Can'ım koyuluk gitmiş. Sabah idrarı olmasından kaynaklanıyor olabilir öyle koyu çıkması.Bu da az önce yaptığım ovü test
Yine de var . Yani yeni anladığım bişey bu. Biz bu testleri yapıoruz günleri bulmak için ve regli zamanı da çift çizgi verebiliyor. Şimdi anlamak istediğim şu, aslında yumurtlama olmadığına göre ben niye güveneyim artık bu testlereCan'ım koyuluk gitmiş. Sabah idrarı olmasından kaynaklanıyor olabilir öyle koyu çıkması.
Canim okuduklarima gore insallah hamilesin kan testi yaptirirsan kesin sonuc olur hayirlisi allahtan..Yine de var . Yani yeni anladığım bişey bu. Biz bu testleri yapıoruz günleri bulmak için ve regli zamanı da çift çizgi verebiliyor. Şimdi anlamak istediğim şu, aslında yumurtlama olmadığına göre ben niye güveneyim artık bu testlere
Ne gibi meselaCanim okuduklarima gore insallah hamilesin kan testi yaptirirsan kesin sonuc olur hayirlisi allahtan..
Can'ım şu an net bişey Yok. Yarın tekrarlarsın uygun şekilde. Bazen gebelik testleri de olmamasına rağmen pozitif sonuç verebiliyor. Güven noktası da göreceli.Yine de var . Yani yeni anladığım bişey bu. Biz bu testleri yapıoruz günleri bulmak için ve regli zamanı da çift çizgi verebiliyor. Şimdi anlamak istediğim şu, aslında yumurtlama olmadığına göre ben niye güveneyim artık bu testlere
Yani adete yakin eger polikistik over yok ise buyuk ihtimal insallah hamilesin...Ne gibi mesela
İlk idrarla mı yapıyordu yapanlar acaba ? Bende tereddütteyim çnküKızlar merhaba ben tüp bebek yaptırdım bugün trasverden sonra 8.günüm evde ovalosyon testi vardı sabah yaptım çift çizgi çıktı acaba hamilemiyim
Kistim olduğunu sanmıyorum canım, batma sancı çok olur kist varsa, hiç bi hissiyatım yok açıkcası ve hala regl olmadım , bugün regl günüm.Yani adete yakin eger polikistik over yok ise buyuk ihtimal insallah hamilesin...
Canım bugün ovu testi yaptın mı?Kistim olduğunu sanmıyorum canım, batma sancı çok olur kist varsa, hiç bi hissiyatım yok açıkcası ve hala regl olmadım , bugün regl günüm.
Ovu testinin koyuluğu nasıl? Çok koyuysa gebelik olma ihtimali var. Kanda çıkar herhalde.Mrb kizlar mart 6 da regl olmam gerekirdi ama hala olmadm. 4 gundur yaptigim butun ovulasyon testleri cift cizgi cikiyor. Iki gun once gebelik testi yaptim negatif cikti. Bu arada Polikistik over var benden. Sizce gebelik varmidir yardimci olurmusunuz
Yok bebeim, tatildeyim arkadaşlarla. Köye çıktık mis mis havaCanım bugün ovu testi yaptın mı?
Benimki gibi mi , son resmime bak canım. Resim çıkmıyo sendeOrta koyulukta . Cok koyu dgl yani
Geçen ay sana demiştim hatırlıyosan , aşılama tutmıcak regli olcam diye, içim dökülüo gibi hissederim hep. O his yok bu ay. Ama test negatif çıktı tabiOvu testinin koyuluğu nasıl? Çok koyuysa gebelik olma ihtimali var. Kanda çıkar herhalde.
Benimkiyle aynı canım seninkide. Ben adet günündeyim ama.ilk idrarla mı yaptın sonra mı yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?