- 27 Eylül 2014
- 1.477
- 798
Ay canim hamis duan kabul olur ins bende 5 gun kala yapayim.bari.. offf beklemek cok zor :-(8gün kala denemedim bebegim ben direk 5 gün kala yaptım :) amin canım sağol inş darısı sizlerin başına artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim hamis duan kabul olur ins bende 5 gun kala yapayim.bari.. offf beklemek cok zor :-(8gün kala denemedim bebegim ben direk 5 gün kala yaptım :) amin canım sağol inş darısı sizlerin başına artık
Ay canim hamis duan kabul olur ins bende 5 gun kala yapayim.bari.. offf beklemek cok zor :-(
Sağol canım sevindim senin adınaŞükürler olsun ki test yaptım ve negatif çıktı.Çok erkendi ya oğluma nasıl bakardım çok küçük daha..Allah herkese versin çok güzel bişey evlat..Sende bebeğiini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim ben adetime 1 hafta kala öğrendim. 3 gün önce koyuluk yari yariyaydi. Ertesi gün çizgi iyice koyulasinca doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Allah im isteyen herkese nasip etsin inşallahValla hicbi gebelik belirtisi yok bende adetimede 8 gun var.. ama gecen ay hic silik cizgi cikmazken bu ay cikmasi kafami karistirdi.. ovulasyon testiyle hamileligini ogrenen arkadaslar acaba adetine kac gun kala koyu cizgiyi gorduler ov. testinde :-/
Canim 1 hafta once ovulasyin testiyle mi ogrendin tam anlamadim.. Ayy ne guzel.burda bilgilendiriyosunuz hamis annelerCanim ben adetime 1 hafta kala öğrendim. 3 gün önce koyuluk yari yariyaydi. Ertesi gün çizgi iyice koyulasinca doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Allah im isteyen herkese nasip etsin inşallah
O zaman hamile degilim benim goguslerde siddetli bi agri yok sadece bastirinca aciyo.. kismet :-(inşallah pozitifi görürüsün bebegim. ben hamile kaldığımı yumurtlamadan hemen sonra gögüs agrısı ve büyümesinden anladım
herkezde farklı olabilir canım benim hemen ögle strese sokma kendiniO zaman hamile degilim benim goguslerde siddetli bi agri yok sadece bastirinca aciyo.. kismet :-(
:) her topikte dolanıyorum bebeğim arada değişiklik iyi oluyorburadada yakaladım seni vişneli turtişim
ıyı yapıon canm:) her topikte dolanıyorum bebeğim arada değişiklik iyi oluyor
senin bat a 4 gün kala nasıldı canım yine koyu muydu?
silik de olsa çıkar diye düşünüyorum.. ama çıkmazsa da ovülasyon testiyle belli zaten :-D
burdan okuduklarıma göre diyorum canım.. sonucunu bekliyorum ins hamilesindir ) darısı benim başıma :-(