Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Ben de bunları dün sabah yaptım. 8 Mart’ta adet zamanım. İki gun var. Sizce gebe olabilir miyim ? Adete bir hafta kala dayanamadım gebelik testi yapmıştım. Negatif çıkmıştı ama.

Eklentiler

• 89DEAE95-F5D3-4C60-8BF1-5C70FDFE53F4.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 129
İnsallah olur ama bugun anladım ki ovulasyon testleri hakkında söylenenlere göre ümitlenmemeli gerekmiş. Ovulasyon pozitif çıksa da gebelik testi negatif çıktı benim.
Canım kan testi mi yaptın sen? Normal gebelikse hemen çıkmayabiliyormuş? Ya bugün inanılmaz midem bulanıyor fakat psikolojik galiba. İnan bulantıdan doğru düzgün bişey yiyemiyorum bende erken gebelik testi sipariş ettim yarın yada sonraki gün elime geçer yapıcam bakalım. Hemen kan testine gitmek istemiyorum umut işte

Eczaneden test aldım yaptım. Normal gebelik testi erken falan almadım ama. Olsa silik de olsa belli olurdu. Önceki gebeliğimde belli olmustu.
Bu sefer tertemiz gebelik testi.

Ovulasyon testi ile ümitlenmeyelim gerek. Orada burada yazılmış ama adet öncesi hormonlar değiştiğinden ovulasyon da pozitif çıkabilirmiş

Yaaa bende çok ümitlenmiştim . Benim ilk çocuğum olacak geçen sefer adete yakın hiç çıkmamıştı koyu. Şimdi 1 dakika içinde aynı koyulukta çıktı ne mutlu sana canım 1 çocuğun varmış rabbim ikincisini nasip etsin inşallah. Benim olursa ilk olacak. İki buçuk yıllık evliyim 5 ay oldu denemeye başlayalı ama iki ay doğru düzgün deneyebildik. Yinede gelişmeleri birbirimize haber verelim olurmu. Gebelik testi bugün yada yarın gelir erken gebelik sipariş etmiştim bende yapıcam bakalım. Ama yinede gebelik testi günün geçmeden gmstermeyebiliyor örnekleri çok her gebelikte aynı değil. Allahtan ümit kesilmez. Hakkımızda hayırlısı inşallah hamileyizdir.

Adetime 7 gun var sizce erken mi bir sey soylemek icin. Dunden beri sari akintim var bel agrim var. Hic sari akintim olmazdi

Eklentiler

• 20180306_172931.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…