- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
Silik çizgi bu Can'ım.İkinci çizgi bordo renk oldugu Zaman hamilelik oluyor.Iste bu canim yorumlayabilir misin zahmet olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi bu Can'ım.İkinci çizgi bordo renk oldugu Zaman hamilelik oluyor.Iste bu canim yorumlayabilir misin zahmet olmazsa
Canım şimdi okudum beklediğin adet gününde de yapmışsın testin silik çıkmış. Yani gebeliğin olmadigini gösteriyor. Tabi inşallah yaniliyorumdur.Anlayamadığım şey 12 eylulde adet oldum 13 14 15 lekelenme seklinde devam ediyor sadece 1 gun adet oldum normalde 3 gunde biter ayrica pko oldugu icin adet duzensizligim var bu ay 4 gun once adet oldum normalde bugun olmam lazımdı ovulasyonda bugun 12 de yaptigim ilk attigim resimde
Biraz önce yine yaptim iyice siliklesmis ufalmis çizgi sanırım yok gebelik iyice belli olmasi gerekiyordu ama malesef ne yani o zaman yumurtladim mi benCanım şimdi okudum beklediğin adet gününde de yapmışsın testin silik çıkmış. Yani gebeliğin olmadigini gösteriyor. Tabi inşallah yaniliyorumdur.
Canım bu gonderdigin testlerin hepsi silik yani yumurtladigin günler o günler değil.adetin kaç günde bir buna dikkat edecen adetin bitince 1 veya 2 gün sonra test yapmaya başla en koyu olduğu zamanı değerlendir. Yumurtlama yaklaşık olarak tahmini adet tarihinin 14 gün öncesinde gerçekleşir.Cevaplariniz ve ilgilendiginiz için teşekkür ederim kizlar 1 soru daha izninizle peki ben simdi adetin pesine mi yumurtluyorum ya da yumurtladim adetim bitti zaten iliski olsa tutma olasılığı varmidir ki degerlendirsem mi bilenedim biraz once iyice siliklesmis
Hcg testi mi bu
Teşekkür ederim canim cok sağol pko olduğu için net belli değil ovulasyon testiyle takip etmistim geçen ay kismet olmadi bu aya artik bakalim kismet 31 günde 1 28 gunde 1 değişiyor yaniCanım bu gonderdigin testlerin hepsi silik yani yumurtladigin günler o günler değil.adetin kaç günde bir buna dikkat edecen adetin bitince 1 veya 2 gün sonra test yapmaya başla en koyu olduğu zamanı değerlendir. Yumurtlama yaklaşık olarak tahmini adet tarihinin 14 gün öncesinde gerçekleşir.
E o Zaman hamilesin hayırlı olsun.:) Neden sordun kiEvet HCG testi
Bence hamilesinnnnnn darısı başımıza insallah saglicakla kucağına alırsınEvet HCG testi
Teşekkür ederim ama emin olamiyorum ondan sordum 11inde aşılama yaptırdım Dr 26 sında kan testi yaptır dedi daha 10 gün var ben bugün hcg yaptım dayanamadım o yüzden emin değilim çok okudum silik olanlara hep pzıfıf denilmişE o Zaman hamilesin hayırlı olsun.:) Neden sordun ki
Catlatma igneni ne zaman oldun?Teşekkür ederim ama emin olamiyorum ondan sordum 11inde aşılama yaptırdım Dr 26 sında kan testi yaptır dedi daha 10 gün var ben bugün hcg yaptım dayanamadım o yüzden emin değilim çok okudum silik olanlara hep pzıfıf denilmiş
Catlama ignesinin etkisi olabilir. Biraz uzulmemek için temkinli yaklaş çok erken yapmışsın testi. İkinci çizgi normal gebelik sonucunu net versede. İşin içine catlama ignesi girince yaniltabilir.Teşekkür ederim ama emin olamiyorum ondan sordum 11inde aşılama yaptırdım Dr 26 sında kan testi yaptır dedi daha 10 gün var ben bugün hcg yaptım dayanamadım o yüzden emin değilim çok okudum silik olanlara hep pzıfıf denilmiş
Neden etkisi olur kiCatlama ignesinin etkisi olabilir. Biraz uzulmemek için temkinli yaklaş çok erken yapmışsın testi. İkinci çizgi normal gebelik sonucunu net versede. İşin içine catlama ignesi girince yaniltabilir.
9 unda oldum iğneyiCatlatma igneni ne zaman oldun?