- 1 Haziran 2014
- 27
- 4
Hayirlisi olsun canim ya. Diger aya insallah hayirlisiyla olur ben 1.5 yil bekledim bebegimi cok sukur rabbim nasip etti. Insallah sanada en kisa zamanda nasip eder.Kan testi yaptirdim cnm yokmus☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim ya. Diger aya insallah hayirlisiyla olur ben 1.5 yil bekledim bebegimi cok sukur rabbim nasip etti. Insallah sanada en kisa zamanda nasip eder.Kan testi yaptirdim cnm yokmus☺
Amin canim insallah en kisa zaman da bende muradima ererimHayirlisi olsun canim ya. Diger aya insallah hayirlisiyla olur ben 1.5 yil bekledim bebegimi cok sukur rabbim nasip etti. Insallah sanada en kisa zamanda nasip eder.
kızlar bu ovülasyon testi ne kadar doğru sonuç verir benimde adetimi 2 gün geçti çok az kahva ve pembemsi akıntılar geldi halende geliyor ama ara ara ayrıca adet olacak gibi karın ağrısı var eğer hamileysem mucize olucak dr zor demişti. bu sabah elimde olan ovülasyon testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı ilk idrarla yapamadım eşim evdeydi gider gitmez denedim sizce ne kadar doğru :-([/Q
Canım ben ovulasyon testi ile hamileliğimi öğrendim. Reglime 3 gün kala çizgiler belirginleşmeye başladı. Regl tarihimden 1 hafta önce yapmaya başladım. Buradan okuduklarımdan yola çıkarak. İlk çizgilerim silkti bundan dolayı ümitsizliğe kapıldık eşimle. Sonra birden yükselmeye başladı. Eğer geç döllenme olduysa silik çıkabilir. İçinin rahat etmesi için en iyisi kan tahlili. Acilde baktırdım, hemen çıkıyor. Müsaitsen baktır bencekızlar bu ovülasyon testi ne kadar doğru sonuç verir benimde adetimi 2 gün geçti çok az kahva ve pembemsi akıntılar geldi halende geliyor ama ara ara ayrıca adet olacak gibi karın ağrısı var eğer hamileysem mucize olucak dr zor demişti. bu sabah elimde olan ovülasyon testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı ilk idrarla yapamadım eşim evdeydi gider gitmez denedim sizce ne kadar doğru :-(
Ultrasonda görünmesi için erken bencede. Kese erken dönemlerde görünmüyormuş çünkü. Kan tahlili ile değerlerine baktır ilk etapta. Ben öyle yapıyorum şimdilik. Hakkında hayırlısı olsun canımverdiğin bilgiler için teşekkürederim ,adetimin ikinci günü bugün kasık ağrısı ,bel ağrısı ve pembe akıntı dışında bişey yok.birde birkaç gün nadirde olsa göğüs uçlerında sızlama oldu. dr olması zor dediği için inanmak zor geliyo. keşke olsa diyorum . bişey yapamaz oldum aklımdan çıkmıyo acaba yerleşme olabilirmi ? yarın işe gidince ultrason yaptırmayı düşünüyorum.gerçi erkendir dimi off çok zor bir durum :-(
Canım resimler çok net değil gibi ama sağdaki (sanırım ovulasyon testin) belirgin. Benim testlerimde bu koyulukta çıkınca kan tahlili vermeye gittim ve sonuç pozitif. Sanırım büyük ihtimalle hamilesin Şimdiden hayırlı olsunArkadaslar acaba bu ne demek.ustteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi.boyle bi durumla karsilasan oldumu aranizda.ne olur yardim edin.bide gebelik testini sabah ilk idrarla yapmadim
Ovulasyon testine göre hamile olabilirsin canım. İdrarda hemen zaten, canını sıkma. Arkadaşım adet tarihinden yaklaşık 1 hafta sonra idrar tahlilinde tek çizgi çıktığını söylemişti. Kan tahlili yaptırdı. Şu an 2 aylık hamile. Sadece kendini kesin hamileyim diye kaptırma. Kendimden biliyorum sonuç olumsuzsa çok üzülüyor insan. İnşallah hamilelik haberini en kısa zamanda alırız canımSabah yukledigim resimler net degildi ben tekrar cektim.yarin kan testine gidicez ama sabah olmaz bana.cift cizgi olan ovulasyon testim.twk cizgi olanda gebelik testi.bana yorum yapin ne olur arkadaslar basim felaket agriyo idrarim kopkoyu geliyo bunlarda gebelik belirtisi olabilir mi
Canim cok tesekkur ederim cvbin Icin.agzindan bal damliyor.yarin sabah ilk idrarla bidaha yapicam idrar tahlili sonuc negatifte olsa adet olmassam sabaha kan tahliline gidicem.Allahim isteyen herkese versin aratmasin rabbim.cok zor senelerdir ayni stresi yasamak..Ovulasyon testine göre hamile olabilirsin canım. İdrarda hemen zaten, canını sıkma. Arkadaşım adet tarihinden yaklaşık 1 hafta sonra idrar tahlilinde tek çizgi çıktığını söylemişti. Kan tahlili yaptırdı. Şu an 2 aylık hamile. Sadece kendini kesin hamileyim diye kaptırma. Kendimden biliyorum sonuç olumsuzsa çok üzülüyor insan. İnşallah hamilelik haberini en kısa zamanda alırız canım
Canım hamilelik için daha belirgin olması lazım. Test yapmaya devam et. Geç döllenme olabiliyor. Ben yumurtlama tarihinden 13 gün sonra gördüm çift çizgiyi.Arkadaşlar herkeze slm, reglime 3 ya da 4 gün var , dayanamayıp şimdi ovu testi yaptım, sizce gebelik ihtimali varmı
Ovulasyon testlerinin fotoğrafı var mı canım?Kızlar merhaba.
Bebek için 1 yıldır tedavi oluyorum. 4 defa aşılama oldum. Geçen ay gonal-f kullandım ancak gebelik oluşmadı. Doktor bu ay kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti. Ben de ovulasyon testi yaptım. Yarın adet günüm ancak 1 haftadır ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor. Buradaki yazılarınızı okudum umutlanmıştım. Bugün dayanamadım ve kan testi yaptırdım negatif çıktı ovulasyon testinde 2. çizgi çok koyu çıkmıyor ama yine de belirgin. Geç döllenme olabilir mi acaba? Benim durumumda olan biri var mı aranızda?
Yok canım hiç çekmedim. Yarından itibaren çekeyim bari yarın adetimin 30. Günü, 30 günde bir adet oluyorum.Ovulasyon testlerinin fotoğrafı var mı canım?