Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm sonuc ne merak ettim bende ayni durumla karsilastim ne oldugunu anlamaya calisiyorumArkadaslar acaba bu ne demek.ustteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi.boyle bi durumla karsilasan oldumu aranizda.ne olur yardim edin.bide gebelik testini sabah ilk idrarla yapmadim
Arkadaşlar ben adetine 4 5 gün kala ovulasyon testi ile hamile olduğumu anladım ilk.laboquick marka kullandım.
Kaç gün var adetine?inşallah canım amin canım çok sağoldarısı başına...insallah bende hamileyimdir benimde ovu testlerim hep kop koyu uc gundur. rabbim yavrunu hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins hayirli olsun
Kaç gün var adetine?inşallah canım amin canım çok sağoldarısı başına...
Şimdi okudum bence test yaptır.ben adetine 3gün kala yaptırmıştım 250 çıkmıştı.
Ne yaptın canım merak ettim? Güzel haberlerini bekliyoruz...bilmiyorum bakalim bugunde olmasa yarin sabah test yapicam bugun bi test aldim inssallah hamileyimdir dua edin benim icin
Canım ayın 26 sında yaptığın test diğerlerinden daha belirgin gibi. Çok net çıkmamış testlerin. yumurtlama gününde yaptıklarında aynı koyulukta mıydı peki?yorum yapıcak yok mu
Canım sanırım döllenmeden 5 gün sonra rahme yerleşiyormuş ve yerleştikten sonra beta hcg değerleri artmaya başlıyor. Bana erken gibi geldi bu süre. Emin olmak için kan tahlili yapabilirsin. Belki de 2. kez yumurtlamışsındırHerkese güzel bir hafta dilerim öncelikle. bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Yumurtlama takibi hem ovulasyon testi hem de doktorumla yumurtam geçen hafta salı günü çatlamıştı. onun iki gün öncesi ve çatladığı gün çalışmalarımız oldu. bu durumda ben adetimin 12 günü yumurtladım. yumurtladıktan 5 gün sonra bu ilk defa oluyor aşırı derecede kasık ağrısı çekiyorum ve göğüslerim acıyor sanki regl olacakmışım gibi. ancak bat 21 Kasım.adetim çok düzenlidir 28 günde bir gelir. bugün sırf meraktan tekrar ovulasyon testi yaptım ve yine C ile T çizgisi aynı koyulukta. hiçbir anlam veremedim. Bu durumu yaşayanlar var mı. yoksa benim hormonlarım mı delirdi artık. ya bir umut hamilelik olabilir mi.
Canım daha önce hamilelik testi kullandıysan bilirsin. Kullanımı ona benziyor. Zaten ayrıntılı bilgi çıkıyor testlerin içinden. Yumurtlamadan 24-36 öncesi test çizgisi kontrol çizgisi ile aynı koyulukta çıkıyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur...merhaba 1 haftadır yazdıklarınızı okuyorum ve ovulasyon testinin nasıl birşey olduğunu vede sonuçlarının doğruluğundan şüphe ediyordum.fakat görüyorum ki ovulasyon testi sayesinde birçok kişi çocuk sahibi oluyor bunun kullanımı nasıldır peki bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim ..
İnşallah buradan mutlu haberlerini de okuruz canım...anladım cok teşekkür ederim bu konuda bilgi verdiğiniz için aynı zamanda ilgilendiğiniz için ...inşll ben ilk defa deneyeceğim