Sagolun.Allah razi olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhÇok teşekkür ederim cevabınız için. Sizinde bebeğiniz hayırlı olsun Allahım tez zamanda sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)
Sagolun.Allah razi olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh
Oncelikle cevap verdigin icin tesekurederim canim nolmelde ayin 13 de olmam gerekirdi ama ayin 10 da doktora gitigimde hasta olmustum ve doktor bana dedi hasta olmamassin yumurtaligin buyumus ve o yuzde adet oldugunu sanetmissin ve catlatma ignesi Verdive igneden 11. gun sonra ovulasyan testi yaptim be ve ikisi cok netti ertesi gunde tekrar yaptim yine ikisi neti ama arti (+) bu sekil di ikisi de sizce hamilemiyimAdetin ne zaman
Canim ben de yaptim benimkiside boyledi peki hamilelik testi yaptinmi
Bu gun test aldim ama daha yapmamisim korkuyorum yapmaya hep nagatif gordugum icinYapmadım canım daha adetimin 28.günü ama benim döngüm 30-32 gün arası o yüzden 3-4 gün daha bekleyip tekrar bir ovulasyon testi yapicam eğer hala aynı koyuluktaysa gebelik testi yapıcam. Sen yaptın mi canım gebelik testi?
Bu gun test aldim ama daha yapmamisim korkuyorum yapmaya hep nagatif gordugum icin
Kızlar iyi akşamlar size birşey sorcam adetimin 20. Günü felan kasık agrm oldu batmalar felan sonra kavrengi leke geldi iki gün geçti gibi oldu tekrar geldi yine gect gibi ben normalde 35 günde bir adet oluyrm daha var edete bu leke neyin nesi bilennz varmı yumurta büyümesi felan olurmu
inş yerleşmedir o değilse ara kanama olabilir kist olunca olabiliyorKızlar iyi akşamlar size birşey sorcam adetimin 20. Günü felan kasık agrm oldu batmalar felan sonra kavrengi leke geldi iki gün geçti gibi oldu tekrar geldi yine gect gibi ben normalde 35 günde bir adet oluyrm daha var edete bu leke neyin nesi bilennz varmı yumurta büyümesi felan olurmu
İnsallh oyledir ama sanmam benim yumurta o dönemde buyurse kendi başına yeni buyums olur daha biraz yumurta tembelliği var baklm hayırlısı zaten iki aydr az adet oluyrminş yerleşmedir o değilse ara kanama olabilir kist olunca olabiliyor
Kür felan yapmışmıydın bu ayİnsallh oyledir ama sanmam benim yumurta o dönemde buyurse kendi başına yeni buyums olur daha biraz yumurta tembelliği var baklm hayırlısı zaten iki aydr az adet oluyrm
Pozitif derken aynı koyuluktamıKızlar banada bir cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?