Benim adetime 4 gün var ovulasyon testlerim koyu çıkıyor gebelik testide silik ama belirgin. Ama ben yinede ümitlenmiyorum çünkü geçen sene de aynı şeyi yaşadım kan verdim koca bi negatif. Yani idrarda pozitifi görmeklede olmuyor. Ard arda bir sürü test yapmıştım hepsi pozitifti. Dr bi hormondan kaynaklı dedi ama hatırlamıyorumtestleri sabah mı yaptınız acaba, benim de reglime 4 gün vardı dün yaptım ovulasyon koyu çıkmıştı ama gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henüz :)
anladım canım ama içime doğuyor hamişsin sen :)Benim adetime 4 gün var ovulasyon testlerim koyu çıkıyor gebelik testide silik ama belirgin. Ama ben yinede ümitlenmiyorum çünkü geçen sene de aynı şeyi yaşadım kan verdim koca bi negatif. Yani idrarda pozitifi görmeklede olmuyor. Ard arda bir sürü test yapmıştım hepsi pozitifti. Dr bi hormondan kaynaklı dedi ama hatırlamıyorum
Bu sefer Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, benim de bata 2 gün kaldı bakalım nasıl olcak bu ayBenim de 4 ay olmuştu, Temmuzda 17 haftalık bir kayıp yaşadım sonrasında korundum 1 ay kadar. Aralıkta doğum yapacaktım ama malesef olmadı ama Aralıkta hamile kaldım şans işte.
İzin vermiyor yüklemeye çıldırttı beni
15 dakika sonra kan testimin sonucunu alıcam. Hayırlısı inşallahanladım canım ama içime doğuyor hamişsin sen :)
Sonucunu yazmamissin cnm15 dakika sonra kan testimin sonucunu alıcam. Hayırlısı inşallah
Malesef bu testte göre yok cnm ikiside cok koyu olmasi lazimmerhaba arkadaşlar benım adet gunume 3 gun var dun ve bu gun ovulosyon testı yaptım resımde eklı sızce hamile olma ihtimalım varmıdırinşh vardır
Sonuç pozitif. Değer çok yüksek değil ama 50 civarı. Perşembe tekrar vericem.ödemeyi. Resim yükleyemiyorum keşke yükleyebilsem size bi fikir olurdu en azındanSonucunu yazmamissin cnm
canım aldın mı test sonucunu ne çıktı inşallah olumludur15 dakika sonra kan testimin sonucunu alıcam. Hayırlısı inşallah
Ayy hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinSonuç pozitif. Değer çok yüksek değil ama 50 civarı. Perşembe tekrar vericem.ödemeyi. Resim yükleyemiyorum keşke yükleyebilsem size bi fikir olurdu en azından
Amin çok çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kuruyuncami cektin?Eki Görüntüle 2096918
Kızlar benimde adetime 5 gün var dün pembe leke geldi sonra kahverengiye döndü ara ara devam ediyor. Ovulasyon yaptım resimdeki gibi sizce hamilemiyimdir?
Yok hemen çektim. Yarın tekrar yapayım. İnşallah varsada sağlıklıdırKuruyuncami cektin?
Yeterli koyulukta degil ama yarin tekrarla daha koyulasirsa git gide bi umut olur inşallah