Ilk idrar degil canim sonrakiBenimkiyle aynı canım seninkide. Ben adet günündeyim ama.ilk idrarla mı yaptın sonra mı yaptın?
Evet ya. İnş pozitif çıkar Can'ım. Ben de Doğum kontrol hapını kesmiştim iki gün önce. Sanırım bugün adet olucam.Geçen ay sana demiştim hatırlıyosan , aşılama tutmıcak regli olcam diye, içim dökülüo gibi hissederim hep. O his yok bu ay. Ama test negatif çıktı tabi
Can'ım çok az koyuluk var. Daha koyu çıkması gerekirdi sanki.Kizlar yukledm bakarmisinz
Kızlar mrb. Ben de yaklaşık 4 ayi geride biraktim bu ay 5. Denememiz. Ovulasyon testlerimi yuklemistim bakabilir misiniz? Esim dun de bugun de çalıştığı icin en koyu günleri degerlendiremedik. Bu aksam degerlendirsek gec mi kaliriz diye endise ediyorum. Yumurtam catlamis mıdır diye bilemiyorum. Sizce bu akşam gec mi olur?
Yarında yap silikleşmesi lazım o zamanda çalış dersine.Hafif bir ağrı var kasiklarimda. Ayy insallah dediğin gibidir :) kacirmamisimdir
Kızlar mrb. Ben de yaklaşık 4 ayi geride biraktim bu ay 5. Denememiz. Ovulasyon testlerimi yuklemistim bakabilir misiniz? Esim dun de bugun de çalıştığı icin en koyu günleri degerlendiremedik. Bu aksam degerlendirsek gec mi kaliriz diye endise ediyorum. Yumurtam catlamis mıdır diye bilemiyorum. Sizce bu akşam gec mi olur?
Can'ım hayırlısı olsun. Maşallah ne kadar düzenli adetin. Ben de dün regl oldum.Regl oldum canım
Evet canım şaşmaz benim , sende oldun demek. Napıcaz böle yaCan'ım hayırlısı olsun. Maşallah ne kadar düzenli adetin. Ben de dün regl oldum.
Benim olacağım belliydi. Doğum kontrol hapını yarıda kestim. Kesince 3 gün içinde adet olunuyormuş Zaten. Erken oldu yani benimki. Bu adetten sonra ben de ovu testi yapıcam.Evet canım şaşmaz benim , sende oldun demek. Napıcaz böle ya
Canm senin baya da koyuydu ya tüh.. Umutluydum ben senden. Hayırlısı olsun ne diyelim. Düzenin sasmiyor enazndan.Evet canım şaşmaz benim , sende oldun demek. Napıcaz böle ya
Can'ım sonuçta ovu testleri de idrardaki hcg hormonuna göre pozitif sonuç veriyor. Geç döllenme olduysa ve hormon henüz idrara geçmediyse pozitif sonuç vermeyebilir tabi ki.Canm senin baya da koyuydu ya tüh.. Umutluydum ben senden. Hayırlısı olsun ne diyelim. Düzenin sasmiyor enazndan.
Benim de merak ettiğim ovu testi son gunler silik çıkıp da hamile oldugunu öğrenen varmı acaba? Tamam koyu olanlar kopkoyuysa olabiliyor. Ama silik olanlar kesin yok demek mi ki...
Can'ım gebelik olsaydı idrarda yüzde 99 çıkardı. Bebek bekleyen kişilerde böyle duygular olabiliyor. Ben 5 senedir her ay farklı belirtiler buluyorum kendimde. Tamamen psikolojik yani. Gebelik oluşmadan adetle dışarı atılıyor. Gecikme de yaşadığın belirtiler de psikolojik.Selamlar kızlar. Ben de bugün adet oldum. Idrar testleri negatif çıkmasına rağmen emindim bebiş olduğundan çünkü 10 gün boyunca adet doneminden farkli kasik ağrıları, beyaz akıntı ve bel agrisi gibi belirtiler yaşadım. Bugün adet gecikmesinin 4.günüydü ve malesef kanamam geldi sanırım düşük geçirdim birçok kadın hamile olduğunu anlamadan bu sekilde birkaç günlük regl gecikmesi ile düşürüyormuş. Ben anlayip erken sevinmişim ama herşey Allah tan hayırlısı buymuş. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Can'ım sonuçta ovu testleri de idrardaki hcg hormonuna göre pozitif sonuç veriyor. Geç döllenme olduysa ve hormon henüz idrara geçmediyse pozitif sonuç vermeyebilir tabi ki.
Can'ım gebelik olsaydı idrarda yüzde 99 çıkardı. Bebek bekleyen kişilerde böyle duygular olabiliyor. Ben 5 senedir her ay farklı belirtiler buluyorum kendimde. Tamamen psikolojik yani. Gebelik oluşmadan adetle dışarı atılıyor. Gecikme de yaşadığın belirtiler de psikolojik.
Amin Can'ım çok sağol. Başın sağolsun. Çok üzücü gerçekten. Rabbim bebeğinle yüzünü güldürsün. Umut olsun sana. Senin de belli olmaz tabi ki. Beklemek de fayda var.5 sene de gerçekten çok uzun bir süre Allah kolaylık versin inşallah size de biran önce sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?