlesti sonra 30da kaldi ama bu ay gene geciktiAdet döngü 32 günde bir mi senin ki
Inşallah gecikir de hamile kalırsın :)Bu son aylarda sapitti.. aslinda 27du sonra düzensizlesti sonra 30da kaldi ama bu ay gene gecikti
Insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahInşallah gecikir de hamile kalırsın :)
Canım umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin çok net çıkmış iki çizgide bence kan tahlili yaptır kesinlikleKızlar hamilemiyim acaba ovulasyon testiyle yaptım elimde gebelik testi Yokdu
Aslında dahada koyu çıktı telefondan tam gorünmedi. bugUn gidicem test yaptırmaya lütfen dua edinCanım umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin çok net çıkmış iki çizgide bence kan tahlili yaptır kesinlikle
Bence hamilesin allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorumAslında dahada koyu çıktı telefondan tam gorünmedi. bugUn gidicem test yaptırmaya lütfen dua edin