Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

14AC7B62-5AE3-4558-89F8-A6C399F964E7.jpeg
Denerim bende yarin bakalim. Yazarsin sende merak ettm seni de
Bugün akşam 8de uykum geldi bi uyandım baktım günlük pede bir iki damla açık renk kan gelmiş. Kahroldum adet oluyorum dedim hemde sabahına erken gebelik testi yapacaktım. Sonra dedim bi yapayım yinede testi aynı idrarla hem erken gebelik hem ovulasyon yaptım sonuç resimde. Ya hamile olabilirmiyim hiç ikinci çizgi görmemiştim hcg de hemde 1dakika olmadan çıktı ikinci çizgi. Ama kan neden ağlamak üzereyim saat gece 12 bana sabah olmaz.

Eki Görüntüle 2120269
Bugün akşam 8de uykum geldi bi uyandım baktım günlük pede bir iki damla açık renk kan gelmiş. Kahroldum adet oluyorum dedim hemde sabahına erken gebelik testi yapacaktım. Sonra dedim bi yapayım yinede testi aynı idrarla hem erken gebelik hem ovulasyon yaptım sonuç resimde. Ya hamile olabilirmiyim hiç ikinci çizgi görmemiştim hcg de hemde 1dakika olmadan çıktı ikinci çizgi. Ama kan neden ağlamak üzereyim saat gece 12 bana sabah olmaz.
Hamilesin. Bence hemen acile git hamileyim kanamam var diye.. kan acik renk akinti gibimi yoksa koyu kanmi

Eki Görüntüle 2120269
Acik renk yazmissin yerlesmede olabilir o zmn yarin sabahtanda gidebilirsin doktora cnm

Hamilesin. Bence hemen acile git hamileyim kanamam var diye.. kan acik renk akinti gibimi yoksa koyu kanmi
Çok saol canım ya inşallah hamileyimdir. İnan kalbim öyle çarpıyoki sonucu gördüğümden beri. Hiç hcg de ikinci çizgi görmemiştim. 1 dakika bile olmadan çıktı çizgi

Anladım canım geçmiş olsun. Nerden anlaşıldı dış gebelik olduğu. Nekadar zaman sonra. Ben yarın gitsem anlaşılırmı
Iki gün sonra tekrar kan verdim 603 cikti normalde iki kati kadar cikmasi lazimmis.. sonra ultrasondada gozukmedi vs benimki baya karisikdi.. yarin git iki gün sonra tekrar kan ver doktor söyler zaten

Iki gün sonra tekrar kan verdim 603 cikti normalde iki kati kadar cikmasi lazimmis.. sonra ultrasondada gozukmedi vs benimki baya karisikdi.. yarin git iki gün sonra tekrar kan ver doktor söyler zaten
Tamam canım öyle yaparım yardımların için çok teşekkürler. Rabbim isteyen kimseyi evlatsız koymasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin

Subat 28 çekince hesap şaştı benim hesaba göre iki gun vardı ama yokmuş megersem. :110:

Sinus ciktim doktordan klomen verdi 14. Gun de catlatma ignsi vuracak. Hayırlısı bakalım.
Hayırlısı olsun canım. Benimde dün iki damla kan gelmişti gece pembeyle kahverengi arası adet oldum sandım hatta ağladım ama yinede erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Meğer adet olmamışım ondan sonra gelmedi hiç kan geceden beri. Ama bi doktora gidicem. İnşallah bi sıkıntı yoktur

Hayırlısı olsun canım. Benimde dün iki damla kan gelmişti gece pembeyle kahverengi arası adet oldum sandım hatta ağladım ama yinede erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Meğer adet olmamışım ondan sonra gelmedi hiç kan geceden beri. Ama bi doktora gidicem. İnşallah bi sıkıntı yoktur

Hamilesindir insallah. Ama muhakkak doktora git en yakın zamanda.

Canım bence çok erken bekle biraz daha 10u gibi falan ovulasyonla dene ancak çıkar varsa. Bende takip ediyorum şuan ovulasyonu 3 gün kaldı bata eğer varsa gebelik paylaşıcam bakalım yoksa bende tutmuyodur bu yöntem. Ama tutanlar var kesinlikle
Teşekkür ederim canım. olmazsa hafta sonu beta hgc yaptırırm. varsa o kesin çıkar. hakkımızda hayırlısı. inşallah hamişizdir.

X