Ya
yapmiss kiiiizz hamillleeeNaptın canım yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmiss kiiiizz hamillleeeNaptın canım yaptın mı
Canım benim bugün bat yarın sabah test yaparım Benin lh de koyu çıktı bugün yaptım aynı gül Ayşe gibi sabah haber ederimAyy darisii bizlere İNSALLLAH meltem senin bat ne zamandi
Ayyyy hadi guzell bi haberde sen ver bize yaa cok fazla sevindinm insAlllah ucumuzde hamileyizdirr cok heyecanladim, ne zamandir boyle koyu cikiyo mutlaka yaz burayaCanım benim bugün bat yarın sabah test yaparım Benin lh de koyu çıktı bugün yaptım aynı gül Ayşe gibi sabah haber ederim
Daha bugün yaptım ya ben çok iyi değerlendiremedik yumurtlama gününü diye hiç ümit etmemiştim nasip ondan hiç test yapmadım bugün gulayşeden gördüm bide adetim gelmeyince yapayım dedim şok oldum sen bat nezamanAyyyy hadi guzell bi haberde sen ver bize yaa cok fazla sevindinm insAlllah ucumuzde hamileyizdirr cok heyecanladim, ne zamandir boyle koyu cikiyo mutlaka yaz buraya
Ayyy iste beklemediğin anda olabiliyo boyle Rabbim vermistir insAllllh:) benimde cumaya kadar olmazsam ki insAlllah olmam insAlllah test yapcamDaha bugün yaptım ya ben çok iyi değerlendiremedik yumurtlama gününü diye hiç ümit etmemiştim nasip ondan hiç test yapmadım bugün gulayşeden gördüm bide adetim gelmeyince yapayım dedim şok oldum sen bat nezaman
Birde ben her adet zamanindan once yapiyodum. Ovu hep tek cizgi cikiyodu bugun sizden gorunce simdi yapim dedim cift ve koyu gorunce sasiridm insAlllh yarin falansa devam. Ederde umit olueAyyy iste beklemediğin anda olabiliyo boyle Rabbim vermistir insAllllh:) benimde cumaya kadar olmazsam ki insAlllah olmam insAlllah test yapcam
Yaa inanamiyorummm bi gunde iki. Mujdee yaaaa superrr bisey buuu hayirli olsunn Sağlıklı olsunnn darisi bana bize :)Kızlar ben dayanamadım test yaptım hamileyim şükür rabbim isteyen herkese yaşatsın bunu
Ayyy nasil istiyorum bi bilesnn umut oluyosunuz banaa hamdolsunn ya ne kadar guzell bi aksam :)Aminnn Cnm üçüncüde sen ol inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayyy coook sukur bee, hic belirti hissettinmi pekiİnşallah canım altı ay bekledik çok şükür rabbim çok aratmadı
Adet olcam sandım hep hiç bi fark YÖK sadece göğüs uçlarım irileştiAyyy coook sukur bee, hic belirti hissettinmi peki
Cokk guzwlll yaa :) Rbbim bu sevinci yasattiiAdet olcam sandım hep hiç bi fark YÖK sadece göğüs uçlarım irileşti
Aynen canım hiç ümidim YÖK tu yumurtlama gününü de değerlendiremedik eşim Yoktu bugün öncesini ve bügün sonrasını değerlendirdik geçen ay hergün değerlendirdik nasip olmadı bu ay dün aşırı nasip olduCokk guzwlll yaa :) Rbbim bu sevinci yasattii
Demekki simdi zamani gelmis Rabbim simdiyi yazmis o guzel cana :) cok asiri sevindin ikiniz icinde insAlllah bende sizlere bie kac gune boylw guzel haber verebilrim :)Aynen canım hiç ümidim YÖK tu yumurtlama gününü de değerlendiremedik eşim Yoktu bugün öncesini ve bügün sonrasını değerlendirdik geçen ay hergün değerlendirdik nasip olmadı bu ay dün aşırı nasip oldu
İnşallah canım benim 25 aylık bir oğlum var o hemen olmuştu bunda 6ay kadar bekleyince Sevinç'i başka oldu çok şükür sende yazarsın bizde sevinirizDemekki simdi zamani gelmis Rabbim simdiyi yazmis o guzel cana :) cok asiri sevindin ikiniz icinde insAlllah bende sizlere bie kac gune boylw guzel haber verebilrim :)
Ayy ne guzel bide oglun varmis masAlllahh insAllllah hayirli saglikli olur bu evladinda :) insAllllah insAlllahh dua et sendeİnşallah canım benim 25 aylık bir oğlum var o hemen olmuştu bunda 6ay kadar bekleyince Sevinç'i başka oldu çok şükür sende yazarsın bizde seviniriz
Ederim canım bende pkoluyum aslında bildiğim bileli adetler düzensiz ama rabbim nasip etti şükürAyy ne guzel bide oglun varmis masAlllahh insAllllah hayirli saglikli olur bu evladinda :) insAllllah insAlllahh dua et sende