Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatta dayanamadim yaptim ne dersiniz silik bi cizgi ama ?
cok korkuyorm ve heycanda var hamilelik testi kac gn sora yaptin acaba onuda yapsammi smdi diyorummerhaba bende hamileliğimi ovulasyonda anladım regli olmam gereken günün ertesi günü çok koyu çıkmıştı sonrasında da koyu çıktı ama metabolizma farkı olabilir ama
cok korkuyorm ve heycanda var hamilelik testi kac gn sora yaptin acaba onuda yapsammi smdi diyorum
hayir ovulasyon testi smdi hamilelik testi yapsam mi diye dsünüyorum hamilelik testini dün yapmstm negatif ckmsti ovulasyondan ögrenen var diye onu yaptim oda silik cikti istecanım bu foto hamilelik testin mi?
benim ikingn gecti canim yani degilizmi oluyo benimkide silik oldguna görebenim adetime 3 gün var ovulasyon testim de 2. çizgi normalde hiç çıkmazdı şimdi silik 2. çizgi çıkıyo.. senin bat ına kaç gün var canım? bildiğim kadarıyla hamilelik olması için ovulasyon testinin 2. çizgisi ilk çizgi kadar koyu olmalı :-(
pazartesiye kadar beklicem artik bakalim gelmezse test yaptiririmcanım en iyisi kan testi.. yaptır rahatla belki stresden de regl olamıyosundur.. ama içimden geçen inşş hamilesindir
allah isteyen herkese verrsin canmcanım en iyisi kan testi.. yaptır rahatla belki stresden de regl olamıyosundur.. ama içimden geçen inşş hamilesindir
canm bnm,adetn geçmş çizginn daha belirgin olması lzm normalde ama geç döllenme falan olduysa bişey diyemem.en garantisi Bi kan testi yaptr istersenhatta dayanamadim yaptim ne dersiniz silik bi cizgi ama ?
beklicem biraz daha belki gelir adetim bosuna izinde almak istemiyorum is yerinden kismet artik:/canm bnm,adetn geçmş çizginn daha belirgin olması lzm normalde ama geç döllenme falan olduysa bişey diyemem.en garantisi Bi kan testi yaptr istersen
zor ya hamile kalmak :/ biz hic korunmadik ama zaten bende kistte vartamam canım bende burdan paylaşıcam seninde haberlerini bekliyorum.. amin canım inşallah ya.. boşyere korunmuşuz bırakınca hemen olacak sanıyo insan ama biz 3 aydır deniyoz hemde yumurtlama gününde denediğim halde kalamadım :-(
cnm sebepleri blmemde bugün bende yabanci forumlara baktim ve ovu testi pozitif olupta hamile kalan cogunlukta gebelik testinin gec algiladigi bi salgiyi ovu testi erken algildagi icin pozitif diyodu öyle karisik bisiler yaziodu bu durumda benimde cok daha karisti kfammrb kızlaar bende aynı kafa karışıklığını yaşıyorum bu ay geç yumurtlama oldu ve bugün adetim geçeli 5. gün.. bu sabah gebelik testi yaptım çıkmadı sonra ov. testi yaptım pozitif çıktı.. acaba ov. testleri başka hangi sebeplerden pozitif çıkar bilen var mı