Teşekkür ederim canım. olmazsa hafta sonu beta hgc yaptırırm. varsa o kesin çıkar. hakkımızda hayırlısı. inşallah hamişizdir.
hayırlı olsun canım, allah kucağına almayı nasip etsin Tatlım nasıl yaptın ovi. testi ile ?Ovulasyon testiyle öğrendim ilk olarak gebeliğimi. Sonra gebelik testi ve kanla doğrulamış oldum. Darısı isteyen herkese arkadaşlar
Canım ben bikere ilişkiyi ovulasyona göre yaptım. Koyu çizgiyi görünce üç gün üst üste oldu. Sonra adetime 7gün kala kasıklarımda ve belimde ağrı oldu bende burdan okumuştum ovulasyonu 7 gün kala hergün sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptım. 6gün kala koyulaşmaya başladı ama kesinlikle c ile aynı değildi. 5ve 4te cye çok yakındı hatta bekleyince aynıydı. 3 te t ile aynıydı sabah ilk idrar ama akşam üzeri yapınca tam aynı diyemem. Sonra adetime 2 gün varken yani dün erken gebelik yaptım. 1 dakika dolmadan belli oldu ikinci çizgi bariz belliydi. Bugün kan verdim 169 çıktı hcghayırlı olsun canım, allah kucağına almayı nasip etsin Tatlım nasıl yaptın ovi. testi ile ?
Canım ben hamileyim.Hcg 169 çıktı. Yinede doktor cuma bidaha test yapalım dedi. Daha görünmüyo tabi çok yeni. Darısı sana ve isteyen herkese inşallah
Amin canım benim darısı isteyen herkesin başına şimdi inşallah cuma günü değer yükselir diyorum ve bekliyorum. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alalım. Hiç bir yuvayı boş bırakmasın AllahımHayırlı olsun canım.Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tez vakitte Darısı başıma
Adetten önce bende çok yaptım canim hcg ama tavsiyem adetin geçmeden yapma sonra çok hayal kırıklığı oluyor insandaKızlar adetime 3 gün var bugün lh yaptım böyle çıktı gebelik testim yoktu aldım aradan bir saat geçti 1 saatlik idrarla gebelik yaptım ve negatif normalde diğer aylar adete yakın silik hatta hiç çıkmazdı baya umutlandım ama hcg negatif çıkıca umutlar yerle bir
14 ünü beklemeye karar verdim bende cnm ama ovülasyonu yarın tekrar yapmayı düşünüyorum oda sırf meraktan silik mi çıkacak bakalımAdetten önce bende çok yaptım canim hcg ama tavsiyem adetin geçmeden yapma sonra çok hayal kırıklığı oluyor insanda
bende 3 gün kala ovulasyon yaptım ikiside aynı koyuluktaydi merak ettim ertesi gün yine yaptım bu sefer ikinci çizgi çok silikti bende bıraktım yapmadım sonra bat yarın ve hiç şaşmaz saati bile bellidir. Eğer olmazsam o zaman test alıp yapicam. Olmadıkça yıpranıyoruz yıprandıkça olmuyor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin inşallah. . .14 ünü beklemeye karar verdim bende cnm ama ovülasyonu yarın tekrar yapmayı düşünüyorum oda sırf meraktan silik mi çıkacak bakalım
Tatlım normal gebelik testi yapmışsın günü geçince bile öğrenenler var normal gebelik testinde. Çok merak ediyosan erken gebelik testi kullan yada kanda baktır. Umutsuz olma ovulasyon iyi çıkmış. Pko ypk dimi sende. Çünkü onlarda koyu olabiliyormuş hepKızlar adetime 3 gün var bugün lh yaptım böyle çıktı gebelik testim yoktu aldım aradan bir saat geçti 1 saatlik idrarla gebelik yaptım ve negatif normalde diğer aylar adete yakın silik hatta hiç çıkmazdı baya umutlandım ama hcg negatif çıkıca umutlar yerle bir
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah olur hayırlısıyla. Bizi de haberdar etbende 3 gün kala ovulasyon yaptım ikiside aynı koyuluktaydi merak ettim ertesi gün yine yaptım bu sefer ikinci çizgi çok silikti bende bıraktım yapmadım sonra bat yarın ve hiç şaşmaz saati bile bellidir. Eğer olmazsam o zaman test alıp yapicam. Olmadıkça yıpranıyoruz yıprandıkça olmuyor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin inşallah. . .
Pko yok canım ben gebelik olduğunu düşünmedim açıkçası sırf meraktan ovülasyon yaptım 15 .gün yumurtam 25 mm koyulaşmadan test silikleşti yani yumurtam çatlamadı sıcaklığım yükselmedi bir ihtimal olabilir diye gebelik yaptım oda negatif zaten sonuç beni şaşırtmadıTatlım normal gebelik testi yapmışsın günü geçince bile öğrenenler var normal gebelik testinde. Çok merak ediyosan erken gebelik testi kullan yada kanda baktır. Umutsuz olma ovulasyon iyi çıkmış. Pko ypk dimi sende. Çünkü onlarda koyu olabiliyormuş hep
Hayırlısı canım her ay yumurtlama olmayabiliyor. İnşallah en kısa Zamanda olurPko yok canım ben gebelik olduğunu düşünmedim açıkçası sırf meraktan ovülasyon yaptım 15 .gün yumurtam 25 mm koyulaşmadan test silikleşti yani yumurtam çatlamadı sıcaklığım yükselmedi bir ihtimal olabilir diye gebelik yaptım oda negatif zaten sonuç beni şaşırtmadı
Takıldığım nokta neden koyu çıktığı sadece iki ay önce kistim olmuştu adetle geçti
Bu sabah kırmızıları gördüm gibi yani son üç güne göre koyun geldi
Önümüzdeki aylara bakacağız artık
t bölgesi dısında ama hemen gidip bir hassas erken gebelik testi alırsanız cıkar bence :)) hadi alın heyecan yaptım inş vardırrrAdetim 1 gün gecikti lh testim ne derdiniz kızlar. Kendim olunca pek objektif bakamiyorum.
Benim 2.5 yıldır olmuyor oyüzden pek umudum yok.başlarda çok takip ediyordum burayı. Hala uğraşıyorum. Adetim ilk defa gecikince yapim dedim.t bölgesi dısında ama hemen gidip bir hassas erken gebelik testi alırsanız cıkar bence :)) hadi alın heyecan yaptım inş vardırrr
Bence siz erken gebelik testi alın var gibi bence hadi bekliyorum :)))Benim 2.5 yıldır olmuyor oyüzden pek umudum yok.başlarda çok takip ediyordum burayı. Hala uğraşıyorum. Adetim ilk defa gecikince yapim dedim.