- 25 Nisan 2017
- 38
- 18
Canım ben de 5 gun kala yapmıştımEki Görüntüle 2096918
Kızlar benimde adetime 5 gün var dün pembe leke geldi sonra kahverengiye döndü ara ara devam ediyor. Ovulasyon yaptım resimdeki gibi sizce hamilemiyimdir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de 5 gun kala yapmıştımEki Görüntüle 2096918
Kızlar benimde adetime 5 gün var dün pembe leke geldi sonra kahverengiye döndü ara ara devam ediyor. Ovulasyon yaptım resimdeki gibi sizce hamilemiyimdir?
Bugünde böyle canım ne oluyo anlamıyorum bi taraftan hamile değilmişim gibi geliyo bi taraftanda çok istiyorumCanım ben de 5 gun kala yapmıştım
Koyulasma olmus.. ilk idrarinla yapmiyosun dimiBugünde böyle canım ne oluyo anlamıyorum bi taraftan hamile değilmişim gibi geliyo bi taraftanda çok istiyorum
İlk değil ama kahvaltı falan yapmadan yaptım testi farkedermi ki ?Koyulasma olmus.. ilk idrarinla yapmiyosun dimi
Ovulasyon testi ilk idrarla yapilmio normalde 4 saat tutuyosun ve siviyi az aliyosun seninki kac saatlikdiİlk değil ama kahvaltı falan yapmadan yaptım testi farkedermi ki ?
Bir saat falandı ama o yumurtlama gününü bulmak için diye biliyorum ben şuan gebelik var mı öğrenmek için yapıyorum. Akşama doğru yine tekrar ederim.Ovulasyon testi ilk idrarla yapilmio normalde 4 saat tutuyosun ve siviyi az aliyosun seninki kac saatlikdi
1 saat icin iyi koyu cikmis ama :)Bir saat falandı ama o yumurtlama gününü bulmak için diye biliyorum ben şuan gebelik var mı öğrenmek için yapıyorum. Akşama doğru yine tekrar ederim.
Bu da yaptığım gebelik testi1 saat icin iyi koyu cikmis ama :)
Çok ümitlenmiştim ama maalesef kahverengi kanama arttı hatta kırmızı olmaya başladıEki Görüntüle 2097344
Bu da yaptığım gebelik testi
Ciddimisin agrin varmi? Kimyasal gebelik olabilir cünkü gebelik testindede cizgi var sankiÇok ümitlenmiştim ama maalesef kahverengi kanama arttı hatta kırmızı olmaya başladı
Kaç gündür vardı ağrım arada azalıyo arada artıyor. Evet olabilir önceki ay kimyasal gebelik geçirdim.. Zaten hep birşey çıkıyo tam seviniyorum tamam oldu diyorum ama birşey oluyo ve bütün sevincim kursağımda kalıyo. Neyse cevap yazan herkese teşekkür ederimCiddimisin agrin varmi? Kimyasal gebelik olabilir cünkü gebelik testindede cizgi var sanki
Kanaman devam ediyormu merak ettim seniKaç gündür vardı ağrım arada azalıyo arada artıyor. Evet olabilir önceki ay kimyasal gebelik geçirdim.. Zaten hep birşey çıkıyo tam seviniyorum tamam oldu diyorum ama birşey oluyo ve bütün sevincim kursağımda kalıyo. Neyse cevap yazan herkese teşekkür ederim
Evet kırmızıya dönmedi daha hala kahverengi olarak devam ediyor.Kanaman devam ediyormu merak ettim seni
Yerlesme kanamasi olabilir o zaman.. bence yarin gidip kan vermelisinEvet kırmızıya dönmedi daha hala kahverengi olarak devam ediyor.
Normal adete dönmezse öyle yapmayı düşünüyorum ama hiç sanmıyorum yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmezYerlesme kanamasi olabilir o zaman.. bence yarin gidip kan vermelisin
Bilemezsin kimilerinde normal adet olduklari gün kdr hep oluyoNormal adete dönmezse öyle yapmayı düşünüyorum ama hiç sanmıyorum yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmez
Daha öncede 3 kere gebelik geçirdim hiç böyle birşey olmamıştı o yüzden dedim canımBilemezsin kimilerinde normal adet olduklari gün kdr hep oluyo
Peki ne durumda suanDaha öncede 3 kere gebelik geçirdim hiç böyle birşey olmamıştı o yüzden dedim canım
Kanama arttı ve çok ağrım varPeki ne durumda suan
Hayirlisi olsun..Kanama arttı ve çok ağrım var