Yaaaa ciddi misin yarini sabirsizlikla bekliyorum hemen hastaneye kosucamHamilesin % 1500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ciddi misin yarini sabirsizlikla bekliyorum hemen hastaneye kosucamHamilesin % 1500
Insallah yaaa 2 senedir ugrasiyoruz bu ay yuzumuz guler insallah :) yarin tahlil yaptirmaya gidicem netlestirmem lazim :)Cooook umut vericiii
İnsaallah devam eder canim baya koyu tam istenildigi gibi
Var evet:)Yaaaa ciddi misin yarini sabirsizlikla bekliyorum hemen hastaneye kosucam
Canim bu da hcg testimVar evet:)
Dedim sana %1500 diye :) Hayırlı olsunCanim bu da hcg testim
Cok tesekkur ederim bi dekan sonucumu bi ogrensem rahat edicemDedim sana %1500 diye :) Hayırlı olsun
Yaptırdın mıCok tesekkur ederim bi dekan sonucumu bi ogrensem rahat edicem
Yaptırdın mı
Belliydi ya Allahım tamamına erdirsin inşallah :)Eveeeetttt 131 cikti sonucum hamileyimmmmmmmmmmmm
Cok sagol canim darisi isteyenlerin basina hayirlisiyla herkese nasip etsin rabbimBelliydi ya Allahım tamamına erdirsin inşallah :)
Yumurtlama tarihin 1 hafta önceyse yumurtlamadan 1 gün sonra döllenme olsa ve yaklaşık 6 gün sonra kana geçse şuan daha kanda ve idrarda çıkmaz ancak 3 4 gün sonra belli olur yavaştanSelam kızlar,
Bebişi olacaklara hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
Forumları bir süredir yakından takip ediyorum. 3 aydır çalışmalar sürüyor bu ay cok umutluyum daha önce hissetmediğim kasık ağrıları ve bel ağrısı oldu. Ancak sizin gibi ovulasyon testinden hamilelik ihtimalimi kontrol etmek istedim ve bende ovulasyon testi silik çıktı. İki gün sonra kontrol ettim daha silikti. Bu testlerin gebelik testine göre daha kesin sonuc verdiğini yazmıs bazı arkadaslar ama gercekten öylemi? 2 gün sonra bat.ım ve gebelik testi yaptıgımda negatif cıktı. Biliyorum kimse kesin birşey söyleyemez sadece fikrinizi almak istedim, kan testi için erken olduğunu düşünüyorum yumurtlama tarihim bundan 1 hafta önceydi
Canm.oncelikle Allah gönlüne göre versin.insaallah bu ay hamile kalirsin. Ama anlayamadim tam olarak. 1 hafta once yumurtlama gunuyse bata 2gun nasil kaliyor? Enaz 14 gun fln gecmesi gerekiyor yumurtlamadan sonra. Eger oyleyse daha erken ovulasyonun koyulasmasi icinn. Ama bata 2 kaldiysa da artik koyulasmaya baslamasi gerekiyor.Selam kızlar,
Bebişi olacaklara hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
Forumları bir süredir yakından takip ediyorum. 3 aydır çalışmalar sürüyor bu ay cok umutluyum daha önce hissetmediğim kasık ağrıları ve bel ağrısı oldu. Ancak sizin gibi ovulasyon testinden hamilelik ihtimalimi kontrol etmek istedim ve bende ovulasyon testi silik çıktı. İki gün sonra kontrol ettim daha silikti. Bu testlerin gebelik testine göre daha kesin sonuc verdiğini yazmıs bazı arkadaslar ama gercekten öylemi? 2 gün sonra bat.ım ve gebelik testi yaptıgımda negatif cıktı. Biliyorum kimse kesin birşey söyleyemez sadece fikrinizi almak istedim, kan testi için erken olduğunu düşünüyorum yumurtlama tarihim bundan 1 hafta önceydi
Canm sen ozaman bati degil yum. Gününü baz alicaksin. O da daha en erken 12.gunden sonra falan cikmaya baslar. Umudunu yitirme bakmaya devam et. Yumurtlaman dongune gore gec olmus. Oyuzden muhtemelen gec dollenme olur sabırla devamCevaplarınız için çok teşekkür ederim, 26 Şubat Pazar günü ovulasyon testi, en koyu oldugu bir önceki günden biraz silikti dolayısıyla o gün yumurtanın çatladıgını düşünüyorum. Döngüm 26 gün ortalama, ben de şaşırdım ama benim yumurtlama zamanımın 16.gün oldugunu gösteriyor üstelik o gün o uzayan akıntı da en cok oldugu gündü yani yumurtlama günü hakkında yanılmıs olamam. Geç döllenme gibi bir durum olduysa belki bende silik çıkıyordur biraz daha beklemem gerekiyor sanırım.
Daydream_ A ayyycinn Whowiangirl
Kizlaaaarrrrr
Hemen bakın idrar testine kan damlatip daha erken ogreniyorlarmis.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ay-sansim-olsun-bebegim-benimle-olsun.993024/