Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

testleri sabah mı yaptınız acaba, benim de reglime 4 gün vardı dün yaptım ovulasyon koyu çıkmıştı ama gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henüz :)
Benim adetime 4 gün var ovulasyon testlerim koyu çıkıyor gebelik testide silik ama belirgin. Ama ben yinede ümitlenmiyorum çünkü geçen sene de aynı şeyi yaşadım kan verdim koca bi negatif. Yani idrarda pozitifi görmeklede olmuyor. Ard arda bir sürü test yapmıştım hepsi pozitifti. Dr bi hormondan kaynaklı dedi ama hatırlamıyorum

anladım canım ama içime doğuyor hamişsin sen :)

Benim de 4 ay olmuştu, Temmuzda 17 haftalık bir kayıp yaşadım sonrasında korundum 1 ay kadar. Aralıkta doğum yapacaktım ama malesef olmadı ama Aralıkta hamile kaldım şans işte.
Bu sefer Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, benim de bata 2 gün kaldı bakalım nasıl olcak bu ay

merhaba arkadaşlar benım adet gunume 3 gun var dun ve bu gun ovulosyon testı yaptım resımde eklı sızce hamile olma ihtimalım varmıdır inşh vardır

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benım adet gunume 3 gun var dun ve bu gun ovulosyon testı yaptım resımde eklı sızce hamile olma ihtimalım varmıdır inşh vardır

Arkadaşlar merhaba okuduğum kadarıyla gebelik olması için ovulasyonun aynı koyulukta olması gerekmiş. benim reglime 3 gün var 2.çizgi hiç çıkmadı bugün ovulasyon testinde. moralim bozuldu. hiç ihtimal yok mu? ovulasyonda hiç çizgi çıkmayan ama gebelik testinde hamile olan var mıdır

Kızlar benimde adetime 5 gün var dün pembe leke geldi sonra kahverengiye döndü ara ara devam ediyor. Ovulasyon yaptım resimdeki gibi sizce hamilemiyimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…