Allah gönlünuze gore versin insallah ama birseyler var gibi hayirlisi olsun insallah :)Canım ya inşallahhh...Bilemiyorum canım hamilelik varmı bekleyip göreceğiz. Hergün regl oldum sanıp paniğe kapılıyorum bakıyorum yok rahatlıyorum. Gebelik testi yapmayada korkuyorum. Benim regl belirtilerim adet belirtisi gibi olur ondan hiç bilmiyorum yani. Ama 7gün kala kasık ve bel ağrısı başladı hatta bazen sabah uyanıp uyuyamıyorum ağrıdan bide bulantı var ama bulantı paikolojikte olabilir
Ay siz hamilesinizzz belirtiniz varmi peki sizinde. Gozunuzaydin bence hamilesiniz ya
Senin ilk mi canım benim ilk olacaksa nasipse değilsede Allah en kısa zamanda nasip eder inşallahAllah gönlünuze gore versin insallah ama birseyler var gibi hayirlisi olsun insallah :)
Insanin basina bir sey gelmedikce karsindakini anlayamaz. Bosverin. Insallah tutmusturKendimi çokta umutlandırmak istemiyorum. Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile denedik tuttu mu görücez bu formdakiler dışında kimse bizi anlamıyor maalesef
Evet ilk 4. Ayım benimde deneyeli tek yumurtlaik var bende ama bakalimSenin ilk mi canım benim ilk olacaksa nasipse değilsede Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
Bence cikacak ovulosyon cok koyu cikmis zatenYarın sabah bi erken gebelik testi denicem ilk idrarla çıkmazsa adete kadar beklicem artık
İnşallah olur canım benim arkadaşımın rahmi tersmiş onun bile oldu çocuğu. Sen ovulasyonla mı denedin bu ay. Ben 5 aydır istiyorum ama maalesef evde pek bulunamadık bu ikinci deneyişimiz ama diğerinde takvime göre denemiştik bunda ovulasyon testiyle. Olmazsa doktora gidip yumurtlama takibi yaptırcamEvet ilk 4. Ayım benimde deneyeli tek yumurtlaik var bende ama bakalim
Canim ben 2 ay test yaptim ovulosyon. Sonra baktim daha fazla uzuluyorum. Artik oluruna biraktim ne zaman olursa. Gunleride dikkate almiyorum. Bu ayda cok musait olamadik zaten evimiz kalabalikti. Sari akintim gelince test yapayim dedim. Yoksa yapmicaktimİnşallah olur canım benim arkadaşımın rahmi tersmiş onun bile oldu çocuğu. Sen ovulasyonla mı denedin bu ay. Ben 5 aydır istiyorum ama maalesef evde pek bulunamadık bu ikinci deneyişimiz ama diğerinde takvime göre denemiştik bunda ovulasyon testiyle. Olmazsa doktora gidip yumurtlama takibi yaptırcam
Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasio etsin inşallah. Yarında bi yap bakalım ne çıkacak. Bide hamilelik için bakıyosanız ilk idrarla ovulasyon yapın demiş bazıları. Bende bişey sonucu haber veririm artıkCanim ben 2 ay test yaptim ovulosyon. Sonra baktim daha fazla uzuluyorum. Artik oluruna biraktim ne zaman olursa. Gunleride dikkate almiyorum. Bu ayda cok musait olamadik zaten evimiz kalabalikti. Sari akintim gelince test yapayim dedim. Yoksa yapmicaktim
Denerim bende yarin bakalim. Yazarsin sende merak ettm seni deRabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasio etsin inşallah. Yarında bi yap bakalım ne çıkacak. Bide hamilelik için bakıyosanız ilk idrarla ovulasyon yapın demiş bazıları. Bende bişey sonucu haber veririm artık
Tamam canım artık olumluda olumsuzda yazarımDenerim bende yarin bakalim. Yazarsin sende merak ettm seni de
Canım bence çok erken bekle biraz daha 10u gibi falan ovulasyonla dene ancak çıkar varsa. Bende takip ediyorum şuan ovulasyonu 3 gün kaldı bata eğer varsa gebelik paylaşıcam bakalım yoksa bende tutmuyodur bu yöntem. Ama tutanlar var kesinlikleArkadaslar Merhaba. Bat tarihim 15 mart. Ovi. Testi alsam hamilelil oldugunu ogrenebilir miyim? Iki cizgide koyu cikip hamile oldugunu bu sekilde ogrenenler varmis. Simdiden tesekkurler.
Yaaa bende çok ümitlenmiştim . Benim ilk çocuğum olacak geçen sefer adete yakın hiç çıkmamıştı koyu. Şimdi 1 dakika içinde aynı koyulukta çıktı ne mutlu sana canım 1 çocuğun varmış rabbim ikincisini nasip etsin inşallah. Benim olursa ilk olacak. İki buçuk yıllık evliyim 5 ay oldu denemeye başlayalı ama iki ay doğru düzgün deneyebildik. Yinede gelişmeleri birbirimize haber verelim olurmu. Gebelik testi bugün yada yarın gelir erken gebelik sipariş etmiştim bende yapıcam bakalım. Ama yinede gebelik testi günün geçmeden gmstermeyebiliyor örnekleri çok her gebelikte aynı değil. Allahtan ümit kesilmez. Hakkımızda hayırlısı inşallah hamileyizdir.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza. Sende umudunu kesme bi umuttur bekliyoruz işte bakarsın olur. Gebeliğini testte reglden 3-4gün sonra öğrenenler varHayır benim çocuğum yok. Eylül’de ilk kez gebe kaldım, gebeliğim 3 ay önce kürtajla sonuçlandı. Kalp atışları durdu bebeğimin.
2 sene olacak ben de evleneli. İnsallah yakın zamanda hayırlısıyla gebe kalır hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebislerimizi kucağımıza alir uzuuuun yıllarına şahitlik ederiz.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza. Sende umudunu kesme bi umuttur bekliyoruz işte bakarsın olur. Gebeliğini testte reglden 3-4gün sonra öğrenenler var
Canım senin bat 8mart değilmiydi erken mi oldunRegl oldum bugun. Umutlar Nisan ayına kaldı. Allahtan hayırlısı.. Her şeyin bir zamanı vardır, zamanı gelmedi demek ki.. kader nasip kısmet bu işler..