- 12 Aralık 2011
- 404
- 309
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım bende 28 günde bir oluyorum.18.gün doktora gittim yumurtlama olmuşmu diye doktor yumurtlamamışsın dedi.dün akşam da doktordan geldikten sonra akıntım vardı test yapayım dedim.baktım iki çizgi koyu ama adetimin 24.günü anlamadım yani benmde sürekli hafif çizgi çıkıyodu.Kizlar testlerime bakarmisiniz 11.gunu az once yaptim hergun ayni saatte yaptim 27 gunde bir de adet oluyorum c olan kisimda tam koyu degil ama testten sanirim hepsinde oyle çünkü
bugun iki cizgide ayni koyulukta
canım bence hamilelk testi al erken gebelik testlerinden hamile olabilirsinKizlar ben tüp bebek yaptım bugün transferimin 9 . günü dayanamadım evde ovulasyon testi vardi yaptım 2.cizgide koyu çıktı aynı yani sizce gebelik varmıdır?
Bence pozitif.çünkü yumurtlama tarihi dışında silik çıkması gerekiyordu renkler eşit görünüyor bu da gebelik işareti.o çizgiyi koyu yapan hormonla hamilelik hormonu aynı değil de galiba benzerlik gösteriyordu.Kizlar tüp bebek transferinin 10 günü bugün evde ovulasyon testi yaptım sonuç bu yorumları bekliyorum. ..
Bence pozitif.çünkü yumurtlama tarihi dışında silik çıkması gerekiyordu renkler eşit görünüyor bu da gebelik işareti.o çizgiyi koyu yapan hormonla hamilelik hormonu aynı değil de galiba benzerlik gösteriyordu.
Kızlar 6 aylık bir bebeğim var ve 2. reglim gecikti.evde geçen yıldan kalma ovu testi vardı yaptım ve pat diye çift çizgi hemde en koyusundan. gebelik testi yapmaya korkuyorum ya hamileysem.bebeğim daha çok küçük ne olur bu testin yanılma payı olduğunu söyleyin ( Allah isyeten herkese nasip etsin bu arada ama bana da isteyince nasip etsin
bende ondan korkuyorum ben ilk hamileliğimi de öyle öğrendim ama şuan test yapmaya korkuyorum böyle bişeye hazır deilim henüz..Rabbim hayırlısını versin diyip birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum.belki yeni doğum yaptığımdan ve emzirdiğimden öyle çıkmış olabilir.yani inşallah öyledir.canım test yapmadan bilemeyiz. ama ovilasyon pozitif verdi ise gebelik olabilir.
bence hemen gebelik testi yapmalisin
bende ondan korkuyorum ben ilk hamileliğimi de öyle öğrendim ama şuan test yapmaya korkuyorum böyle bişeye hazır deilim henüz..Rabbim hayırlısını versin diyip birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum.belki yeni doğum yaptığımdan ve emzirdiğimden öyle çıkmış olabilir.yani inşallah öyledir.
yok canım zaten ilk ilişki çok geç oldu ve böyle bişeyi riske atamazdim kondomla korunduk hep ki çok guvendigimiz bir markayla.ama hepsinde ihtimal var ben mide bulantilarim adet gecikmesi ve sutumun azalmasindan sonra şüphelendim ve ovu testi yaptım.sonucu goruncede tırstım açıkçası. gecen yıl yine bu topige ovu testiyle hamile olduğumu öğrendim yazmıştım.sanirim yarın test yapıcam korkunun ecele faydası yok.inşallah hakkında neyse hayırlısı o olsun ama korunmadiysaniz ( Sütüm korur dediyseniz ki çoğu kişi böyle kaldi)
istenmeyen gebelik oluşabilir
yok canım zaten ilk ilişki çok geç oldu ve böyle bişeyi riske atamazdim kondomla korunduk hep ki çok guvendigimiz bir markayla.ama hepsinde ihtimal var ben mide bulantilarim adet gecikmesi ve sutumun azalmasindan sonra şüphelendim ve ovu testi yaptım.sonucu goruncede tırstım açıkçası. gecen yıl yine bu topige ovu testiyle hamile olduğumu öğrendim yazmıştım.sanirim yarın test yapıcam korkunun ecele faydası yok.