Bnmde iki gun once yaptigim testte iyice silikti hic gorunmuyor gibiydi bugun baya belirginlesmis fotoda cok net degil.ama esimede gosterdum o da baya belli dedi
ovulasyon testını nekdar beklettınız kac dakıka yanıBnmde iki gun once yaptigim testte iyice silikti hic gorunmuyor gibiydi bugun baya belirginlesmis fotoda cok net degil.ama esimede gosterdum o da baya belli dedi
Bekletmedim hemen cikan sonuc bu sonra evden ciktik zaten sonraki akibetini bilmiyorrum yani :)ovulasyon testını nekdar beklettınız kac dakıka yanı
Adetleriniz duzenli mi peki 17. Gun yumurtlama olmus gibi geldi bana cunkukızlar merhabalar.. benim ovu testlerim bunlar gün gün yazdım hep.. göründüğü gibi 9. günde yumurtladım 10.gun silik çıktı.. sonra bir şey dürttü ovu testi yapayım dedim.. 15. günden beri hep çift çizgi bat 22 şubat bugun 18. gunum.. sizde hamile miyiimm
düzenlidir 25-26 gunde bi adet oluyorum ve şuan felaket ağrılarım var belime vuruyor karnım kasılıyor göbeğimden aşağıyaAdetleriniz duzenli mi peki 17. Gun yumurtlama olmus gibi geldi bana cunku
O zaman hamilelik olabilir cunku 16. Gun cok cok koyu cikmis testlerinize gore yumurtlama 17si ama adetiniz duzenliyse yumurtlamadan degil hamileliktende olabilir gibi geldi banadüzenlidir 25-26 gunde bi adet oluyorum ve şuan felaket ağrılarım var belime vuruyor karnım kasılıyor göbeğimden aşağıya
Dikkat ettim de gitgide koyulasmis gibi geldi testler ins hamilelikten dolayidir benim de koyulasiyor ama nedendir anlamadimbu akşam ve yarın sabah da ovu testi yapıcam.. yine çift çizgi olursa ikna olucam bence hamile olduğuma :/
belki hamilesindir sen de.. senin bat ne zaman?Dikkat ettim de gitgide koyulasmis gibi geldi testler ins hamilelikten dolayidir benim de koyulasiyor ama nedendir anlamadim
Araştırmalarım sonucu yeni bir siteye daha ulaştım ve şunu buldu: "yes, it can be done. Ovulation predictor tests (known as OPK's because they are normally sold in a set of tests known as a "kit," thus the K) will show a positive result when a woman is pregnant, as well as when she's ovulating." "evet, ov. testleri gebelik testi olarak kullanılabilir. OPK(ov.testleri)bir kadın hamileyse yumurtlama zamanında gösterdiği gibi pozitif gösterebilir." Ama bunu önermediğini söylüyor, yani gebelik testi yerine OPK kullanmanızı önermiyormuş. Ama benim bu forumda ve yabancı bir forumda okuduğum, eğer gebelik varsa ov.testleri pozitif çıkarmaya devam ediyor, henüz gebelik testleri negatif çıkarırken. Belli bir süre sonra onlar da pozitif oluyor. Zaten bizim derdimiz hamilelik varsa bunu en erken nasıl öğrenebileceğimiz değil mi? Ben de bu ay aldığım ov.testlerini adetime yakın yapmaya devam edeceğim inşallah. Umarım pozitifi görürüm.. Amacım ov.testlerini kullananların olur da hamile kalırlarsa bunu biraz daha erken öğrenebilmeleri... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
inş hamişsindirkızlar merhabalar.. benim ovu testlerim bunlar gün gün yazdım hep.. göründüğü gibi 9. günde yumurtladım 10.gun silik çıktı.. sonra bir şey dürttü ovu testi yapayım dedim.. 15. günden beri hep çift çizgi bat 22 şubat bugun 18. gunum.. sizde hamile miyiimm
inşallah Rabb im isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu :)inş hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?