- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Amin canm aminRabbim hepinize nasip etsin inşallah en kısa zamanda tüm dualarım sizinle. İnanın allah isteyince oluyor yastık da koymadm özel bi pozisyonda olmadı sadece ben ilişkiden sonra hiç kalkmam duşa sabah namaza kalkınca alırım..
Biraz daha bekle bikaç gün öyle yap.Sabah sabah mutsuzlugum tavan yapti guya test yapmayacaktim bgn adet tarihim erken gebelik testi vardi yaptim veee direk gibi tek cizgiyi gordum yine(
Benimki 5 haftalık olmasına rağmen erken gebelik testi silik çıktıBiraz daha bekle bikaç gün öyle yap.
Gercekten mi hala umut var mi yani insalaah yaa dua edermisiniz banada hamilelerin duasi kabul olurmusBenimki 5 haftalık olmasına rağmen erken gebelik testi silik çıktı
Canm silik degl iki cizgi ayni koyulukta hatta ikinci daha koyu cikarsa adet zamani gebelik olabilirKizlaar, batima 7 gün kala bendede silik cizgi cikti ovu testte. Ne yapacagina sasirdim. Bi taraftan heycanlandim, diger taraftan fazla umutlanmakta istemiyorum
Canm silik degl iki cizgi ayni koyulukta hatta ikinci daha koyu cikarsa adet zamani gebelik olabilir
Canim ihtimal yuksek duruyo iki cizgide ayni koyulukta cikms bence var bi gebelk testi yap haber et bize[/QUOTE]Canım E="backsyüksek duruyo, posçizgide aynı k koy0312, member: 625034"]Kızlar selamlar ben yeni katıldım aranıza formu okuyarak takip ediyordum ama ilk kez yazmak istedim sizlerden fikir almak istedim ben evliyim daha doğrusu resmi nikahliyim düğün temmuza nasipse ama biz eşimle aynı evde kalıyoruz.Ilk kez 13subatta birlikte olduk.Ben yumurtlamanin çoktan geçtiğini düşünmüştüm .Şimdi ovulasyon testini yaptım normalde adet olmam gerekiyordu ama 38.gün ve hala adet olmadım ovulasyon testi de böyle çıktı hamilelik gibi bir durum olabilir mi?sizce ?
Gozun aydın canm bebis geliyor dugünden once valla brova tek seferde yedi yıllık evliym beş yildr çocuk için canla başla savasiyrz daha nasip olmadı senn düğünne zaman niye bböyle bisey yaptm tatlm hadi yaptın niye önlem almadn napcan aldrma sakin bak sonra da evlat hasretyle imtihan olursun[/QUOTE]Gözün aydın canmE="backspace55, post: 45330518, member: 625034"]Eki Görüntüle 1782171
Ne diyorsunuz yaaaa bir yorum yapın nolurr kızlar?hamile miyim? Bir de kan tahlili sadece özel hastanede mi yapılıyor?
Gozun aydın canm bebis geliyor dugünden once valla brova tek seferde yedi yıllık evliym beş yildr çocuk için canla başla savasiyrz daha nasip olmadı senn düğünne zaman niye bböyle bisey yaptm tatlm hadi yaptın niye önlem almadn napcan aldrma sakin bak sonra da evlat hasretyle imtihan olursun[/QUOTE]Gözün aydın canmE="backspace55, post: 45330518, member: 625034"]Eki Görüntüle 1782171
Ne diyorsunuz yaaaa bir yorum yapın nolurr kızlar?hamile miyim? Bir de kan tahlili sadece özel hastanede mi yapılıyor?
backspace5böyle st: 45330845 .!.:Gozun aydın canm bebis geliyor dugünden once valla brova tek seferde yedi yıllık evliym beş yildr çocuk için canla başla savasiyrz daha nasip olmadı senn düğünne zaman niye bböyle bisey yaptm tatlm hadi yaptın niye önlem almadn napcan aldrma sakin bak sonra da evlat hasretyle imtihan olursun
Aynen tatlm rabbm boyle ol demiş olms en güzel çözüm mümkünse düğün tarihini mayıs gibi öne cekmek bence temmuza kadar karnn buyur allh hayirlisi ni versn bizlere de dua et ne olur bu arad a sen demekki adetin sonuna doğru yumurtlyrmssn[/QUOTE]Ya kesinlikle aldırmak istemiyorum ama düğün temmuzda ne yapacaz bilmiyoruz bir kerede oldu olduğu sıralar benim son adetin 28.günü civarı olduğu için hiç olacağını dusunmemistim hala da inanamıyorum ya yarın kan tahlili yaptiricam Allah izin verirse bende çok üzüldüm böyle olmasına ama ne yapalım olursa da başımız üzerine dicez artık Allah hepimize doğru zamanlarda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah çok teşekkür ederim canım
Aynen bundan sonra çok daha dikkatli olacağım canım benim çok sağol inşallah dediğim gibi doğru zamanda en hayırlı evlatlardan nasip etsin Allah size de eşinle inşallah ... benim de kesinlesirse düğün tarihini ona göre ayarlarız büyük ihtimalle canım benim yarın veya cumartesi tahlil yaptircaz hemen haber ederim inşallah[/QUOTE]Aynen tatlm rabbm boyle ol demiş olms en güzel çözüm mümkünse düğün tarihini mayıs gibi öne cekmek bence temmuza kadar karnn buyur allh hayirlisi ni versn bizlere de dua et ne olur bu arad a sen demekki adetin sonuna doğru yumurtlyrmssn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?