- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
23 ünde 1 hafta var dahabelki hamilesindir sen de.. senin bat ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 ünde 1 hafta var dahabelki hamilesindir sen de.. senin bat ne zaman?
eşim seyirdeydi düşük ihtimal ama belli olmaz tabiki23 ünde 1 hafta var daha
benimde böyle çıkıyor anlamıyorum pkodan dolayı mı bilemiyorum da dahada koyulasması lazım ama yine de belli olmazAlm kizlar edetim3gun gecti gebelik testleri negatif az once ov.testi yaptim boyle cikti acaba umut varmi
inş hamişsindir ama lütfen sonucun pozitif çıkarsa benide etiketleyip haber verirmisin gerçekten dogrumu merak ediyorumAlm kizlar edetim3gun gecti gebelik testleri negatif az once ov.testi yaptim boyle cikti acaba umut varmi
Bende cok merak ediyorum bu sorunun cevabiniBen bayadir bu testlerle ilgili yazilari okuyorum ama hep dedikleri su ki t cizgisi damlatir damlatmaz koyulasip c nin koyulugunu geciyormus suana kadar yuklenen testler benimkiler de dahil olmak uzere oyle degil. Bakalim daha silik de olsa hamislik var mi? Boyle bi durumda hamile kalan oldu mu diye soruyoruz ama bu konuda da cevap veren yok
Kopkoyu oldu ve adetim gecikince yaptım sizce doğru çıkarmıikinci çizginin daha koyu olması lazım canm benim öyleydi kopkoyu ve adetim gecikince yapmıştım ben
İnşallah ovulasyon takibi yaparken böyle koyu olmamıştı hep bi silik çizgi halindedir. Klomen biteli bi 20 günden fazla oldu şuan kullandığım bi ilaç yok ama pko etkiliyorsa bilmiyorum Rabbim isteyen herkese versin inşallahHamile olma ihtimaliniz var cunku baya koyu ama soyle bi durum var ki klomen kullanmak ya da pko lu olmak bu testi cift cizgi cikarabiliyor. Bence kan testi yaptirin kesin sonuc icin insallah bebisiniz gelir
Tmm cnm bugun de erken gebelik testi yaptim boyle cikti anlamiyorum iz gibi bisi var ucunda.son iliski tarihi 8subatti iyice delirdim artik bakalim birkac gun daha bekleyip kanda baktiricam gelmesse adetim cnminş hamişsindir ama lütfen sonucun pozitif çıkarsa benide etiketleyip haber verirmisin gerçekten dogrumu merak ediyorum
İnşallah hamilesindir. Pozitif olunca yazın burdan da moral olsunTmm cnm bugun de erken gebelik testi yaptim boyle cikti anlamiyorum iz gibi bisi var ucunda.son iliski tarihi 8subatti iyice delirdim artik bakalim birkac gun daha bekleyip kanda baktiricam gelmesse adetim cnm