Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhabalar bende birsey sormak istiyorum.ovu testi kullaniyorum yumurtlama zamanimi takip ettim yumurtlama zamanim geceli 1 hafta oldu.bu donemde yani adete az kalan donemlerde ovu testi tamamen silikmi cikar yoksa herzaman vucutta azda olsa deger oluyormu ve silikde olsa 2. Cizgi gozukurmu?yardimci olabilirmisiniz

herzaman silik çizgi gözüküyor canım

1 saat once acile gittim kasik agrisindan idrar testi yapti kum veyetta tas dokuyor olabilirsin ufak bir kanama var dedim eve geldim regl oldum

Merhaba herkese günaydın daha önceden ben de buralara yazıp çare bulmaya çalıştım o yüzden testlerimi atıyorum size. Adete 4 gün var üstte ki gebelik altta olan ovulasyon testi. Tabi şimdi gidip kanda baktircam ama belirtilerim var zaten umarım yanlış çıkmaz. :)

Eklentiler

• 20180103_094424.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 297
Tebrık ed rım cnm pekı kac gun once cıktı battan ve ılıskı ustunden

Benimde ovu boyle cikiyordu anlamadim ama regl oldum ben

Hamileliğimi öğrendikten sonra sırf meraktan ovulasyon testi denedim, pozitif çıktı.. LH hormonu ile beta hcg'nin bu testlerde benzer algılandığı bu duymuştum; kendi adıma doğrulamış oldum:) tabii tek başına gebelik testi yerine kullanılmamalı! Amacı malum o testlerin.. bir de hamile kalmak için kullandığım ara beni aslında çok gerdiğini fark Edip test uygulamayı bırakmıştım birkaç ay içinde.. Göreve dönmemeli birliktelik çünkü.. Stresi artırıyor sanki.. Sevgiler...

Son düzenleme:
ben gebeliğimi ovu testiyle öğrenmiştim

elimde fazladan kalan ovular vardı yumurtlama günü geçmişti ama yapıyodum öyle test manyaklıgımı herkes bilir :)

rutine bindiği için birgün yine yaptım silik diye bıraktım banyoda çıktım

eşim banyoya girip testin yumurtlama günündeki gibi koyu oldugunu görmüş

bana seslendi sen yinemi yumurtluyorsun dedi :)

şüphelendik aynı gün gebelik testi aldık bir hafta kala lh gibi hcg de pozitif çıktı

ama düşükle sonuçlandı malesef

tebrik ederim hamilesiniz siz :) Allah sağ salim kucağınız almayı nasip etsin

testleri sabah mı yaptınız acaba, benim de reglime 4 gün vardı dün yaptım ovulasyon koyu çıkmıştı ama gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henüz :)

testleri sabah mı yaptınız acaba, benim de reglime 4 gün vardı dün yaptım ovulasyon koyu çıkmıştı ama gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henüz :)
Ovulasyonu da hcg testini de akşam yaptim pek dikkat etmedim aslında sıvı alımına. Bence bekleyin en azından gebelik testi için sonrasında günler geçmiyor dr gitmek için kan değerleri de düşüp çıkıp kafayı bulandırıyor sonra

evet gebelik testi için birkaç gün daha bekleyeceğim, bu ay 6.ay oldu denemelerimiz, bu ay da olmazsa doktora gidecektim ama testlerim yumurtlama gününden sonra silikleşmişti ve sonrasında ikinci çizgi tamamen kayboldu, dün de koyu çıkınca ben de acaba mı dedim :)

Benim de 4 ay olmuştu, Temmuzda 17 haftalık bir kayıp yaşadım sonrasında korundum 1 ay kadar. Aralıkta doğum yapacaktım ama malesef olmadı ama Aralıkta hamile kaldım şans işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…