- 1 Haziran 2014
- 27
- 4
Cok tesekkur ederim canim. Amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikleeeeeer :):) inşallah isteyen herkes anne olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim. Amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikleeeeeer :):) inşallah isteyen herkes anne olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kusura bakma interneye giremiyodum simdi gordum yazdigini ama resim acilmiyo. Zaten cevap icinde biraz gec oldu sanirim.canım ben yukarıda bi resim ekledim bakarmısın bilgi verirmisin.
Canim kusura bakma internetim yoktu giremiyodum.simdj gordum mesajini. Ama resim acilmiyo. Zaten cevap icnde gec oldu sanirimcanım ben yukarıda bi resim ekledim bakarmısın bilgi verirmisin.
Evet canim beklemelisin bencede. Ovulasyon testinde silik cizgi her zaman cikiyo onemli olan ikinci cizgininde ilk cizgi gibi koyu olmasi. Kan testindede hemen cikmiyor cunku ben adetime 8 gun kala falan yaptirdim ve negatifti. Adet gunumde kahverengi akintim geldi devami gelmeyince ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi cok koyu cikti. Yinede inanamadim yarim saat sonra tekrar test yaptim yine koyu cikti ve hemen kan testi yaptirmaya gittim hamileymisim. Ama 1 hafta once yaptirdigim kan testi 0.7 cikmisti yani negatifdi. O yuzden emin olmak icin adet gunune kadar bekle.Arkadaşlar bugün ovülason testi yaptım 2. cizgi yani T çizgisi silik çıktı ama uzaktan bakınca da belli ediyor kendini.
BUnu hamileliğe yorabilir miyim acaba. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum kan tesi için adetime 8-9 gün kaldı.
Evet canim beklemelisin bencede. Ovulasyon testinde silik cizgi her zaman cikiyo onemli olan ikinci cizgininde ilk cizgi gibi koyu olmasi. Kan testindede hemen cikmiyor cunku ben adetime 8 gun kala falan yaptirdim ve negatifti. Adet gunumde kahverengi akintim geldi devami gelmeyince ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi cok koyu cikti. Yinede inanamadim yarim saat sonra tekrar test yaptim yine koyu cikti ve hemen kan testi yaptirmaya gittim hamileymisim. Ama 1 hafta once yaptirdigim kan testi 0.7 cikmisti yani negatifdi. O yuzden emin olmak icin adet gunune kadar bekle.
Canm bekle bence cunku lh tum kadinlarda her zamn bulunuyor ondan silik cikar ama hamileysen c den daha koyu oluyomusArkadaşlar bugün ovülason testi yaptım 2. cizgi ya çizgisi silik çıktı ama uzaktan bakınca da belli ediyor kendini.
BUnu hamileliğe yorabilir miyim acaba. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum kan tesi için adetime 8-9 gün kaldı.
Eger rahatsizligin acil bir durum degilse regl gunune kadar bekle canim ne olur ne olmaz riske atma zaten doktorlar gebelik suphesi olanlara vermiyor ilac. Eger acilse hamile olabilirim dersen ona gore ilac verir en azindan doktorun. Cok gecmis olsunHaklısın canım. Ama ben doktora gideceğim başka rahatsızlığım için ilaç yazarsa diye endişeliyim.
Kanda çıkmaz ilaç verirse ilerde sorun olur mu acaba ilaç kullanımı.
Canm bekle bence cunku lh tum kadinlarda her zamn bulunuyor ondan silik cikar ama hamileysen c den daha koyu oluyomus
Eger rahatsizligin acil bir durum degilse regl gunune kadar bekle canim ne olur ne olmaz riske atma zaten doktorlar gebelik suphesi olanlara vermiyor ilac. Eger acilse hamile olabilirim dersen ona gore ilac verir en azindan doktorun. Cok gecmis olsun
Insallah canim rabbim en kisa surede hayirli bi evlat nasip etsin sanada tum isteyenlere de. Ben ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim umudum yoktu ama rabbim nasip etti cok sukur. Insallah sende en yakin zamanda guzel haberler verirsin burdan.bugünde yaptım aynı silik T çizgisi sanırım değilim hamile bilemedim.
sordum canım bir yan etkisi yokmuş ilaç0alrın ama umudum bu aya kaldı. ekim ayında güzel haber alırım umarım
Birde ovulasyon testi adet gununde yada bi iki gun once belli ediyo hamileligi. Bende yaptim hep silikti. Soyledigim gibi adetimden 1 hafta once kan tahlilim bile negatif cikmisti ki kan tahlili dogruluk payi cok yuksek. O yuzden sen yinede dikkat et belki vardir bebis insallah.Insallah canim rabbim en kisa surede hayirli bi evlat nasip etsin sanada tum isteyenlere de. Ben ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim umudum yoktu ama rabbim nasip etti cok sukur. Insallah sende en yakin zamanda guzel haberler verirsin burdan.
Amin canım. Allah uzun süre bekleyenlere nasip etsin başta, inşallah güzel haber veririm kısa zamanda.:)Insallah canim rabbim en kisa surede hayirli bi evlat nasip etsin sanada tum isteyenlere de. Ben ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim umudum yoktu ama rabbim nasip etti cok sukur. Insallah sende en yakin zamanda guzel haberler verirsin burdan.
Cok sevindim senin için canm malesef ben dun regl oldum bu ayda olmadi yarin doktora gidicem yine zor bir ay beni bekliyo dua et bizim icin[/QUOTE][QUOumutluyum45, post: 36685822, member: 620904"]Canınm akşam çok mutluyum ovulasyon testi de yaptım akşam iki çizgide çok koyu çıktı bugünde kan testi yaptırdım ondada gebelik çıktı ben dualarıma kavuştum inşşallah sende hamişsindir
sabırsızlıkla haberinibeklyorumAmin canım. Allah uzun süre bekleyenlere nasip etsin başta, inşallah güzel haber veririm kısa zamanda.:)
Insallah canim hayirlisiyla en kisa zamanda bekliyoruz haberleriniAmin canım. Allah uzun süre bekleyenlere nasip etsin başta, inşallah güzel haber veririm kısa zamanda.:)
cnm rbbim inşallah gönlüne göre verir isteyen herkese versin inş ayın 10 unda dktra gidicez nasipse keseyi görcez rabbim sizlerede nasip etsin[/QUOTE]Cok sevindim senin için canm malesef ben dun regl oldum bu ayda olmadi yarin doktora gidicem yine zor bir ay beni bekliyo dua et bizim icin
ne mutlu hamilesin :) darısı bana inşallahEkleyebilirsem bi foto Paylaşicam.. sanırım gerekli cevaptir :) Eki Görüntüle 1235588
Benim değil kardeşimin testleri :) ben bu ay aldım daha yeni başladım kullanmaya. Bu konu geldi aklıma hazır ikiside varken deneyelim dedik. Tüm isteyenlere nasip olur inş :)ne mutlu hamilesin :) darısı bana inşallah
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun :) Darısı tüm isteyenlereBenim değil kardeşimin testleri :) ben bu ay aldım daha yeni başladım kullanmaya. Bu konu geldi aklıma hazır ikiside varken deneyelim dedik. Tüm isteyenlere nasip olur inş :)
Amin inşallah :)Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun :) Darısı tüm isteyenlere