- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
CAnim sabah kalktim kahverengi lekelenmem gelmis boyle akinti gibi siviyla beraber. Yani her adet oncesi gibi. Ovulasyonu oyle gorunce cok umutlanmistim. Kismet degilmis...Naptın canım test yaptın mı
Canım o kahverengiler hamileliktede oluyo sen bi test yapsaydın ona göre hareket ederdinCAnim sabah kalktim kahverengi lekelenmem gelmis boyle akinti gibi siviyla beraber. Yani her adet oncesi gibi. Ovulasyonu oyle gorunce cok umutlanmistim. Kismet degilmis...
CAnim sabah kalktim kahverengi lekelenmem gelmis boyle akinti gibi siviyla beraber. Yani her adet oncesi gibi. Ovulasyonu oyle gorunce cok umutlanmistim. Kismet degilmis...
Ayy hadi inşallah canım çok heyecan yaptım bence hamilesinKizlar kan verdim sonucu bekliyorum. Adet kanamam kesildi karin agrim kesildi. Saabah bisey yemedigim icin bence mide bulantim var. Bakalim sonucu 1 de cikicakmis alinca yazarim.
Insallah haklisindir. Senin var mi bebeginAyy hadi inşallah canım çok heyecan yaptım bence hamilesin
Dua etcem sana cuma vaktiAyy hadi inşallah canım çok heyecan yaptım bence hamilesin
Canım benimde adetimde yedi gün geçti dün testim böyleydi ovu testim ama ben sanırım Yen'i yumurtluyorum oyüzdenInsallah haklisindir. Senin var mi bebegin
Son iki aydır düzensizdiDuzensizmi ki adetlerin
Ben 6 ay önce hamile kaldım kürtaj oldum.Kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım o da düştü tutunamadan.Şimdi 3. Denememdi sanırım bu da tutmadı ovulasyonda denk geldigimiz halde.3 yıl 3 aylık evliyimİllaki canım aynen dediğin gibi kimyasal da olabiliyor bu arada geçmiş olsun sana da..Benim ilk denemem bir yasinda bir kızım var 2.istiyorum allah nasip etmiş re senin ki kaçıncı ne zamandır istiyorsun
Canım oldum nu adetBen 6 ay önce hamile kaldım kürtaj oldum.Kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım o da düştü tutunamadan.Şimdi 3. Denememdi sanırım bu da tutmadı ovulasyonda denk geldigimiz halde.3 yıl 3 aylık evliyim
Canım sonuç ne olduDuzensizmi ki adetlerin
Evet pkos vardi hormon degerlerim iyiydi bi sıkıntı yoktu cnmSende pcos mu vardi. Hormon degerlerini hatirliyomusn
Olmadım ama olucam sanırım. İstek kalmadı ben de.İşe başlıcam artıkCanım oldum nu adet
kız hadi inşallah bebiş var galiba :)))Kizlar bata 1 kala ovulasyon testi. Ne diyosunuz. Daha oncekileride eklemistim. Yakin zamanda yazan arkadaslar bilir
Canım ne oldu sonuç yazmadınKizlar kan verdim sonucu bekliyorum. Adet kanamam kesildi karin agrim kesildi. Saabah bisey yemedigim icin bence mide bulantim var. Bakalim sonucu 1 de cikicakmis alinca yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?