Yok cnm kopkoyu olcak ıkısıde yada t daha koyu olcakKızlar bata 5 gün var ovulasyon testim böyle sizce gebelik var mı
cnm benim testimede bakarmısınYok cnm kopkoyu olcak ıkısıde yada t daha koyu olcak
Senın ne ıcın yumurtlamamı hamılelık ıcınmı cnm
Hamilelik icindi cnm o testten 2 2.5 saat sonra birdaha test yaptim 2.ci test ilkinden braz daha silik cikti anlamadimSenın ne ıcın yumurtlamamı hamılelık ıcınmı cnm
Adetime 5 gün var bu arada bisey icmek etkiliyormu testi ? Ilk testi yaptigimda 1 bardak kahve ve 1 bardak cay icmistimSenın ne ıcın yumurtlamamı hamılelık ıcınmı cnm
Hamilelik icindi cnm o testten 2 2.5 saat sonra birdaha test yaptim 2.ci test ilkinden braz daha silik cikti anlamadim
dilek bugünki testimide atsam acaba yorumlarmısın testim bugun biraz daha koyulasmıs aksama doğru atarımCnm hcg testıyse hamılesın şh testiyse hamışeşık ıcın cok koyu cıkması lazım tabı sıvı alımını azaltman lazım
nmdilek bugünki testimide atsam acaba yorumlarmısın testim bugun biraz daha koyulasmıs aksama doğru atarım
At cnm
nm[/QUOTE sanirim koyulasiyor yarin dahada koyu cikarsa ozaman gebelikten suphelenicem
Koyulasmıs sankı bekle bakalım bıraz daha yumurtlama zamanında yapsaydn herdn ovu yaparak bellı olmzkı hamılelıkDilek bugun adetime 4 gun kaldi cnm buda bugunki ovulosyon testimEki Görüntüle 2086281
Burda cogu kisi ovu testiyle ogrendi gebe oldugunu ama..Koyulasmıs sankı bekle bakalım bıraz daha yumurtlama zamanında yapsaydn herdn ovu yaparak bellı olmzkı hamılelık
@busra_18 Güzel koyulasmis bence yarin bidaha dene gene koyuysa ertesi sabah gebelik testi yap[/QUOTE1 haftadir cok sık wc cikiyorum dunden belli goguslerimhassaslasti kasiklarim agriyor birde ara ara belim agriyo ani sekilde sinirleniyorum bu bir belirtimi bilmiyorum tabi bukadar yarinda bundan koyu cikarsa artik suphelenecegim
Bi önceki mesajın. Neyse bosver yaptinmi yine ovulasyon testiBuecriy ne boş canım anlamadım ?