- 25 Kasım 2007
- 262
- 108
herzaman silik çizgi gözüküyor canımMerhabalar bende birsey sormak istiyorum.ovu testi kullaniyorum yumurtlama zamanimi takip ettim yumurtlama zamanim geceli 1 hafta oldu.bu donemde yani adete az kalan donemlerde ovu testi tamamen silikmi cikar yoksa herzaman vucutta azda olsa deger oluyormu ve silikde olsa 2. Cizgi gozukurmu?yardimci olabilirmisiniz
Merhaba herkese günaydın daha önceden ben de buralara yazıp çare bulmaya çalıştım o yüzden testlerimi atıyorum size. Adete 4 gün var üstte ki gebelik altta olan ovulasyon testi. Tabi şimdi gidip kanda baktircam ama belirtilerim var zaten umarım yanlış çıkmaz. :)
7 Ocakta regl olmam gerekiyordu normalde 29 günde bir olurum 4 gün kala öğrendim, iliski ustunden de 13 gün geçmişti.Tebrık ed rım cnm pekı kac gun once cıktı battan ve ılıskı ustunden
Beguzel cnm dua et ıns bızımde buay olur7 Ocakta regl olmam gerekiyordu normalde 29 günde bir olurum 4 gün kala öğrendim, iliski ustunden de 13 gün geçmişti.
Benimde ovu boyle cikiyordu anlamadim ama regl oldum benMerhaba herkese günaydın daha önceden ben de buralara yazıp çare bulmaya çalıştım o yüzden testlerimi atıyorum size. Adete 4 gün var üstte ki gebelik altta olan ovulasyon testi. Tabi şimdi gidip kanda baktircam ama belirtilerim var zaten umarım yanlış çıkmaz. :)
Ben de anlamadım nasıl oluyor, geçen aylarda yine böyleydi ama ben de regl olmuştum. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.Benimde ovu boyle cikiyordu anlamadim ama regl oldum ben
tebrik ederim hamilesiniz siz :) Allah sağ salim kucağınız almayı nasip etsinMerhaba herkese günaydın daha önceden ben de buralara yazıp çare bulmaya çalıştım o yüzden testlerimi atıyorum size. Adete 4 gün var üstte ki gebelik altta olan ovulasyon testi. Tabi şimdi gidip kanda baktircam ama belirtilerim var zaten umarım yanlış çıkmaz. :)
testleri sabah mı yaptınız acaba, benim de reglime 4 gün vardı dün yaptım ovulasyon koyu çıkmıştı ama gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henüz :)Merhaba herkese günaydın daha önceden ben de buralara yazıp çare bulmaya çalıştım o yüzden testlerimi atıyorum size. Adete 4 gün var üstte ki gebelik altta olan ovulasyon testi. Tabi şimdi gidip kanda baktircam ama belirtilerim var zaten umarım yanlış çıkmaz. :)
Evet 5 haftalık şu an, teşekkür ederim çoktebrik ederim hamilesiniz siz :) Allah sağ salim kucağınız almayı nasip etsin
maşallah çok sevindim sizin adınıza, darısı benim ve diğer tüm isteyenlerin başına inşallah :) sağlıkla gelsinler bebişlerEvet 5 haftalık şu an, teşekkür ederim çok
Ovulasyonu da hcg testini de akşam yaptim pek dikkat etmedim aslında sıvı alımına. Bence bekleyin en azından gebelik testi için sonrasında günler geçmiyor dr gitmek için kan değerleri de düşüp çıkıp kafayı bulandırıyor sonratestleri sabah mı yaptınız acaba, benim de reglime 4 gün vardı dün yaptım ovulasyon koyu çıkmıştı ama gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henüz :)
evet gebelik testi için birkaç gün daha bekleyeceğim, bu ay 6.ay oldu denemelerimiz, bu ay da olmazsa doktora gidecektim ama testlerim yumurtlama gününden sonra silikleşmişti ve sonrasında ikinci çizgi tamamen kayboldu, dün de koyu çıkınca ben de acaba mı dedim :)Ovulasyonu da hcg testini de akşam yaptim pek dikkat etmedim aslında sıvı alımına. Bence bekleyin en azından gebelik testi için sonrasında günler geçmiyor dr gitmek için kan değerleri de düşüp çıkıp kafayı bulandırıyor sonra
Benim de 4 ay olmuştu, Temmuzda 17 haftalık bir kayıp yaşadım sonrasında korundum 1 ay kadar. Aralıkta doğum yapacaktım ama malesef olmadı ama Aralıkta hamile kaldım şans işte.evet gebelik testi için birkaç gün daha bekleyeceğim, bu ay 6.ay oldu denemelerimiz, bu ay da olmazsa doktora gidecektim ama testlerim yumurtlama gününden sonra silikleşmişti ve sonrasında ikinci çizgi tamamen kayboldu, dün de koyu çıkınca ben de acaba mı dedim :)