- 25 Ocak 2010
- 76
- 33
- 88
Gebelik Testi yaptım iki çizgi
Evet baya baya koyu ama kafam karışmıştı pko falan duyunca aldım test yaptımNe mutlu sana . Hayirla al bebegini kucagina insallah. Senin ov testlerin hep koyu cikiyor du dimi?
3 aydır canım yani 3 aydır tedavideyim ondan önce olmamıştıPeki kac aydir deniyosunuz bebek icin?
Ya canm ozel Olacak Ama ilişki durumu nasıldır ne sıklıkla yaptınız nasıl bir tedavi uygulanırDualarım hepinize
3 aydır canım yani 3 aydır tedavideyim ondan önce olmamıştı
Canim yaa cok üzüldüm neyse vardir bundada bir hayir ins bu ay yeni ay yeni umutlar sana bebis getirir.Kizlar maalesef ben regl oldum.. Yani iki cizginin varligi yeterli degilmis ov testinde sizde kendinizi bosa umitlendirip uzmeyin diye yaziyorum . İnsan kotu hissediyo cunku
Vooovv süperrr tebrik ederimm darisi gem bana hem tum isteyenlereee insallaaahGebelik Testi yaptım iki çizgi
Ya canm ozel Olacak Ama ilişki durumu nasıldır ne sıklıkla yaptınız nasıl bir tedavi uygulanır
Ranbbm ol deyince oluverms işte ne güzel yaYaaaseeeminoluvermiş : 45227933 .!.:nuraninbebegi canım ovulasyon testi yapıyodum tam o ara şehir dışında misafirlerim gelde 15 günde 1 ilişkim oldu oda çift çizgi çıkınca belli bi sıklık gün kutlarım açıkcası
Canm ne yaptın muayene oldunmu sonucu yazEvet baya baya koyu ama kafam karışmıştı pko falan duyunca aldım test yaptım
Canım kan testi yapıldı saat 14.00 de sonuç çıkacak çok heyecanlıyım muhakkak yazacağımCanm ne yaptın muayene oldunmu sonucu yaz
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım inş hamilesindir :) ben bu topiğe ilk defa yazıyorum.. dün ovulasyon testi yaptım ve iki çizgide koyu çıktı ve dün akşamı değerlendirdim.. ama kafamı kurcalayan soru şu çift çizgiyi görünce o gün yumurtlanıyor mu yoksa ertesi gün mü oluyo yani bugünde ilişki olmalı mı?? eve gidince ovu testi yine yapacağım bakalım nasıl çıkacak??Canım kan testi yapıldı saat 14.00 de sonuç çıkacak çok heyecanlıyım muhakkak yazacağım
İlle şu zaman ilişki diye şartlandırma canım ve bunu kesinlikle eşine belli etme o zaman gerçekten olmuyor. Çift çizgiyi gördüğün gün ve ondan sonraki 2 gün ilişkiyi dene çizgi kaybolana kadar gün aşırı ilişki ideal benim doktorum öyle demişti çünkü. Ki ben eğer hamileysem tek günle hamile kaldım..öncelikle hayırlı olsun arkadaşım inş hamilesindir :) ben bu topiğe ilk defa yazıyorum.. dün ovulasyon testi yaptım ve iki çizgide koyu çıktı ve dün akşamı değerlendirdim.. ama kafamı kurcalayan soru şu çift çizgiyi görünce o gün yumurtlanıyor mu yoksa ertesi gün mü oluyo yani bugünde ilişki olmalı mı?? eve gidince ovu testi yine yapacağım bakalım nasıl çıkacak??
özel bişey yaptın mı yani ilişkiden sonra yastık koymak gibi veya bazı pozısyonlar gebelikte daha şanslıymış bunlar gibi ?? bide ben 3 gun üst üste ilişkiye girdim yumurtama öncesi ve sonrasıda olsun diye sperm sayısını etkıler diyolar inş olumsz bi etkisi olmazİlle şu zaman ilişki diye şartlandırma canım ve bunu kesinlikle eşine belli etme o zaman gerçekten olmuyor. Çift çizgiyi gördüğün gün ve ondan sonraki 2 gün ilişkiyi dene çizgi kaybolana kadar gün aşırı ilişki ideal benim doktorum öyle demişti çünkü. Ki ben eğer hamileysem tek günle hamile kaldım..
Canm ne Yaptın Senden haber bekliyoruz güzel Haberi ver hadiCanım kan testi yapıldı saat 14.00 de sonuç çıkacak çok heyecanlıyım muhakkak yazacağım
Canım hcg 3988 :) kese de göründüCanm ne Yaptın Senden haber bekliyoruz güzel Haberi ver hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?