Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim senin adınaKizlar herkese selam evet hamileymisim. Ve eger ovulasyon koyuysa mutlaka ama mutlaka suphelenin. Cunku lh cok yukselip cok dusen bi hormon. O tetlerde baya dusuk cikiyo normalde. Ben 3 gundur yapıyordum cok cok silik degildi sadece hafif koyu diye hergun gunde iki kere tekrarladim. En son adetten bir gun once cok koyu cikti.
İlk bebeğimde ovulasyon testim böyle kırmızıydı hemen idrar testi yapmıştım akşamına oda pozitif çıkmıştı canım.
Kanda neden negatif acaba başka yerde tekrar yaptırsın bence hamile gibi testlere göreMeraba kızlar hamiş olanlar hayırlı olsun kızlar atacağım ovulasyon testleri kuzenimin testleri .. Ayin 11 ı adet olacak 2 gün var ama ovulasyonları hep koyu gitmiş. Bu arada idrar testinde pozitif çıktı kanda negatif çıktı. Sizce hamile olma ihtimali varmı
Hamileljj geçiren arkadaşlar hamilelikte gaza ne iyi geliyo bilen var mı?
Kızlar yumurtlamadan sonra t çizgisinde ki çizgi ne zaman YÖK olur
CNım sen hamişmisin başk topiclerden hatırladım seniçatlama olduktan sonra silikleşmeye başlar canım
CNım sen hamişmisin başk topiclerden hatırladım seni
Bu testler hamile olduğunu gösteriyor.Kesinlikle hamile
Masallah Allah sana bagislasin bebisini :).. bugun bende yaptim ignemin 14.gunu.. ilk ovulasyon positif cikti ayni idrarla bitane daha yapdim bi kac dk sonra belirgin ama silik cikti yine ayni idrarla gebelik yaptim o negatif cikti.. gebelik icin erkendir diye dusunuyorum ve ilk idrarim degildi zaten ama sence hamile olabilirmiyim..Ovulasyon testi yaptım hep hamile kalırsam erken öğreneyim diye. Bir süre sonra usandım :)
Şu an hamileyim. Sırf meraktan acaba gerçekten hamileliği gösteriyor mu diye bugün ovulasyon testi yaptım. Ve test çizgisi kontrolden beri koyu çıktı.
Çatlatma iğnesinin mi 14. Günü Can'ım? Tedavini bilmediğim için bişey diyemedim.Masallah Allah sana bagislasin bebisini :).. bugun bende yaptim ignemin 14.gunu.. ilk ovulasyon positif cikti ayni idrarla bitane daha yapdim bi kac dk sonra belirgin ama silik cikti yine ayni idrarla gebelik yaptim o negatif cikti.. gebelik icin erkendir diye dusunuyorum ve ilk idrarim degildi zaten ama sence hamile olabilirmiyim..
Resmi yukluyorum en alttaki ilk ovu testim ortadaki ikinci ustteki gebelik
İlk test bayağı koyu çıkmış yaaa. Yumurtlama dönemi değilse niye koyu çıksın ki böyle
Insallah bebektir bir iki saat sonra tekrarlicamİlk test bayağı koyu çıkmış yaaa. Yumurtlama dönemi değilse niye koyu çıksın ki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?