bu testten birşeyler öğrenmeniz için henüz çok erken.yumurtlama gününüz geçeli birkaç gün olmuş olabilir ve onun belirtisi olabilir.hamilelik gibi bir duruma yormak için testi yapamaya devam etmeniz ve ikinci çizginin koyuluğunun devam etmesi gerekir.ben adete 4 gün kala bu şekilde öğrendim.ovulasyon testim koyuydu ve gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktıkızlar merhaba aranızda yeniyim. bu ovulasyon testini adetime 10 gün kala yaptım ve silik gibi çıktı sizce bu en anlama geliyor. belim ve kasıklarım çok ağrıyor bu arada
Eki Görüntüle 2098341
Evetevcadısı buralardamısın...
Benim Bat a 5 gün kala bu şekildeydi. Sonra gebelik testi yaptım silik çıktıKızlar bu öğlen saatinde yaptığım testin resmi telefonumdan yanlışlıkla resmi silince sonra tekrar kurtardım ilk attığım resim akşam üstü attığım yerden çıkartıp çektiğim resim
Benim Bat a 5 gün kala bu şekildeydi. Sonra gebelik testi yaptım silik çıktı
Üçüde çok koyu neden gebelik testi yapmadınburada hala birileri varmidir bilmiyorum ama ovü testlerimi attim 1.resim bata 5 gun kala 2.resim bata 3 gun kala ve 3.resim bata 1 kala gebelik varsa boyle cikmasi normalmidir kafam karisti iyice
Üçüde çok koyu neden gebelik testi yapmadın
Bukadar koyu çıkması bence gebeliğe işaret ama heveslendirmekde istememYaptım ama hayalet çizgi çıktı bat yarın üzerinden biraz zaman geçince tekrar yapıcam
Gebelik testi yap bence.burada hala birileri varmidir bilmiyorum ama ovü testlerimi attim 1.resim bata 5 gun kala 2.resim bata 3 gun kala ve 3.resim bata 1 kala gebelik varsa boyle cikmasi normalmidir kafam karisti iyice
Gebelik testi yap bence.
Almanyadami yasiosun :)
T cizgisi her zaman olur cnm.. gebelik olunca cok koyulasir ikinci cizgi yumurrlamadaki gibiKizlar ovulasyon testinde T cizgisi daima olur mu? Bata 5 6 gun kaldi ve T cizgisi silik bi sekilde var orda. Gecen ay yumurtlama oncesi ve sonrasi T cizgisi hic yoktu diye hatirliyorum. Ne dersiniz umutlanmali miyim? T Cizgisi hafif silik yumurtlamadan bu yana..
Canm peki kac gun koyulasir sence? Bata kadar kac gun once koyulasr?T cizgisi her zaman olur cnm.. gebelik olunca cok koyulasir ikinci cizgi yumurrlamadaki gibi
Canm peki kac gun koyulasir sence? Bata kadar kac gun once koyulasr?