- 21 Şubat 2016
- 64
- 8
- 1
- 36
Ümitsizliğe asla kapılmayacaz, derdimiz "çocuğumuz olmayacağı korkusu değil , çabuk olsun " olacak söz ver kendine ve olmayacak korkusu taşımaBenim olmayacak korkum yok , senin de olmasın .. Önümde teyzemin örneği var 25 yıl sonra oldu tüp bebek ile ... Sadece olsun istiyoruz işte artık .. Tam bi test manyağı oldum , bende iyi sayılmam .. Bir ayda 70 e yakın test yaptım . Yumurtlamam çok erken olduğu için erken öğreneceğim hissi doğuyor .. Günüm gelmeden başlıyorum testlere , ama ovülasyon ilk kez böyle çıkıyor
ben Adana'da yaşıyorum , burada çok iyi merkez var , olmadı çık gel üşenme ..Ta İstanbul'dan gelen tanıdıklarım var başarı ile sonuçlanan .. Yaz bi kenera "turan Çetin tüp bebek merkezi " aklında olsunÜmitsizliğe asla kapılmayacaz, derdimiz "çocuğumuz olmayacağı korkusu değil , çabuk olsun " olacak söz ver kendine ve olmayacak korkusu taşıma
ama sanki senden güzel haberler gelecek gibi , hissediyorum geçmişten yazdıklarındanB
ben Adana'da yaşıyorum , burada çok iyi merkez var , olmadı çık gel üşenme ..Ta İstanbul'dan gelen tanıdıklarım var başarı ile sonuçlanan .. Yaz bi kenera "turan Çetin tüp bebek merkezi " aklında olsun
Ayy canm benm insallah Rabbim tek beni değil isteyen herkesi sevindirirsin Buradaki klinikte çok güzel yeni başladım iğneleri Pazartesiden beri vuruluyorum �nşallah hayırlı güzel haberlerle buluşuruzÇok fazla seste takılma strese sokar seni ve bu yüzden yumurtlama Düzenin bozulur test güzel gözüküyor inşallah güzel haber verirsinMathilinşallah rabbm tek beni post: 46150156 .!.:Ama san
ama sanki senden güzel haberler gelecek gibi , hissediyorum geçmişten yazdıklarından
Bence bugün yaptığında koyulaimış olur canım az kalmışKizlar merhaba bu ay ilk defa klomen kullandim yumurtma tarihim 23 une 3 gunluk testim bunlar sizce koyulasmaya baslamismi yumurtlama olusacakmi pek deneyimli degilim bu konuda yardimci olursaniz cok sewinirim
Ama koyulaşmadan öncesi çok önemli değerlendir benceKizlar merhaba bu ay ilk defa klomen kullandim yumurtma tarihim 23 une 3 gunluk testim bunlar sizce koyulasmaya baslamismi yumurtlama olusacakmi pek deneyimli degilim bu konuda yardimci olursaniz cok sewinirim
Canim dun yaptim siliklesmisti bugun daha yapmadim sence yumurtladim mi?Ama koyulaşmadan öncesi çok önemli değerlendir bence
Merhaba ya benim sonucum sizce Nasıl oluşmuş mu yumurtaCanm adetin bittikten sonra testi yapmaya basla eger yumurtlama tarihini aşağı yukarı biliyorsan o zamana yakın başla testin iki çizgisi aynı koyukluta çıkarsa yumurtlama olms oluyo üzerine tarihlerini yaz yaptgn ve adetinn kaçıncıggünü oldgnu testi yapmadan önce en az uç dört saatlik idrar birlikte ve sıvı tüketme fazla ve ayrıca o testin bilgileriyle daha detaylıbilgiyi netten arastrablrsn umarm yyardımcı olabldm
Canm bence 4.testte yumurtlmssn degerlendrmem mutlaka bu haftayı teste devam et koyuluk giderse yymurtlmss olursn o gunMerhaba ya benim sonucum sizce Nasıl oluşmuş mu yumurta
Kizlar bi bakin ya ben yumurtlanmi kimseden bi cwp alamadimCanim dun yaptim siliklesmisti bugun daha yapmadim sence yumurtladim mi?
Korkuyorum ayni koyulukta olmadigi icin yumurtlamadim mi diye
canım bence dördüncü gün yumurtan çatlamışMerhaba ben 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum 4.gün en çok koyulaştığı gündü ama 5.hün yaptığımda silik bir çizgi çıktı, farklı marka testi yapmıştım ondan mı oldu yoksa yumurta gerçekleşti de bu yüzden mi silikleştiBurda tecrübeli olan çok arkadaş var ben 1 yıldır evliyim adet düzensizliğim olduğu için bu testleri kullanmaya yeni başladım tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsanız çok memnun olurum
canım bence dördüncü gün yumurtan çatlamış
valla ben gittim 13. günümdü bir şey demeden gönderdi hatta teknoloji ilerlemedi o kadar nerden bileyim senin yumurtlayıp yumurtlamadığını dediPeki doktora gitmek istiyorum yumurta oluşmuş mu çatlamış mı belli olur mu muayenede yoksa zararlı mı olur sonuçta alttan muayene edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?