- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
Bence ihtimal var canm..gebelik testi de yap istersenBen de bunları dün sabah yaptım. 8 Mart’ta adet zamanım. İki gun var. Sizce gebe olabilir miyim ? Adete bir hafta kala dayanamadım gebelik testi yapmıştım. Negatif çıkmıştı ama.
Canım baya koyu çıkmış inşallah olur. Benimde 4 güzel gün var çok heyecanlıyım bugün panikten sabah akıntım gelmiş ama bakamadım adet oldum diye. Neyseki beyaz akıntıymışBence ihtimal var canm..gebelik testi de yap istersen
Bence ihtimal var canm..gebelik testi de yap istersen
Eki Görüntüle 2119452
4gün kaldı adetime bugünde en alttaki gibi çıktı çok stresliyimolurmu sizce ihtimal varmı
Canım kan testi mi yaptın sen? Normal gebelikse hemen çıkmayabiliyormuş? Ya bugün inanılmaz midem bulanıyor fakat psikolojik galiba. İnan bulantıdan doğru düzgün bişey yiyemiyorumİnsallah olur ama bugun anladım ki ovulasyon testleri hakkında söylenenlere göre ümitlenmemeli gerekmiş. Ovulasyon pozitif çıksa da gebelik testi negatif çıktı benim.
Pko varmi sende cnm.. yada yeni yumurtluyor olabilirsinİnsallah olur ama bugun anladım ki ovulasyon testleri hakkında söylenenlere göre ümitlenmemeli gerekmiş. Ovulasyon pozitif çıksa da gebelik testi negatif çıktı benim.
Pko varmi sende cnm.. yada yeni yumurtluyor olabilirsin
Canım kan testi mi yaptın sen? Normal gebelikse hemen çıkmayabiliyormuş? Ya bugün inanılmaz midem bulanıyor fakat psikolojik galiba. İnan bulantıdan doğru düzgün bişey yiyemiyorumbende erken gebelik testi sipariş ettim yarın yada sonraki gün elime geçer yapıcam bakalım. Hemen kan testine gitmek istemiyorum umut işte
Eczaneden test aldım yaptım. Normal gebelik testi erken falan almadım ama. Olsa silik de olsa belli olurdu. Önceki gebeliğimde belli olmustu.
Bu sefer tertemiz gebelik testi.
Ovulasyon testi ile ümitlenmeyelim gerek. Orada burada yazılmış ama adet öncesi hormonlar değiştiğinden ovulasyon da pozitif çıkabilirmiş
Tatlım şimlik negatif ama bence daha erken kimisinde iki üç kala pozitif olabiliyor. Benimde az kaldı regle bakalım ne olacakAdetime 7 gun var sizce erken mi bir sey soylemek icin. Dunden beri sari akintim var bel agrim var. Hic sari akintim olmazdi
Peki sizce sarı akintı normal midir?Tatlım şimlik negatif ama bence daha erken kimisinde iki üç kala pozitif olabiliyor. Benimde az kaldı regle bakalım ne olacak
Peki sizce sarı akintı normal midir?
Ay siz hamilesinizzz belirtiniz varmi peki sizinde. Gozunuzaydin bence hamilesiniz yaEki Görüntüle 2120045
Benimde son 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Sondakini bugün yaptım
Adetime 7 gun var sizce erken mi bir sey soylemek icin. Dunden beri sari akintim var bel agrim var. Hic sari akintim olmazdi
Evet ya insallah bakalim. Sari akintim olunca heyecanlandim yaptim test ama erken dediginiz gibi.Bak ben yolladım resme bak ilki 6gün kala sonuncu 3 gün kala. Yani koyulaşabilir